The cure

Sorry, this entry is only available in Dutch For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Toen ik in de loop van 2009 mijn talencentrum wilde ombouwen tot een taalschool voor intensieve cursussen Nederlands voor anderstaligen, merkte ik dat ik ziek was. Er was geen opvolger voor mijn bedrijf en zo was ik genoodzaakt de deuren te sluiten.

Mijn ziekte bleek een combinatie van de ziekte van Lyme en MS te zijn. Ik verlamde in rap tempo en om mijn kinderen niet in de steek te hoeven laten door te overlijden, leerde ik mezelf healen. Ik bleek helderziend te zijn en niet alleen te kunnen zien, maar ook nog mijn verstand erbij te kunnen houden. Zo kwam ik achter een heleboel informatie over wat ziek zijn eigenlijk is en hoe je kunt genezen, die helemaal nergens bekend is. Het is informatie waar je nooit achter kunt komen met wetenschappelijk onderzoek. Toch heb je al die kennis nodig om te kunnen genezen.

kruidencremes
Kruidencrèmes

Zo ontdekte ik bijvoorbeeld dat bijna alle planten en kruiden een heel andere werking hebben dan in de boeken staat. Ook ontdekte ik hoe mineralen, vitamines en andere stoffen in planten en ook in onszelf met elkaar samenwerken. Dat je daar gebruik van dient te maken als je wilt genezen. En ik ontdekte hoe je jezelf kunt beschermen tegen de bijwerkingen van die chemische medicijnen.

Wat ik ook ontdekte, was dat mensen elkaar ziek maakten met jaloezie, eerzucht en met gemene opmerkingen. Dat mensen daardoor hun zelfvertrouwen kwijtraakten en dat je je zelfvertrouwen terug dient te krijgen om te kunnen genezen van welke ziekte, stoornis of klacht ook.

Zoals bij iedereen die écht iets nieuws ontdekt, kwamen er kwaadwillende mensen op mijn pad. Die kregen de bovenhand in mijn leven en zetten me uit jaloezie overal straal voor schut, net zolang totdat mijn praktijk doodbloedde. Slecht nieuws voor de wereld, want ik kan inderdaad genezen en dat mag je een ander niet onthouden. Ik ben er dus nog altijd en mijn kennis wordt er dagelijks nóg groter op.

Mijn manier van werken verandert iedere keer een beetje, omdat genezing nooit helemaal persoonlijk is. Door jou te genezen, genees ik ook een stukje van de hele wereld. Nu hoef ik niet meer tegenover je te gaan zitten, zoals ik vroeger deed, en in concentratie te gaan. Ik leg nu mijn handen op je zere plek of daarbij in de buurt als het te pijnlijk is en dan komt het verdriet vanzelf uit je. Nergens voor nodig om uitgebreide sessies te houden, waarbij je uit-en-te-na moet praten over je nare ervaringen uit het verleden. Ik heb immers een helende gave. Als ik over straat loop, begint er al spontane genezing bij mensen die ik tegenkom.

Daarna is het een kwestie van op het juiste moment de juiste voeding, kruiden en/of vitaminepillen nemen en zelfvertrouwen terugwinnen middels krachtige coaching. Allemaal op die ene manier waarop het wérkt. Die manier verschilt per persoon. Hij is net even anders dan hoe alle anderen zeggen dat het moet, maar een heleboel effectiever.

 

© Vassiliou Empowerment