header
Energetica

Energetica

Toen ik met deze praktijk begon, was dat omdat ik zelf ziek was. Ik had inmiddels contact met de man die bij me hoort vanuit de ‘bovenwereld’, zoals ik het hiernamaals heb genoemd. Daar zijn namelijk ook nog steeds een heleboel mensen die helemaal niet overleden zijn en die wereld zit zo’n beetje boven ons. Bovenwereld dus. Het allereerste dat ik daarvan ontdekte, was dat die wereld een lastpak was! Alles wat ik er tegenkwam, moest weg, want het stond het gewone leven hier op aarde in de weg.

 

Energetische wereld

In 2009 werden mijn kinderen helderziend, oftewel: ze zagen opeens allemaal figuren in ons huis en daarbuiten rondlopen. Ze werden daar natuurlijk bang van en vertelden mij wat ze zagen. Toen kwam het mooie: moederliefde zorgt er kennelijk voor dat je hersenen iets bedenken, waarmee je je kinderen kunt helpen. Ik was nooit helderziend geweest, maar wanneer zij mij over iets vertelden wat ze zagen, zag ik het op slag ook. Eerst was ik er ook bang voor en haalde ik er iemand bij. Die bleef er helemaal nuchter onder en nadat die persoon bij ons was geweest, waren mijn angsten ook verdwenen. Tenslotte is het eenvoudigweg zo, dat je met z’n tweeën of drieën iets ziet. Dat anderen dat niet allemaal ook zien, is dan niet zo belangrijk: jij ziet het, het zit in de weg en dus moet je het verwijderen. Klaar. Dat ben ik dus gaan doen en inmiddels is die hele energetische wereld zo ongeveer afgelopen.

Met de tijd leerde ik inzien dat al dat energetische gebeuren allemaal op de een of andere manier uit míj wegkwam. Niet dat ik het veroorzaakte – integendeel – maar toch was het op mij geënt; aan mij vastgemaakt en het leek uit mij te komen. Ook zat er om die hele wereld een schil, die eveneens uit mij voortkwam. Daarom is het logisch dat ik het beter kan zien dan anderen en dat alleen ik er daadwerkelijk iets tegen kan doen. Ik zit immers binnenin die schil en andere mensen zitten erbuiten. Probeer maar eens door een muur heen te kijken. Of probeer door de muur heen in een huis te komen. Gaat je niet zo best lukken! Daarom kan ik beter genezen dan wie ook en kan niemand mij dat leren. Ik heb er dus geen opleiding voor, omdat ik het zelf ontdekt heb en ik feitelijk de opleider ben. Wel heeft mijn man vanuit het hiernamaals me geholpen om alle kennis uit te vissen, die ik heb ontdekt.

Toch waren er iedere keer wel mensen die een stukje van wat ik zag, ook konden zien. Alleen viel me op dat zij níet zagen waar al die ‘zooi’ vandaan kwam en waar het allemaal aan vastzat. Ik noem een voorbeeld: een keer zag ik dat iemand een dikke octopus op haar hart had zitten. Dat ding trok iets uit haar hart weg en dat maakte haar ziek. Zij zag de octopus wel, maar ík zag daarbij ook dat het ding ergens in de diepte met dikke kabels aan een soort fabriek vastzat. Het ding haalde endorfinen uit het hart van de mevrouw in kwestie weg en bracht die naar die fabriek. Daar werden die endorfinen naar andere mensen toegebracht en dat is dus diefstal! Want die mevrouw had veel te weinig endorfinen, waardoor ze heel veel pijn leed en al die andere mensen leefden op haar pijn. Zij hadden géén pijn, omdat ze een duivelse methode daartoe hadden gevonden: ze bezorgden die mevrouw pijn in plaats van eens te bekijken waar hun eigen pijn eigenlijk vandaan kwam. Bovendien kon een dokter hier niets aan doen, want die mevrouw maakte wél endorfinen aan. Ze werden alleen afgetapt door kwaadwillende mensen en dat is niet zichtbaar in een bloedtest of wat voor test ook. Op deze energetische manier zijn miljoenen mensen ziek gemaakt en zelfs vermoord, maar bewijs het maar eens!

