Helende muziek voor hoogsensitieve mensen

Helende muziek voor hoogsensitieve mensen

Excusez, ce message n’existe pas en français. Le voyez ci-dessous en néerlandais quand-même: Pour le confort de l’utilisateur, le contenu est affiché ci-dessous dans une autre langue. Vous pouvez cliquer le lien pour changer de langue active.

Eigenlijk moest ik hier een artikel over schrijven, maar ik ben moe. Daarom alleen deze prachtige soefimuziek voor als je een druk hoofd hebt, dat van alles opvangt van buitenaf. Maar ook voor mensen die een slechte intuïtie hebben. Dus het is ook voor mezelf!

Afijn, Omar Faruk Tekbilek hier voor je met het schitterende soefilied Sufi. Het eindigt met het (misschien) welbekende Allah uh Allah en je kunt je mooi van die geweldig mooie derwisjdansers bij voorstellen, zoals op het schilderij hierboven. Deze trance-achtige muziek brengt je rechter hersenhelft tot rust en dat is precies wat ‘ie nodig heeft als hij overactief is (bij hoogsensitieve mensen) of gewoon lui in z’n bed ligt (bij mensen met weinig intuïtie). Je intuïtie doet het namelijk niet, omdat je gestresst bent: dan krijg je de waarschuwingen en prikkels niet goed binnen.

 

 

 

© Sophia Vassiliou

 

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur comment les données de vos commentaires sont utilisées.

Fermer le menu
%d blogueurs aiment cette page :