Excusez, ce message n’existe pas en français. Le voyez ci-dessous en néerlandais quand-même: Pour le confort de l’utilisateur, le contenu est affiché ci-dessous dans la langue par défaut du site. Vous pouvez cliquer l’un des liens pour changer la langue du site en une autre langue disponible.

Een vriend hamerde erop: ik moet de getuigenissen van mijn patiënten en cliënten niet voor mezelf houden, maar op mijn website zetten. Niet alleen een paar extra mooie, maar een heleboel. “De hele website moet ervan trillen”, zei hij. Dus hier komt dan wat mijn cliënten en patiënten van mijn praktijk vinden. Niet iedereen is zo moedig dat ze met naam en toenaam op het internet willen staan, maar het zijn echte mensen. Allemaal en maar een heel klein deel van iedereen die ik geholpen heb! Zoals je ziet, heb ik ze van zowel lichamelijke als mentale ziektes, aandoeningen, stoornissen en verslavingen afgeholpen.

 

“Mijn tante die altijd zo tegen je was en overal over je roddelde, heeft jouw dieetadviezen opgevolgd om gewicht te verliezen. Ze eet bijna geen kant-en-klare voeding meer en drinkt ananassap. Binnen een paar weken is ze al zichtbaar afgevallen!
-Patricia

 

“Door de ziekte van Crohn had ik last van een aantal allergieën, een bekende bijkomstigheid bij deze ziekte. Mijn huid speelde steeds op met eczeem, wratten en steenpuisten en op een dag kreeg ik plotseling een anafylactische allergie. Wat het precies was, is moeilijk vast te stellen, want zodra ik bij Sophia kwam, had ze me er in precies één consult van bevrijd. De allergie was net die dag voor het eerst komen opzetten en ik was ontzettend benauwd. Mijn neus zat helemaal dicht, maar door mijn mond kon ik ook bijna niet ademhalen. Mijn maag en darmen deden zo’n pijn dat ik niet kon staan. Zelf denk ik dat het een glutenallergie was, maar ik zal het nooit zeker weten. Ik had het al jaren, maar bij lange na niet zo erg en dacht dat het een chronische verkoudheid was. Sophia gaf me een paar watjes met pepermuntolie om tegen mijn neus te houden bij het ademen en een kop warme thee en toen was ik al gauw minder benauwd.

De allergie is nu genezen en dat is gebeurd omdat Sophia niet de artsen volgt, maar de man in het hiernamaals die haar helpt. Hij weet alles en dat is veel en veel meer dan welke arts ook. Niemand op de hele wereld kan je vertellen dat je vitamine B12 te hoog staat bij 300 pmol/l, maar Sophia weet dat wel. De mijne stond meestal rond de 350 en die heeft ze met energetisch werk en voedingsadviezen omlaag gekregen naar 273 (bleek na meting achteraf). Toen was de anafylactische allergie op slag verdwenen én mijn vitamine B12 staat na weken nog altijd beneden de 275.

Nu mijn vitamine B12-gehalte wat lager staat, voel ik me veel minder opgeblazen dan eerder. De ziekte van Crohn is na nog een paar behandelingen ook genezen. Ik kan weer gezond eten, heb geen maagzuur meer en geen constante pijn in mijn buik en rug. Alleen de huidallergie is er nog. Volgens Sophia heeft die een andere oorzaak en daar zijn we momenteel naar op zoek. Ik ga nooit meer ergens anders naar toe, want de kennis die déze vrouw heeft, is weergaloos. Ze heeft mijn leven gered en weet ook hoe ze in crisissituaties moet handelen. Mijn MDL-arts stond stomverbaasd, toen hij zag dat ik genezen was. “Dat is nog nooit gebeurd”, zei hij.