Talloze voorbeelden kan ik opnoemen van wat mensen wel allemaal bij elkaar deden op dat energetische gebied. Er waren hele cursussen in en het was een miljoenenbusiness om op dit soort onzuivere manieren mensen misbruik van anderen te laten maken, waardoor zíj omhooggingen in de maatschappij en anderen alles kwijtraakten: hun gezondheid, hun gezin, hun baan, hun geluk, hun talenten. Alles, letterlijk álles werd afgepakt door mensen die de hersentruc hadden ontdekt en anderen leegstroopten. Waarom denk je dat er geen goede politici meer zijn? Geen goede muziek, bijna geen goede films en boeken? Waarom zijn er steeds meer ziektes en steeds meer zieke mensen? Omdat de talenten van de mensen die dat als beroep hebben, afgetapt werden en vaak zelfs platgelegd. Dus dan gingen je hersenen de mineralen en andere stoffen die nodig zijn om een talent te kunnen uitoefenen (mangaan bijvoorbeeld), tappen. Of ze traumatiseerden je, waardoor je hersenen er zelf mee stopten om die mineralen nog te sturen. En dan kon je opeens allerlei dingen niet meer, terwijl een ander ze net zo plotseling wél kon. Heel veel mensen hebben dergelijke dingen meegemaakt en ja, die zijn echt! Ik heb de bewijzen ervan gezien.

 

De oorzaak van kanker

En nog wat: deze hele business is dus de oorzaak van kanker! Als je dit doet, krijg je zelf kanker. Trek je anderen leeg, dan krijgen die ook kanker. Het is dus wel degelijk moord en ik hoop dat dit op een dag ook wetenschappelijk bewezen kan worden. Ik heb er weinig hoop op, maar mocht dat gebeuren, dan kunnen we de daders aanpakken. Zoals ik daarnet al schreef, zijn miljoenen mensen er de dupe van geworden en die zijn nog lang niet allemaal genezen of hebben hun leven terug. Heel erg veel mensen zijn er ook aan doodgegaan of zijn bewust vermoord op deze stiekeme energetische manier.

Omdat uiteindelijk al dit energetische gebeuren uit mij voortkwam, ging ik mezelf aan allerlei onderzoeken onderwerpen. Ik wilde immers weten wat er aan de hand was en nog liever wat ik eraan kon doen om de wereld te herstellen naar een staat, waarin we allemáál de kans hebben op een mooi en vervullend leven. De meeste mensen geloven heel vast dat je je ongeluk zelf bewerkstelligt, maar ík heb een heleboel bewijzen gevonden voor het tegendeel daarvan. Als iemand toch je endorfinen uit je wegtrekt, je talenten tapt, hele stukken hersenen platlegt, waardoor je ziek wordt, je niet meer serieus genomen wordt en dus geen medische, juridische of maatschappelijke hulp ontvangt … dan kun je toch moeilijk volhouden dat dat je eigen schuld is?? Plus: er moet er toch een manier zijn om dit te stoppen? Zo dacht ik erover en dus bleef ik steeds heel diep bij mezelf naar binnen kijken om erachter te komen waar al dat misbruik, waar de politie dus niets mee kan, omdat het niet zichtbaar is, te stoppen. Het kwam uit mij, dus dat betekende dat het ooit ergens begonnen was. En iets wat begonnen is, moet ook weer kunnen ophouden te bestaan. Toch?

 

Míjn rechter hersenhelft

Er was een Grieks liedje dat erover ging: ο,τι έχει αρχή, έχει και τέλος: alles wat een begin heeft, heeft ook een einde. Ik was dus niet de enige die er zo over dacht en dat sterkte me. Het was alleen zo ontzettend moeilijk om maar steeds de basis niet te zien van dit alles. Dat gebeurde drie weken geleden pas, dus na 10 jaar onderzoek! En het was iets wat heel moeilijk te vertellen is, ook nog. Ik had inmiddels allang ontdekt dat mijn rechter hersenhelft het niet deed. Gewoon helemaal niet en er was ook geen beweging in te krijgen, met alles wat ik weet zelfs niet. Wat ik drie weken geleden ontdekte, was tegelijkertijd triest, blij en moeilijk: triest omdat het gebeurd is, blij omdat ik het ontdekte en het dus kon herstellen en moeilijk om na te vertellen. Ik vond mijn rechter hersenhelft terug. Energetisch ja, want we zijn uiteindelijk energetisch van aard: van licht gemaakt en licht kan op meerdere plekken tegelijk zijn. Dat fenomeen heet de golffunctie van licht en is ook wetenschappelijk bewezen. In de kwantumfysica die nu helemaal niet meer populair is, omdat die ook gestoeld was op dit hele energetische gedoe.

Het was triest, omdat mijn rechter hersenhelft met grote precisie uit mijn hoofd gesneden was. Wie doet er nu zoiets gruwelijks? Het was niet in dit leven gebeurd, want magie werkte vele duizenden jaren. Daarmee is ook bewezen dat je inderdaad meerdere levens hebt en dat je ouder bent dan je denkt. Het feit dat magie werkte, kwam doordat die uit mijn rechter hersenhelft gemaakt werd. Een functie daarvan is namelijk dat je jezelf kunt laten gelden, zodat anderen je serieus nemen. Ik kan dat in mijn dagelijks leven inderdaad niet; dat klopt. Mensen walsen altijd over me heen en respecteren me niet. Die functie was me letterlijk afgestolen en misbruikt om via zwarte en ‘witte’ magie (dat is hetzelfde), hekserij, satanisme en ook via al die zogenaamde spirituele cursussen andere mensen, dieren en natuur kapot te maken teneinde zelf te floreren. Het feit dat zóveel mensen zoveel millenia lang aan magie hebben gedaan en dat bijvoorbeeld de bijbel er vol mee staat dat je daar af moet bijven, impliceert al dat het werkt. Anders zouden die mensen dat toch niet doen? Vanaf 2012 tot 2017 werd het steeds moeilijker en zelfs onmogelijk om op dit soort energetische manieren op anderen te leven en zo stortte die hele spirituele beweging in elkaar. Als het niet meer lukt met de magie, doen mensen het niet meer. En dus hebben we hiermee ook bewijs dat de mensen die dit soort vuiligheden bedreven, exact wisten wat ze deden.

 

 

© Vassiliou Empowerment

 

Deze post heeft 2 reacties

  1. Ik heb dit wederom met rode oortjes gelezen Sophia. Ik blijf zeggen dat je misschien toch eens een uitgever moet benaderen. Je schrijft geweldig en uit je Hart.

    1. Ha Ien en dank je wel! Maar dat heb ik wel vaker gedaan, een uitgever benaderen of een krant of tijdschrift. Maar mijn rechter hersenhelft doet het nóg altijd niet en dan luisteren ze niet naar je.
      Vobbeldje: ze hebben een special over Jeugdzorg in de Leeuwarder Courant. Ik schreef iets voor ze, maar ze wilden het niet publiceren. Nog 2x speciaal voor hen een stuk zitten schrijven, maar iedere keer hebben ze er weer wat over te zeggen en het slaat nergens op. Eerst wilden ze het persoonlijk hebben. Toen ik dat geschreven had, moest het opeens vanuit mijn ‘professie’ en toen dat ik dat gedaan had, was het dat ze zogenaamd zoveel stukken hadden binnengekregen. Als medium weet ik of ze liegen en dit was gelogen. Ze wilden het gewoon niet hebben, omdat het van míj is. Omdat die verrekte rechter hersenhelft het niet doet en ze dan niks van je willen weten

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu