Fabricatie en werking van medicijnen

Sorry, this entry is only available in Dutch For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Pygmeeën, indianen, Siberische natuurvolkeren, aboriginals en zo nog wel een paar volkeren hebben een leuke gave: als die een plant zien, weten ze gelijk of die helend is of niet. En wat ie doet, ook dat. Als zij dat kunnen, dan zouden wij dat ook moeten kunnen, denk je niet? Ik heb iets leuks: ik kan het ook. En niet alleen dat: na jaren onderzoek kan ik ook zeggen hoe het werkt.

Heel wat hoofdbrekens heb ik gehad over hoe die voedingsstoffen nou toch werken. Al die stofjes in je lichaam en in planten: ik zie ze gewoon zitten met mijn helderziendheid en mijn intuïtie. Maar de wetenschap kan maar een paar voedingsstoffen vinden in voeding en kruiden.

Helend hart van een plant

Nog gekker: er zijn eigenlijk maar 33 stoffen en dat zijn in hun geheel mineralen. Die mineralen zijn ook weer één geheel: het (helende) hart van een plant of een mens. Hoe kan dat? Hoe kunnen we die deelstofjes steeds verder uit elkaar halen en ook nog uit een plant trekken? Ik vroeg het me jaren af en probeerde uit te zoeken hoe het werkt. En nu weet ik het. Soms duren onderzoeken jaren.

Planten die helend zijn, bevatten een hart: het leven van die plant zelf. Dat zou je kunnen opdelen in 33 mineralen en dan weer in honderden substofjes, maar waarom zou je dat helende hart exploderen en uit elkaar trekken? En: al zou je het willen, dan nog kan het niet, want iets wat heel is, dat is heel en daar kun je niet zomaar een hap uithalen. Om een stuk uit een auto te halen, moet je geweld gebruiken; zo werkt het ook met een plant. Tot zover duidelijk, denk ik he?

Bijvoorbeeld een perzik: dat is een helende vrucht en daarin zitten niet allemaal mineralen, vitamines, aminozuren en weet-ik-wat-voor stofjes: nee, er zit EEN helend hart in en dat krijgt de allerbeste wetenschapper nog niet uit elkaar.

Er zijn ook planten die een (helend) hart hebben, maar die niet helen. Bijvoorbeeld chrysanten of die prachtige campanula’s die wij bij de voordeur hebben

Portulaca

hangen of die vrolijke dahlia’s die straks weer gaan bloeien. Ze helen niet, omdat de ziektes die ze zouden kunnen genezen, gelukkig niet bestaan. Zo zouden afrikaantjes en portulaca’s nog wat andere hartkwalen kunnen genezen. We hebben er al genoeg die wél bestaan, dus laten we er maar niet nog meer bij maken!

Toch zitten er in medicijnen van de farmaceutische industrie alleen maar van die substofjes. En daar hebben de mensen die medicijnen maken en onderzoeken, het altijd over: amoxicilline, leptine, aspirine, prednisol, cortison: noem het allemaal maar op. Als ze die niet uit helende planten kunnen halen, waar komen ze dán vandaan?

In een helende plant – nou, bijvoorbeeld die perzik hierboven – kun je wel meten wat erin zit. Dus als je wilt weten of er vitamine C in zit, snij je er een stukje af en daar kukel je wat kaliumjodaat overheen. Als ie reageert, zit er vitamine C in. Een perzik zal waarschijnlijk een heel klein beetje reageren, want zijn hart bevat een klein beetje vitamine C. En ook wat antioxidanten, waar vitamine C deel van uitmaakt. Lastige is wel dat kaliumjodaat dus óók reageert met jodium. En in dat hart van die perzik zit heel veel jodium. Wetenschappers kunnen het verschil niet maken. Om jodium te vinden, kukelen ze weer een ander stofje over de perzik heen en dat is hoe het werkt.

Zo worden “medicijnen” gemaakt

Okee, nu weten ze dat er “vitamine C” in die perzik zit. En dat willen ze hebben, want ze hebben alle mensen op de hele planeet net zitten wijsmaken dat ze vitamine C moeten slikken uit een potje. Dan moet die vitamine uiteraard wel leverbaar zijn. Maar uit een perzik kun je dat echt niet vandaan toveren.

Wat doet men dan? Nou … er is ontzettend veel soja op de wereld en de mensen eten dat lang niet allemaal op. Soja is een niet-helende plant en daar kun je het beetje vitamine C dat je er met wat moeite wel in zult vinden, wél uit krijgen. Niet-helende planten hebben de mineralen los zitten en daar kun je dus wel iets uit destilleren met wat moeite en geduld. Toevallig weet ik van mijn kennissen en vrienden uit Wageningen, die meestal wel gepromoveerd zijn, dat soja een enorm populaire plant is in de “medische” wereld. Hij wordt onder andere gebruikt om plantenziektes te “helen”. Aangezien dat niet lukt, gaan ze maar door met eraan fröbelen, zie je wel.

Waarom denk je dat de farmaceutische industrie zo dol is op cannabis, op aloë vera, op hennep en kurkuma? Oh, die planten kunnen niets verkeerd doen, al hebben ze nog nooit iemand helpen genezen. Daar kun je mooi al die substofjes uit destilleren. Vitamine A, koper, vitamine D, mangaan, jodium, ijzer, curcumine, noem ze maar op … Ik denk dat je het wel begrijpt.

Echinacea

Misschien begrijp je nu ook waarom er op medicijnen uit de apotheek soms de naam van een plant staat vermeld, als je kijkt naar de ingrediënten. Bijvoorbeeld echinacea. Echinacea is een helende plant en dus kan het hart ervan niet uit elkaar. Dat moeten ze in z’n geheel gebruiken en dus staat er op de verpakking niet een of ander stofje vermeld, maar echinacea. Omdat er een stukje van die plant in zit, zie je. Daar kunnen ze geen patent op aanvragen en dus houden ze daar niet zo erg van: onderzoek is duur, testen zo mogelijk nog duurder, op de markt brengen en promoten kost wéér veel geld, plus de concurrent maakt hetzelfde middel ook. De farmaceutische industrie wordt niet gesubsidieerd en dus moeten ze zichzelf bedruipen. Dat kan niet als ze helende planten gebruiken! Wat een paradox, niet?

Wat doet de natuurlijke medicijnenmakerij? Die pakt wél hele planten. Dat is al iets beter, maar het probleem is dat zij niet weten wat welke plant doet en ook niet welke planten helend zijn. Ze gebruiken ontzettend veel planten, metalen en edelstenen, die niet helend zijn. Bovendien maken ze tincturen met vieux in plaats van met zuivere alcohol (Bach Bloesems!)  en maken ze in de homeopathie de verdunningen veel te dun. Dan werkt alleen de alcohol nog een klein beetje en ja: die wil nog wel eens wat ziektekiempjes uit je trekken. Maar de plant die er óók in zit, is niet sterk genoeg vertegenwoordigd om nog te genezen.

Zo werkt genezing in je lichaam

Nu jij! Iedereen heeft een lichtlichaam naast een fysiek lichaam. Dat zit NIET los, maar is één met jou. In dat lichaam zit alles wat je nodig hebt om een gelukkig en welvarend leven te leiden. En: daarin zitten geen losse flodders van mineralen, eiwitten en weet-ik-wat allemaal. Nee, je hebt één hart en dat zijn al je mineralen bij elkaar. Nu zijn heel veel mensen dat lichtlichaam verloren. Ik wil er hier niet op ingaan hoe dat gekomen is, maar als je het niet meer hebt, hoor je bij 85% van de mensen. Bij deze mensen werken die deelstofjes wél als medicijn. Alleen met een belangrijke voorwaarde: ze verlichten even je symptomen en daarna word je erger ziek. Meestal niet van die ziekte die je al had, maar je wordt in het algemeen gauw ziek en blijft ook steeds kwakkelen.

Hoe komt dat? Doordat die substofjes, als ze niet minstens met basismineraal erbij hebben, gevaarlijk zijn en juist iets afbreken in plaats van dat ze het opbouwen. Wij zeggen dan: “Medicijnen hebben bijwerkingen”, maar in feite zijn de ‘werkende’ stoffen gewoon gevaarlijk. Dat is de reden waarom ik altijd zeg: eet nou gezond! Dan krijg je al die volledige mineralen wel binnen en heb je geen last van bijwerkingen van die pillen. Omdat de zogenaamde “medische wetenschap”, die niet eens de basis weet van wat al die natuurmensen voelen en wat ik onderzocht heb, erg dictatoriaal kan zijn, ben je verplicht hun pillen te slikken. Anders krijg je onmiddellijk een of ander etiket opgeplakt van raar en eigenzinnig mens of iets in die richting.

Stop niet met de medicijnen nu je dit gelezen hebt, want omdat je hoogstwaarschijnlijk dat lichtlichaam niet meer zo erg hebt, werken die deelstofjes wel een beetje. Vooral als je gezond eet. Daarom hebben maar weinig mensen last van bijwerkingen. Het helende hart van een wél helende plant laat zijn hart eigenlijk door je hele lijf heengaan en neemt alle giftige stoffen op, die je hebt opgelopen. Zo word je steeds meer heel en komt je lichtlichaam weer terug. Ik zie het gebeuren! Hoe je merkt wat er gebeurt: je voelt je steeds meer heel worden.