Toch weigerde hij van mij aan te nemen dat ik deze anafylactische reactie overleefd heb, omdat Sophia mijn vitamine B12 omlaag hielp. Ik ga nooit meer naar deze man toe, want ik moet er heel veel voor betalen en hij heeft mijn ziekte eerder verergerd dan verbeterd. Bovendien kostte het me 5 jaar om een diagnose te krijgen, terwijl Sophia in veel gevallen gelijk weet wat je hebt, daarbij soms geholpen door die held daarboven die Kostas heet. Dank je wel, Sophia Vassiliou!”
-Sarah Waterland

 

“Je hebt me geweldig van mijn nier-, blaas- en prostaatklachten afgeholpen, Sophy! Artsen zagen niet waar het aan lag, maar jij vond het en wist me te verlossen van deze ziekte, die gepaard ging met helse pijnen”
-Albert

 

“Ik deed al een paar jaar niets meer met mijn leven, totdat ik Sophia Vassiliou ontmoette. Na één behandeling van haar leefde ik helemaal op: ik begon weer met mijn hobby’s, waar ik al jaren geen aandacht meer aan had geschonken. Ook had ik opeens weer energie om mijn studie op te pakken en ik kwam tot het inzicht dat ik niet meer lui wilde zijn en dat ik wilde werken. Al snel vond ik een studentenbaan. Tenslotte ben ik op dieet gegaan om af te vallen en dat lukt behoorlijk goed. Ik heb ook meer spieren. Ik heb mijn discipine en mijn levenslust teruggevonden en dat in slechts één behandeling, meer niet.”
-Mark

 

“Als kind zei ik héél onhandige dingen tegen mens en kind: autisme. Dat werd me ontiegelijk kwalijk genomen. Als ik er nu naar kijk, vind ik het cats onredelijk, maar tóén ben ik naar mezelf gaan kijken. Doodeng vond ik het om mezelf te zien, maar mijn adoptiemoeder kon zo vreselijk naar me uithalen als ik weer iets had gezegd wat een beetje rottig mijn strot uit was gekomen, om het maar met Wim Sonneberg te zeggen. Dat vond ik nóg enger en dus ging ik mezelf leren uitrekenen of iemand die mijn woorden hoorde, zich daar misschien niet zo fijn bij zou voelen. Ik kreeg geen enkele medewerking uit mijn omgeving en wel een héleboel tegenwerking en gemene sneren, dus ik had er haast mee om het te leren. Voelen wat een ander voelde, kon ik niet en naar mezelf toe ook niet. Vandaar het uitrekenen. En niets was enger dan zien hoe anderen mij zagen. Ik was zó bang dat ze me niet leuk vonden, dat ik helemaal niet door had dat mensen me juist geweldig lief vonden, best door hadden dat ik niet goed uit mijn woorden kon komen en vaak juist jaloers op me waren. Het duurde nog wel een paar jaar voordat ik de kunst onder de knie had, maar ik werd er steeds handiger in en toen ik op volwassen leeftijd een EQ-test deed, scoorde ik er een 10 op. Niemand wilde geloven dat ík, die altijd zo lief en zachtaardig was voor iedereen, zo onhandig was geweest. Ja, toch wel. Als ik kijk naar hoe autisme beoordeeld wordt, vermoed ik dat het Asperger was. Wanneer ik dat Zweedse meisje Greta Thunberg zie, schrik ik soms van de gelijkenissen”.
-Sophia Vassiliou

 

“Mijn verslaving aan wiet is helemaal over door jouw hulp en ik draag ook minder sterke lenzen nu. Ook had ik bijna 10 kg ondergewicht toen ik bij je kwam en nu ben ik op gewicht. Tenslotte is mijn eeuwige rugpijn verdwenen door jouw behandelingen.”
-Vera

 

“Mijn dochtertje zit nu op een fijne school en is zóveel gelukkiger! Ik kan wel dansen. Bedankt dat je met me meekwam om met de schooldirectie te praten. Toen jij hun het probleem uitlegde, begrepen ze het eindelijk en lieten ze mijn dochtertje los.”
-Een blije moeder uit Tilburg, die graag anoniem wil blijven

 

“Mijn broertje en vader zijn beiden genezen van dyslexie. In twee behandelingen was het voor elkaar! Ik zelf ben genezen van migraine en hooikoorts. Ook kan ik weer beter en sneller studeren door jouw behandelingen. Dankzij jouw hulp zit ik nu in vwo-6 en heb ik veel positievere mensen om me heen.”
-Marijke

 

“Het was niet eenvoudig om jou als kind te hebben, Sophia, want je confronteerde me dagelijks met mijn onvermogen om te ontspannen en te voelen. Toch heb je het me weten bij te brengen en daar ben ik je eeuwig dankbaar voor! Het spijt me dat ik je zoveel verdriet gedaan heb. Ik wou dat ik het goed kon maken”
mijn adoptiemoeder vanuit het hiernamaals en mijn reactie: “Je hebt het al goedgemaakt, ma! Ik wilde alleen maar dat je je fouten zou inzien. Nu heb ik je kunnen vergeven. Het ga je goed”.

