Recept voor pudding

Recept voor pudding

Excusez, ce message n’existe pas en français. Le voyez ci-dessous en néerlandais quand-même: Pour le confort de l’utilisateur, le contenu est affiché ci-dessous dans une autre langue. Vous pouvez cliquer le lien pour changer de langue active.

Dit recept heb ik niet van mijn oma geleerd, maar later hoorde ik dat ze dit wel maakte. Dus mag ‘ie er ook bij! Ouderwetse Saromapudding, die nu dr. Oetker Kloppudding heet. Niet met melk, zoals op de verpakking staat, maar anders. Lekkerder! Gezonder ook, want laten we wel wezen: er zitten nogal wat chemicaliën in zo’n pakje! Op onderstaande manier klaargemaakt is ‘ie een stuk beter.

Ingrediënten voor 4 personen:
een pakje kloppudding
een halve liter volle yoghurt of kwark
een halve liter yoki in dezelfde smaak als de pudding
een kopje volle melk

Bereiding:
Stop de yoghurt, de yoki en de melk bij elkaar in een kom. Voeg daarna de pudding toe, terwijl je met een garde roert. Als het een glad geheel is, zet je de pudding een kwartiertje in de koelkast om af te koelen en om de smaak erin te laten trekken.

Eet smakelijk!

 

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur comment les données de vos commentaires sont utilisées.

Fermer le menu
%d blogueurs aiment cette page :