De bron van alle geneeskunde

De bron van alle geneeskunde

Excusez, ce message n’existe pas en français. Le voyez ci-dessous en néerlandais quand-même: Pour le confort de l’utilisateur, le contenu est affiché ci-dessous dans une autre langue. Vous pouvez cliquer le lien pour changer de langue active.

Eerder heb ik er wel eens over geschreven, maar het is moeilijk om goed onder woorden te brengen: de Grote Levensbron, even met hoofdletters omdat het vandaag is. Het was een levensgroot schema, gebaseerd op de acht windrichtingen en een 17-tal kleuren. Aan de hand van dit grote schema kon je opzoeken welke kruiden, edelstenen, muziek, dieren of andere plantaardige middelen je konden helpen bij welke klachten.

Reken maar dat daar géén hennep op stond, geen kurkuma, geen tarwegras en geen andere troep! Alléén serieuze planten, zoals bloemen, bomen, kruiden en struiken waar je bijvoorbeeld bladeren, de boomschors, bloemen of wortels van kon gebruiken om te genezen. Van dit schema is vandaag de dag alleen de pakua, de windrichtingenkaart uit de Chinese Feng Shui, over en die is helemaal verschraald. De hele rest van de kennis is langzaamaan vervaagd en vergeten door de millenia heen.

De ‘Levensbron’ is rond de 25.000 jaar oud en om überhaupt ooit weer te kunnen genezen, moest ik die eerst te voorschijn halen. Urenlang moest ik daarvoor in trance zitten om te graven in zéér oude tijden, waar nauwelijks of geen gegevens meer van zijn overgebleven in onze huidige tijd. Het heeft me drie jaar gekost om deze gegevens terug te halen uit de vergetelheid, maar toen ik het voor elkaar had, genas ik instant van de ergste verlammingen, veroorzaakt door MS. Ook kon ik toen andere mensen niet meer alleen helpen zich beter te voelen, maar ook daadwerkelijk genezen. Dat was in de zomer van 2014. Zoals je ziet, staat de olijfboom helemaal in het midden: olijven en olijfolie helpen namelijk tegen alle klachten en houden je gezond en krachtig!

Wat vond je nou precies op die genezingskaart? Nou, … Dieren, planten, mineralen, vitamines, talenten, eigenschappen, activiteiten, kristallen, elementen, muziek, frequenties en kleuren! En plekken in de natuur die je kon opzoeken ter genezing, zoals spa’s, modderbaden, stranden, parken met bepaalde bomen, waar je bepaalde geuren kon inademen etcetera. Nu kun je echt niet meer volhouden dat mensen in de oudheid geen kennis hadden van hoe een mens geneest van ziekte! Het is een gigantisch ding, dat ik op A2-formaat heb uitgetekend, toen hij compleet was. Anders kon je gewoon niet meer lezen wat er allemaal op stond. Hieronder zet ik hem eventjes neer, zodat je een idee krijgt van wat ik allemaal voor mezelf en mijn gezin, maar ook zéker net zo goed voor de hele wereld over heb gehad en nog steeds over heb om iedereen te kunnen genezen.

Overigens bleek niet álle informatie uit deze Levensbron helemaal te kloppen. Zo stond er bijvoorbeeld op dat je sesam dient te gebruiken voor leverklachten. Maar leverklachten zitten niet zo héél eenvoudig in elkaar en je kunt niet zomaar even één plant aanwijzen voor een heleboel gebreken die één orgaan kan verhelpen. Bovendien is sesam hartstikke gezond, maar geen helende plant. In veel gevallen is het eerder een kwestie van je ijzer weer goed door je heen laten stromen, als je leverklachten hebt. Dat gaat met healing door mij en daarbij sinaasappelsap en geconcentreerd bosbessensap. Je kunt nu duidelijk zien waarom ik altijd zo tekeer ga, als ik mensen die niet naar rede willen luisteren en allemaal rotzooi gebruiken ‘om te genezen’. Van al die troep van tegenwoordig word je alleen maar zieker. Enfin, kijk maar eens op de Levensbron uit het verre verleden! Daarop staan de meeste planten die wél genezend zijn. Dan zie je het maar voor jezelf als je mij niet gelooft.

Hier is de Levensbron:

de bron van alle geneeskunde
De bron van alle geneeskunde

 

 

 

© Sophia Vassiliou

 

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur comment les données de vos commentaires sont utilisées.

Fermer le menu
%d blogueurs aiment cette page :