 

Wat oersap is, weet ik niet. Maar we hebben deze sappen van Schulp wel. Die zijn heel goed en geconcentreerd. [Het waren inderdaad de sappen die Sophia bedoelde om aan te sterken].

Ik heb eerder op aanraden van iemand anders een tijdje zwartebessensap genomen. Geloof het of niet, maar ik kwam toen van het roken af. Dat lukte eerder niet, zonder dat sap, dus het moet iets gedaan hebben. [Klopt: kracht en zuurstof]

Nu heb ik op jouw aanraden een aantal weken bosbessensap genomen. Iedere dag twee halve glaasjes met een beetje water erbij. Dat is toch niet erg hè? [Nee hoor] En nu heb ik opeens geen leesbril meer nodig. Kijk, hij ligt daar nog, maar ik draag hem nooit meer!”
-de ervaring met Sophia Vassiliou van een winkeleigenaar uit St. Annaparochie

 

“Genezen van mijn wietverslaving en mijn ADD, een mooie opleiding en baan, een gezin: mijn hele leven is weer op de rails dankzij u. Wat ben ik hier blij mee! U bent Geweldig! sorry dat ik het zo laat zie, ben bijna niet meer op Facebook! Uw pagina geef ik 5 sterren, want u bent niet alleen geweldig, u bent ook eerlijk!”
-Heel veel liefs, Orçun

 

“Je hebt me genezen van COPD, van een meervoudige persoonlijkheid met zeven persoonlijkheden én van autisme! Ik heb een rustig hoofd zonder stemmen, weet weer wie ik ben en hoef niet meer steeds naar de Eerste Hulp, omdat ik bijna stik. Door mijn autisme zei ik niet alleen onaardige dingen tegen mensen, maar voelde ik me ook buitengesloten en altijd slachtoffer. Verder hielp je me van mijn negatieve omgeving af, die me erg naar beneden trok en van verschrikkelijke waanideeën over letterlijk alles. ”
-Tom

 

“Geen ADD meer en eindelijk rust in mijn hoofd! Ook mijn zoon kan veel beter leren, nu hij door jou ook van zijn ADD af is. Hij is een stuk gelukkiger”
-Renée

 

“Sophia hielp mij met mijn MS, waar ik al vele jaren ziek door was. Dankzij haar healingen, medicijnen en voedingsadviezen kan ik weer lopen en fietsen”
-Jannie

 

“Ik heb geen last meer van diabetes, waar ik erg ziek van was en dat heb jij voor elkaar gekregen! De dokter kan niet geloven hoe mijn glucose al zo’n lange tijd helemaal goed is. Bovendien heb ik weer contact met mijn zoon door jouw hulp”
-Angela V

 

“Je hielp me van mijn intense onzekerheid en faalangst af!”
-Ingrid B

 

“Sophia is de enige die je ECHT kan genezen. Door haar ben ik veel en veel helderder in mijn hoofd en kan ik de administratie weer aan. De medische wereld geneest niet of weten het niet. Sophia wel!!! Loop je al jaren lang met chronische klachten en niets helpt. Dan is er maar 1 persoon waar je op de juiste plek bent en dat is bij Sophia”.
-Monique van Veen

 

“Dank je wel voor je fantastische behandelingen! Je hebt ons gezin en onze familie behoed voor uiteenvallen”
-Veel liefs en dankbaarheid van Rosita

 

“Ben aan het zoeken gegaan op de site, heb daar Sophia ontmoet, met alle problemen van mijzelf, kinderen en kleinkinderen. Door haar heb ik weer nieuwe moed en kracht gekregen om alles aan te kunnen. Er is een nieuwe wereld opengegaan, met nieuwe energie, oplossingen, je komt als het ware in een nieuw lichaam. Er komen zoveel mooie dingen naar je toe, niet om op te noemen. Je zou haast zeggen: je wensen worden vervuld!!! Ook voor de zakenwereld wordt het HAPPY. Sophia heeft krachten die zijn onmeetbaar, het is een mooi mens! “
– Corrie

 

Sophia is een vrouw die mij zeer goed geholpen heeft. Ik was ziek van thalassemie en Sophia heeft mij heel goed geholpen om er weer bovenop te komen. En nu nog steeds. Zij is een integere vrouw waar je nooit tevergeefs een beroep op kan doen. Haar manier van werken is geweldig en menige dokter kan daar nog een puntje aan zuigen. Sophia gaat door totdat zij heeft gevonden waar het zit of vandaan komt, ook dat is tegenwoordig ver te zoeken. Ik heb er erg veel baat bij. Sophia ga zo door, je bent een geweldige vrouw die haar werk serieus neemt. Dank je wel voor alles wat je voor mij hebt gedaan. Je verdiend een lintje”.
Marry Lenten

 

“Sophia doet uniek healingswerk met etherische waarnemingen, die de meesten van ons haar niet nadoen. Daarom is het ondoenlijk om haar werk te controleren. Het feit dat ze zo open is en eerlijk haar grenzen toegeeft, maken een uiterst betrouwbare indruk. Mijn transformatieprocessen verlopen sinds haar sessie een stuk sneller.“
– Micha Beuger, www.transformatiebegeleiding.nl

 

“Ik had een tandvleesontsteking waar ik al 9 dagen last van had. De ontsteking zat aan de binnenkant van het gebit en trok door naar de buitenkant. Alles begon op te zwellen. Tijdens het kauwen drukte het door tot in de botten aan de bovenkant van mijn gezicht. Na één healing was de pijn helemaal weg.“
– Marcus T

 

Sophia heeft mijn gezin gered van de ondergang door een dreigende echtscheiding. Ook heeft mijn zoon het veel gemakkelijker op school met leren en vrienden maken door haar onbetaalbare hulp. Zij pakt ziekten en klachten aan bij de wortel in plaats van bij de bloem zoals ik vaak in de ‘reguliere’ geneeskunde ben tegengekomen. Hierdoor merk ik zowel bij mijzelf als bij mijn gezin veranderingen die eindelijk blijvend zijn. Ik heb letterlijk versteld gestaan wat de oorzaak kan zijn, maar ik wéét dat het zo is, omdat ik het simpel gezegd gewoon merk!”
-Erica de Veld

 

“Op moeilijke dagen bel ik Sophia wel eens. Dan heb ik het gevoel dat ik met een normale persoon spreek. Ze geeft me altijd houvast en vertrouwen. Wat Sophia zegt, is waar, de puzzelstukjes vallen in elkaar wanneer ik haar spreek. Sophia heeft een oor voor de mensen, je kunt haar altijd bellen. Ze heeft een hemelse stem, die zingt. De oefeningen die Sophia in haar nieuwsbrieven en op de website geeft, werken als een speer. Ik doe ze altijd en ben er heel blij mee. “
– Vlammetje en Sterretje (identiteit bij Sophia bekend)

 

“Ik heb Sophia nu een paar keer in heel korte tijd gesproken en zij is de eerste geweest, die mij heel duidelijk heeft kunnen uitleggen in welke situatie ik en mijn familie verkeren. Sophia heeft mij, mijn oom en familie heel erg geholpen we hebben heel wat veranderingen gezien. Onze familie is weer op een positieve manier hecht geworden door haar hulp.
Sophia, dank je wel voor je hulp, tijd en wijze woorden. Ik weet zeker dat ik je nog wel een paar keer zal bellen. Kusjes, Naima “

– Naima

 

“Ik ben een paar jaar geleden met Sophia in contact gekomen en zij heeft mij zeer goed geholpen. Ze heeft mijn bedrijf gered en me van heel veel pijn door het harde werken afgeholpen. Haar manier van genezen is anders dan de reguliere genezers, maar Sophia helpt je bij de wortel van je kwaal of ziekte, nl. etherisch, zodat je fysieke lichaam kan genezen. Zij ondersteunt haar behandeling met 100% natuurlijke kruidentincturen, die optimaal de klacht elimineren”.
-Angelo van Driehoogachter

 

“Ik zat vast in een heel negatieve omgeving, waar ik constant bespied werd en me niet meer veilig voelde. Ook had ik last van een nare vorm van helderziendheid, waardoor ik in mijn slaap gestoord werd en angstig werd. Door Sophia’s hulp heb ik kunnen verhuizen naar een stad ver weg, waar ik goede hulpverlening heb en een nieuw, veel beter leven”
-Elize K.

 

“Door jouw hulp heeft mijn man geen maagklachten meer. Bovendien hebben we eindelijk een verblijfsvergunning na zoveel jaar en is ons gezin weer bijeen. Daar heb jij heel veel aan bijgedragen met je hulp, je healing, je oneindige liefde, geduld en wijsheid”
-familie Pham

 

“Door jou heb ik weer moed gekregen om verder te leven en om te vechten voor mijn gezin. Ik heb weer positief contact met al mijn kinderen en met mijn partner. En ik heb na jaren eindelijk een huis gekregen. Dat was zonder jou nooit gelukt; je hebt mijn leven en mijn gezin gered”
-Johnny

 

“Door jouw wijsheid en hulp heb ik na mijn echtscheiding ruimte in mijn leven gekregen om een nieuwe man te leren kennen en een goede baan te vinden”
-Juana

 

“Ik heb het moederschap altijd zwaar gevonden en raakte ervan in een diepe burnout. Door jouw hulp kan ik het nu weer aan en ben ik ook echt gelukkig met mijn kinderen”
-Jeannette

 

“Van harte dank dat je me zo geweldig hebt geholpen met het verkrijgen van duidelijkheid in mijn leven! Ik ben weer helemaal bij.”
-Veel xxx en Gods rijke zegen, Jane

 

“De afstandsbehandeling die ik onlangs van Sophia kreeg, heb ik als heel fijn ervaren. Ik sta weer helemaal in mijn kracht. Ik ben mij er steeds vaker van bewust dat ik in mijn hart zit in plaats van in mijn hoofd. Ik voel me super goed. Dank Sophia.“
– I.T.

 

“Ik had jarenlang een benauwd gevoel op mijn borst. Eerst haalde Sophia een heleboel elektromagnetische straling uit me weg. De nacht daarop kwamen leden van het lichtteam langs en ze haalden een plaat uit mijn borst weg. Ik kon ze zien werken en horen praten. Na verwijdering van die plaat uit mijn borst is de benauwdheid weg. “
– een blije cliënt die graag anoniem wil blijven

 

“Toen je me van een ongelukkige relatie met een onbetrouwbare man afhielp, was ik eerst heel boos op je. Maar daarna zag ik hoeveel lucht ik kreeg, doordat hij weg was. Ruimte om te leven en mijn leven met positieve mensen op te vullen”
-Mirjam

 

“Al jaren heb ik last van diabetes en daardoor overgewicht. Na één healing van ongeveer een uur door Sophia, waarbij het lichtteam heel prominent aanwezig was, voel ik me al stukken beter. Mijn suikerwaarde is sindsdien iedere dag heel goed en stabiel. Ik begin ook af te vallen, doordat mijn lichaam vocht loslaat. “
– Iemand die graag anoniem blijft (identiteit bij Sophia bekend)

 


Dit vond mijn hoogleraar taalwetenschap en didactiek van mij:

 

Vertaling uit het Grieks van de ervaring met Sophia Vassiliou van haar hoogleraar didactiek en semantiek mw. dr. V. Tokatlidou:

ARISTOTELES UNIVERSITEIT VAN THESSALONIKI

LABORATORIUM VOOR DIDACTIEK VAN LEVENDE TALEN

DIRECTEUR: PROF. DR. VASSO TOKATLIDOU

AANBEVELINGSBRIEF

Ik ben in de gelegenheid geweest om mw. Sophia Vassiliou goed te leren kennen als studente van het doctorale college “Analyse van taalbenodigdheden” (code 1113) en om haar werk te volgen.

Daarom kan ik getuigen van haar kwaliteiten en dat is voor mij zeker een bijzonder aangename taak, gezien het feit dat mw. Vassiliou verantwoordelijk is, hard werkt en methodisch is. Zij combineert genialiteit met een hoogstaande ethiek, zij is sociaal, aangenaam in de omgang en coöperatief.

Ik zou een speciale vermelding willen maken van haar prestaties in de Griekse taal, die nagenoeg niet onderdoen voor die van een hoogopgeleide autochtone spreker.

(handtekening)

Prof. dr. Vasso Tokatlidou


 

Dit vinden mensen van mijn crèmes, oliën en tincturen:

 

“Ik heb de eucalyptuscrème gebruikt voor mijn kniegewrichten. Ik voel me helemaal lenig tot in mijn botten. Na gebruik werden mijn knieën ongeveer 10 minuten lang koud. Toen werd de pijn er door die kou uitgetrokken. Ik ga hem 3 maanden gebruiken om het maximale resultaat te behalen.”
– N.B.

 

“Ik heb de eucalyptuscrème speciaal gemaakt voor mijn pijnlijke heupgewrichten en schouders, die mijn benen en armen verlamden. Als ik hem op mijn pijnlijke plekken smeerde, werd alles gelijk ijskoud en dan voelde ik de pijn er uittrekken. Dan kon ik dagenlang een beetje lopen en bewegen en zo heb ik het volgehouden om als alleenstaand moeder met twee kinderen, met een bedrijf en met progressieve MS te overleven. Toen mijn jongste zoon en ik in juli 2014 naar Terschelling gingen, kon ik opeens weer lopen. Ik had er al van gedroomd, maar kon het niet geloven. Het kwam doordat er mediterrane dennenbomen op het eiland stonden, waardoor er serotonine in de lucht zat. De MS was toen nog niet weg; dat zou pas in september 2017 gebeuren, maar de verlamming werd niet meer steeds erger.
De rozencrème heeft me een beetje van mijn mediterrane teint, die ik door een pigmentziekte kwijtgeraakt ben, teruggegeven. Het werkt echt maandenlang en daarna moet ik hem weer smeren. Mijn huid werd veel zachter en nog jonger dan ‘ie al was, maar later kreeg ik de ziekte van Crohn erbij en werd mijn huid zo slecht, dat de crème niet meer genoeg was.”
– Sophia Vassiliou zelf

 

“De rozencrème is een fijne crème. De rode en ruwe plekjes bij mijn oksel is hier een stuk minder door geworden en op mijn gezicht heb ik meer kleur gekregen. Het is niet alleen goed voor mijn huid, ook op spiritueel gebied doet het wat met me. Ik merk dat ik hiervan meer inzicht krijg.

Verder gebruik ik het Donavéwater bijna overal voor en ik moet zeggen dat mijn leven en omgeving hierdoor steeds aangenamer worden. Ik merk duidelijk veranderingen of enige reactie na het gebruik van Sophia’s Donavéwater”
– I.T.
(Toelichting: donavéwater was water dat ik een aantal uur in bepaalde kristallen liet staan en met kristallen eromheen. In die tijd zat er veel te veel natrium in gewoon drinkwater en in mineraalwater en doordat er in die stenen veel kalium zat om het natrium op te nemen, hielp dat om het water van betere kwaliteit te maken)

 

“Wij zijn ons huis aan het repareren. Sinds ik de pakua in ons huis heb toegepast, krijgen we meer kracht, creatievere en betere ideëen om financiële problemen op te lossen en blijven negatieve mensen uit onze buurt. Alles gaat sneller en de energie stroomt de juiste richting op. We zijn zo blij, het is zo mooi om te zien hoe krachtig het werkt!”
– Angela Voncken
(Toelichting: dit gaat over feng shui, een Chinese methode om meer geluk en succes en minder tegenwerking en ziekte in je leven te ervaren. Dat doe je door in en om je huis bepaalde planten en voorwerpen op verschillende windrichtingen te leggen. Ik had de methode weer teruggebracht tot het origineel van tientallen duizenden jaren geleden. Dat was behoorlijk anders dan de feng shui nu en dat werkte heel goed)

 

 

thatsallfolks

 

 

Fermer le menu