Genezing auto-immuunziektes: herinneringen in je thymusklier

Genezing auto-immuunziektes: herinneringen in je thymusklier

De thymusklier is de zetel van je immuunsysteem. Witte bloedcellen liggen er te rijpen. En je immuunsysteem is je leger, dat vecht tegen ziektekiemen. Als je de diepste wortel hebt gevonden en genezen, geneest je ziekte ook en zo is dat.

Wanneer ik naar de diepste oorzaak van iemands ziekte op zoek ga, is het echt niet genoeg om even helderziend te kijken. Nee, de diepste oorzaak van ziekte is eigenlijk bijna altijd een trauma en trauma’s hebben de vervelende neiging zich te verstoppen. Ik moet dus een heleboel kennis bezitten om mensen te kunnen genezen. Gelukkig heb ik die ook. Eén van de dingen die ik ontdekt heb in de jaren waarin ik mensen genas, is dat traumatische herinneringen aan momenten waarop mensen zich niet konden verdedigen, zich maar al te vaak in de thymusklier bevinden. Ze zijn immers niet verwerkt en zitten daarom niet bij de andere herinneringen in het geheugen.

Wanneer ik een herinnering in iemands thymusklier terugvind en behandel op mijn indirecte, zachte manier, gaat die persoon genezen. Onverwerkte trauma’s maken mensen immers chronisch ziek. Ze zitten overigens ook op andere plekken, zoals ik vaak vertel: het gebied van Wernicke bijvoorbeeld.

 

 

© Sophia Vassiliou

 

Volgend berichtLees meer artikelen

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.