Je mag het eigenlijk zó zien: bij iemand die heel is en dus een lichtlichaam heeft, zitten de mineralen en stofjes enzo keurig allemaal in het helende hart. Deze mensen kunnen ook uit zichzelf anderen genezen, zonder magie te gebruiken en zonder mensen op te lichten. Die weten gewoon wat ze moeten doen, zeggen en adviseren. Ze hebben het lang niet altijd bij het rechte eind, maar ze doen geen verkeerde dingen. Bij iemand die dat lichtlichaam niet meer heeft, loopt alles door mekaar kriskras het lichaam door. Die mensen hebben geen helende gave en weten weinig uit zichzelf. Ze praten boeken na.

Gezonde voedingstips

Wat ik óók heb onderzocht en geconstateerd, dat is het volgende: als je gezond eet – dus zoals ik altijd adviseer en niet van die ranzige shit, zoals superfoods en vieze groene smoothies met gerstegras enzo – dan wordt je lichtlichaam weer opnieuw opgebouwd en ga je genezen. Er is géén andere manier om blijvend te genezen, alléén die ene. Als jij koppig wilt zijn en blijft denken dat je het beter weet dan iemand die een uitgebreide, ja zelfs ongeëvenaarde kennis bezit, dan moet je het zelf weten. Dan blijf je gewoon kwakkelen. Het leven is héél simpel!

Maar als je wél weer beter wilt worden, onderzoek dan maar eens voor jezelf of mijn voorstellen werken. Eten ‘zoals ik adviseer’, is niks bijzonders! Het is doodnormaal gezond eten. Niet van dat Hollandse gedoe, zoals iedere dag gekookte aardappels met jus uit een pakje. En stapels boterhammen met pindakaas en hagelslag. Dat is geen normaal eten! Als je dat lekker vindt, eet dat dan af en toe: natuurlijk. Maar eet ook eens rijst, macaroni, bulgur, Turks brood, normale salades en flink wat fruit. Drink jezelf niet te pletter aan water, maar drink in totaal ongeveer 1,5 liter per dag en neem ook goed sap, thee en koffie.

Niet te veel alcohol en sigaretten, zo weinig mogelijk roomboter – dat is voor op de zondag na de kerk – en héél belangrijk: wees niet bang voor suiker!! Als je erg veel witte suiker eet, kun je nachtmerries krijgen en slecht slapen. Het tast je tanden ook een beetje aan, maar dik word je er NIET van. Dik word je van vet en vooral van kokosvet, tenzij je er ook kokoswáter bij drinkt. Als je genoeg chroom hebt, krijg je geen vreetbuien en chroom zit .. in fruit! Maakt niet uit welk fruit: het zit erin. En in laurier en tijm zit het ook. Kook maar eens een blaadje laurier mee met je rijst, aardappelen, bonen of groente.

Dan nog één: lucht dat huis nou eens! Je zult me nu raar aankijken als je me nog niet kent, maar zuurstof hoort óók bij je helende hart. Lucht echt iedere dag je huis flink, zodat het niet naar jou ruikt, maar naar frisse lucht. Ja, ook in de winter. Dan is een half uur per dag genoeg en als het vriest een kwartier. Maar je moet echt luchten. Ja, ik zeg het m-woord: MOETEN!! Als je niet genoeg zuurstof binnenkrijgt, kun je de gekste ziektes krijgen. Kanker is daar alleen maar één van: er zijn er veel meer. Niet doen: dat is jammer en nergens voor nodig.

Terpen Tijn

Ik brei er een einde aan 🙂 . Ik hoop dat je er wat van snapt en dat je accepteert dat ik op dit vlak alle kennis heb. Wil jij je helder weten en dat gedoe ook weer terug hebben: neem dan rietsuiker, honing, dadels en avocado’s. Je moet het echt een flinke tijd doen en dagelijks, maar dan heb je ook wat. Je wordt er ook kunstzinnig van trouwens. Dan ga je vibraties zien, net als die schilder Terpen Tijn uit de verhalen van heer Bommel. Je kunt ook altijd bij me op consult komen. Dan help ik je met je voeding en aanverwante zaken.

 

©Sophia Vassiliou 2016 – 2017

Twitter:   –   Facebook   –   LinkedIn

Dit bericht mag vrijelijk gekopieerd worden, inclusief afbeeldingen, die vrij van copyright zijn, op voorwaarde dat mijn naam en een werkende link naar mijn weblog en website aanwezig zijn.

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction