header

Sorry, this entry is only available in Dutch For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Mijn goede vriend Theo hamert erop: ik moet de getuigenissen van mijn patiënten en cliënten niet voor mezelf houden, maar op mijn website zetten. Niet alleen een paar extra mooie, maar een heleboel. “De hele website moet ervan trillen”, zei hij. Dus hier komt dan wat mijn cliënten en patiënten van mijn praktijk vinden. Niet iedereen is zo moedig dat ze met naam en toenaam op het internet willen staan, maar het zijn echte mensen. Allemaal en maar een heel klein deel van iedereen die ik geholpen heb! Zoals je ziet, heb ik ze van zowel lichamelijke als mentale klachten en verslavingen afgeholpen.

 

“Mijn verslaving aan wiet is helemaal over door jouw hulp en ik draag ook minder sterke lenzen nu. Ook had ik bijna 10 kg ondergewicht toen ik bij je kwam en nu ben ik op gewicht. Tenslotte is mijn eeuwige rugpijn verdwenen door jouw behandelingen.”
-Vera

 

“Mijn dochtertje zit nu op een fijne school en is zóveel gelukkiger! Ik kan wel dansen. Bedankt dat je met me meekwam om met de schooldirectie te praten. Toen jij hun het probleem uitlegde, begrepen ze het eindelijk en lieten ze mijn dochtertje los.”
-Een blije moeder uit Tilburg, die graag anoniem wil blijven

 

“Mijn broertje en vader zijn beiden genezen van dyslexie. In twee behandelingen was het voor elkaar! Ik zelf ben genezen van migraine en hooikoorts. Ook kan ik weer beter en sneller studeren door jouw behandelingen. Dankzij jouw hulp zit ik nu in vwo-6 en heb ik veel positievere mensen om me heen.”
-Marijke

 

“Het was niet eenvoudig om jou als kind te hebben, Sophia, want je confronteerde me dagelijks met mijn onvermogen om te ontspannen en te voelen. Toch heb je het me weten bij te brengen en daar ben ik je eeuwig dankbaar voor! Het spijt me dat ik je zoveel verdriet gedaan heb. Ik wou dat ik het goed kon maken”
mijn adoptiemoeder vanuit het hiernamaals en mijn reactie: “Je hebt het al goedgemaakt, ma! Ik wilde alleen maar dat je je fouten zou inzien. Nu heb ik je kunnen vergeven. Het ga je goed”.

 

Wat oersap is, weet ik niet. Maar we hebben deze sappen van Schulp wel. Die zijn heel goed en geconcentreerd. [Het waren inderdaad de sappen die Sophia bedoelde om aan te sterken].

Ik heb eerder op aanraden van iemand anders een tijdje zwartebessensap genomen. Geloof het of niet, maar ik kwam toen van het roken af. Dat lukte eerder niet, zonder dat sap, dus het moet iets gedaan hebben. [Klopt: kracht en zuurstof]

Nu heb ik op jouw aanraden een aantal weken bosbessensap genomen. Iedere dag twee halve glaasjes met een beetje water erbij. Dat is toch niet erg hè? [Nee hoor] En nu heb ik opeens geen leesbril meer nodig. Kijk, hij ligt daar nog, maar ik draag hem nooit meer!”
-de ervaring met Sophia Vassiliou van een winkeleigenaar uit St. Annaparochie

 

“Genezen van mijn wietverslaving en mijn ADD, een mooie opleiding en baan, een gezin: mijn hele leven is weer op de rails dankzij u. Wat ben ik hier blij mee! U bent Geweldig! sorry dat ik het zo laat zie, ben bijna niet meer op Facebook! Uw pagina geef ik 5 sterren, want u bent niet alleen geweldig, u bent ook eerlijk!”
-Heel veel liefs, Orçun

 

“Je hebt me genezen van COPD en MPS! Ik heb een rustig hoofd, weet weer wie ik ben en hoef niet meer steeds naar de Eerste Hulp, omdat ik bijna stik. Ook hielp je me van mijn negatieve omgeving af, die me erg naar beneden trok en van verschrikkelijke waanideeën over letterlijk alles”
-Tom

 

“Geen ADD meer en eindelijk rust in mijn hoofd! Mijn zoon kan veel beter leren en is een stuk gelukkiger”
-Renée

 

“Sophia hielp mij met mijn MS, waar ik al vele jaren ziek door was. Dankzij haar healingen, medicijnen en voedingsadviezen kan ik weer lopen en fietsen”
-Jannie

 

“Ik heb geen last meer van diabetes, waar ik erg ziek van was en dat heb jij voor elkaar gekregen! Bovendien heb ik weer contact met mijn zoon door jouw hulp”
-Angela V

 

“Je hielp me van mijn intense onzekerheid en faalangst af!”
-Ingrid B

 

“Sophia is de enige die je ECHT kan genezen. Door haar ben ik veel en veel helderder in mijn hoofd en kan ik de administratie weer aan. De medische wereld geneest niet of weten het niet. Sophia wel!!! Loop je al jaren lang met chronische klachten en niets helpt. Dan is er maar 1 persoon waar je op de juiste plek bent en dat is bij Sophia”.
-Monique van Veen

 

“Dank je wel voor je fantastische behandelingen! Je hebt ons gezin en onze familie behoed voor uiteenvallen”
-Veel liefs en dankbaarheid van Rosita

 

“Ben aan het zoeken gegaan op de site, heb daar Sophia ontmoet, met alle problemen van mijzelf, kinderen en kleinkinderen. Door haar heb ik weer nieuwe moed en kracht gekregen om alles aan te kunnen. Er is een nieuwe wereld opengegaan, met nieuwe energie, oplossingen, je komt als het ware in een nieuw lichaam. Er komen zoveel mooie dingen naar je toe, niet om op te noemen. Je zou haast zeggen: je wensen worden vervuld!!! Ook voor de zakenwereld wordt het HAPPY. Sophia heeft krachten die zijn onmeetbaar, het is een mooi mens! “
– Corrie

 

Sophia is een vrouw die mij zeer goed geholpen heeft. Ik was ziek van thalassemie en Sophia heeft mij heel goed geholpen om er weer bovenop te komen. En nu nog steeds. Zij is een integere vrouw waar je nooit tevergeefs een beroep op kan doen. Haar manier van werken is geweldig en menige dokter kan daar nog een puntje aan zuigen. Sophia gaat door totdat zij heeft gevonden waar het zit of vandaan komt, ook dat is tegenwoordig ver te zoeken. Ik heb er erg veel baat bij. Sophia ga zo door, je bent een geweldige vrouw die haar werk serieus neemt. Dank je wel voor alles wat je voor mij hebt gedaan. Je verdiend een lintje”.
Marry Lenten

 

“Sophia doet uniek healingswerk met etherische waarnemingen, die de meesten van ons haar niet nadoen. Daarom is het ondoenlijk om haar werk te controleren. Het feit dat ze zo open is en eerlijk haar grenzen toegeeft, maken een uiterst betrouwbare indruk. Mijn transformatieprocessen verlopen sinds haar sessie een stuk sneller. “
– Micha Beuger, www.transformatiebegeleiding.nl

 

“Ik had een tandvleesontsteking waar ik al 9 dagen last van had. De ontsteking zat aan de binnenkant van het gebit en trok door naar de buitenkant. Alles begon op te zwellen. Tijdens het kauwen drukte het door tot in de botten aan de bovenkant van mijn gezicht. Na één healing was de pijn helemaal weg. “
– Marcus T

 

Sophia heeft mijn gezin gered van de ondergang door een dreigende echtscheiding. Ook heeft mijn zoon het veel gemakkelijker op school met leren en vrienden maken door haar onbetaalbare hulp. Zij pakt ziekten en klachten aan bij de wortel in plaats van bij de bloem zoals ik vaak in de ‘reguliere’ geneeskunde ben tegengekomen. Hierdoor merk ik zowel bij mijzelf als bij mijn gezin veranderingen die eindelijk blijvend zijn. Ik heb letterlijk versteld gestaan wat de oorzaak kan zijn, maar ik wéét dat het zo is, omdat ik het simpel gezegd gewoon merk!”
-Erica de Veld

 

“Op moeilijke dagen bel ik Sophia wel eens. Dan heb ik het gevoel dat ik met een normale persoon spreek. Ze geeft me altijd houvast en vertrouwen. Wat Sophia zegt, is waar, de puzzelstukjes vallen in elkaar wanneer ik haar spreek. Sophia heeft een oor voor de mensen, je kunt haar altijd bellen. Ze heeft een hemelse stem, die zingt. De oefeningen die Sophia in haar nieuwsbrieven en op de website geeft, werken als een speer. Ik doe ze altijd en ben er heel blij mee. “
– Vlammetje en Sterretje (identiteit bij Sophia bekend)

 

“Ik heb Sophia nu een paar keer in heel korte tijd gesproken en zij is de eerste geweest, die mij heel duidelijk heeft kunnen uitleggen in welke situatie ik en mijn familie verkeren. Sophia heeft mij, mijn oom en familie heel erg geholpen we hebben heel wat veranderingen gezien. Onze familie is weer op een positieve manier hecht geworden door haar hulp.
Sophia, dank je wel voor je hulp, tijd en wijze woorden. Ik weet zeker dat ik je nog wel een paar keer zal bellen. Kusjes, Naima “

– Naima

 

“Ik ben een paar jaar geleden met Sophia in contact gekomen en zij heeft mij zeer goed geholpen. Ze heeft mijn bedrijf gered en me van heel veel pijn door het harde werken afgeholpen. Haar manier van genezen is anders dan de reguliere genezers, maar Sophia helpt je bij de wortel van je kwaal of ziekte, nl. etherisch, zodat je fysieke lichaam kan genezen. Zij ondersteunt haar behandeling met 100% natuurlijke kruidentincturen, die optimaal de klacht elimineren”.
-Angelo van Driehoogachter

 

“Ik zat vast in een heel negatieve omgeving, waar ik constant bespied werd en me niet meer veilig voelde. Ook had ik last van een nare vorm van helderziendheid, waardoor ik in mijn slaap gestoord werd en angstig werd. Door Sophia’s hulp heb ik kunnen verhuizen naar een stad ver weg, waar ik goede hulpverlening heb en een nieuw, veel beter leven”
-Elize K.

 

“Door jouw hulp heeft mijn man geen maagklachten meer. Bovendien hebben we eindelijk een verblijfsvergunning na zoveel jaar en is ons gezin weer bijeen. Daar heb jij heel veel aan bijgedragen met je hulp, je healing, je oneindige liefde, geduld en wijsheid”
-familie Pham

 

“Door jou heb ik weer moed gekregen om verder te leven en om te vechten voor mijn gezin. Ik heb weer positief contact met al mijn kinderen en met mijn partner. Dat was zonder jou nooit gelukt; je hebt mijn gezin gered”
-Johnny

 

“Door jouw wijsheid en hulp heb ik na mijn echtscheiding ruimte in mijn leven gekregen om een nieuwe man te leren kennen en een goede baan te vinden”
-Juana

 

“Ik heb het moederschap altijd zwaar gevonden en raakte ervan in een diepe burnout. Door jouw hulp kan ik het nu weer aan en ben ik ook echt gelukkig met mijn kinderen”
-Jeannette

 

“Van harte dank dat je me zo geweldig hebt geholpen met het verkrijgen van duidelijkheid in mijn leven! Ik ben weer helemaal bij.”
-Veel xxx en Gods rijke zegen, Jane

 

“De afstandsbehandeling die ik onlangs van Sophia kreeg, heb ik als heel fijn ervaren. Ik sta weer helemaal in mijn kracht. Ik ben mij er steeds vaker van bewust dat ik in mijn hart zit in plaats van in mijn hoofd. Ik voel me super goed. Dank Sophia.“
– I.T.

 

“Ik had jarenlang een benauwd gevoel op mijn borst. Eerst haalde Sophia een heleboel elektromagnetische straling uit me weg. De nacht daarop kwamen leden van het lichtteam langs en ze haalden een plaat uit mijn borst weg. Ik kon ze zien werken en horen praten. Na verwijdering van die plaat uit mijn borst is de benauwdheid weg. “
– een blije cliënt die graag anoniem wil blijven

 

“Toen je me van een ongelukkige relatie met een onbetrouwbare man afhielp, was ik eerst heel boos op je. Maar daarna zag ik hoeveel lucht ik kreeg, doordat hij weg was. Ruimte om te leven en mijn leven met positieve mensen op te vullen”
-Mirjam

 

“Al jaren heb ik last van diabetes en daardoor overgewicht. Na één healing van ongeveer een uur door Sophia, waarbij het lichtteam heel prominent aanwezig was, voel ik me al stukken beter. Mijn suikerwaarde is sindsdien iedere dag heel goed en stabiel. Ik begin ook af te vallen, doordat mijn lichaam vocht loslaat. “
– Iemand die graag anoniem blijft (identiteit bij Sophia bekend)

 

Jarenlang zat ik in een diepe put. Ik kwam er steeds dieper in, want daar werkte ik goed aan mee: ik deed helemaal iets om beter te worden en alles om me steeds rotter te voelen. De reden dat ik erin viel, was doordat ik te veel negatieve mensen om me heen had. Ze daagden me uit om meer te kunnen en nog meer. Om op mijn tenen te gaan lopen, zodat ik overdag kon werken, ’s avonds uit kon gaan, slecht eten en toch functioneren. Een mooi huis, een mooie auto: alles moest er zijn en het moest allemaal geweldig lijken. Een hol bestaan.

Ik ging eraan onderdoor, want ik bén niet hol van binnen. Ik wilde inhoud en diepgang, maar vond die nergens. Drugs moest ik hebben om mezelf fit te houden en sporten moest ik ook. Alcohol omdat het gezellig was en er mocht niets ontbreken aan mijn leven. Alleen echtheid, dat hoefde er niet te zijn volgens mijn vrienden uit die tijd.

Jaren hield ik het vol, maar toen begon mijn leven zijn tol te eisen. Ik kotste van de alcohol en drugs. Wilde het niet meer, maar zonder kon ik niet werken . Mijn werk was alles voor me, misschien omdat ik man ben. Op een nacht raakte ik in coma en werd ik naar het ziekenhuis gebracht. Toen ik vele uren later bijkwam, stond mijn besluit vast: ik ging stoppen met dat lege leven. Mijn werk wilde ik houden, want daarin vond ik plezier en voldoening. Zelfvertrouwen en een mooi inkomen.

Met een kop als een kreeft stamelde ik tegen mijn baas wat er aan de hand was. Hij wist het allang en glimlachte, zei dat hij blij was dat ik tot inkeer was gekomen. Ik meldde me ziek en hij wist wel een afkickkliniek voor me. Het was heel, heel moeilijk en ik heb het ternauwernood overleefd, maar het is me gelukt. Ik ben al een jaar vrij van drugs en alcohol.

Nog steeds zijn er moeilijke momenten, maar ik werk weer op therapeutische basis en dit alles heb ik aan een fantastische vrouw te danken. Sophia Vassiliou, de allerbeste therapeut, levenslerares, coach en geneeskundige op de hele wereld. Deze vrouw hielp me overal doorheen. Door mijn diepste dalen. Ze wist altijd wat ze tegen me moest zeggen, wat ze me moest aanraden aan sterkende voeding en natuurmedicijnen. Mijn ervaringen met Sophia Vassiliou.
-Theo Belhuizen

 


Dit vond mijn hoogleraar taalwetenschap en didactiek van mij:

 

Vertaling uit het Grieks van de ervaring met Sophia Vassiliou van haar hoogleraar didactiek en semantiek mw. dr. V. Tokatlidou:

ARISTOTELES UNIVERSITEIT VAN THESSALONIKI

LETTERENFACULTEIT
SECTIE FRANSE TAAL EN LETTEREN
AFDELING TAALWETENSCHAP EN DIDACTIEK
LABORATORIUM VOOR DIDACTIEK VAN LEVENDE TALEN
DIRECTEUR: PROF. DR. VASSO TOKATLIDOU

AANBEVELINGSBRIEF

Ik ben in de gelegenheid geweest om mw. Sophia Charaf[-Vassiliou] goed te leren kennen als studente van het doctorale college “Analyse van taalbenodigdheden” (code 1113) en om haar werk te volgen.

Daarom kan ik getuigen van haar kwaliteiten en dat is voor mij zeker een bijzonder aangename taak, gezien het feit dat mw. Charaf verantwoordelijk is, hard werkt en methodisch is. Zij combineert genialiteit met een hoogstaande ethiek, zij is sociaal, aangenaam in de omgang en coöperatief.

Ik zou een speciale vermelding willen maken van haar prestaties in de Griekse taal, die nagenoeg niet onderdoen voor die van een hoogopgeleide autochtone spreker.

(handtekening)

Prof. dr. Vasso Tokatlidou

 


Dit vinden de mensen van mijn informatieve en krachtgevende blog:

 

“Wat ben je toch een kanjer. Al dat werk en ons ook nog op de hoogte houden. Zoveel respect voor jouw weg. Dank je wel <3 “
-Joëlle

 

“Bedankt voor al je harde werk. Je overuren zijn onbetaalbaar!”
-Ingrid B

 

“Lieve Sophia,
Hartelijk dank voor alles wat je voor ons doet. Ik sta 100% achter je!”

-Jan Alje

 

Hoi Sophia,
Bedankt voor het delen van al je waardevolle kennis! Met jouw tips en adviezen kunnen mensen hoopvol en optimistisch blijven in plaats van bij de pakken neer te gaan zitten en zichzelf op te geven. Het is namelijk vreselijk om ziek / ongelukkig te zijn en geen hoop meer te hebben dat je weer een gezond en gelukkig leven kunt hebben. Uiteraard hoor je als mens je verantwoordelijkheid te nemen voor alle keuzes die je maakt. Ook voor de gevolgen die daarbij horen!

Hoe sneller mensen aan de slag gaan met jouw tips en adviezen, des te sneller de wereld zal gaan veranderen in een gezonde, vredige en gelukkige wereld. Dat is precies de bedoeling, waar helaas weinig mensen zich bewust van zijn. Laat staan dat ze ernaar gaan handelen. Ook zijn mensen te eigenwijs door te denken dat ze het allemaal wel zelf weten / kunnen, waardoor ze jou respectloos behandelen en keihard negeren. In plaats daarvan kunnen ze het beste met al hun bescheidenheid netjes bij jou aankloppen voor hulp.

Er is maar één doel dat elk mens hoort te bereiken: 100% licht zijn en niets minder als dat. Jij bent de enige die weet hoe je dit doel kan bereiken en staat ook met alle liefde klaar voor mensen die wel 100% licht willen zijn. Nooit heb je me laten vallen. Iedere keer opnieuw spreek je me moed in en houd je me sterk. Hierdoor besef ik wat een bijzonder mens jij bent! Alles wat je doet is positief en inspirerend. Je geeft het goede voorbeeld aan anderen. Ik ben blij dat ik ervoor gekozen heb om je als mens beter te leren kennen. Ik houd namelijk niet van vooroordelen, maar juist van feiten.

De waarheid is ook gebaseerd op feiten en leugens juist op meningen. De waarheid houdt je sterk, terwijl leugens je kapotmaken. Het is geweldig dat je keer op keer de waarheid deelt met anderen, ondanks dat ze geen onderscheid kunnen maken tussen waarheid en leugens. Het moet afgelopen zijn met alle illusies waar mensen mee leven en dat is jouw levenstaak! Ga zo door lieve Sophia en weet dat er hier in de wereld mensen zijn die wel liefde en respect voor je hebben. We reizen samen naar onze bestemming toe”.
Groetjes, Vera

 

“Je beschrijft precies de plekken die ik bij mijn vriend in zijn hersenen waarneem, hij is altijd moe, kan niets onthouden, loopt s,ochtends op de automatische piloot, hij alles wat die in zijn handen pakt zo maar weer laat verdwijnen……… waar weet die niet, moeite heeft met ademen, want hij stottert als die wil praten, wat die eigenlijk liever dus niet doet, er is tot nu toe nooit iets lichamelijk gevonden, maar er valt voor mij wel erg veel toevalligheidjes op zijn plek, ik dank je voor het delen”,
-liefs, Francis

 

“Hoi Sophia,
Volg al een tijd je weblog en leer er veel van hoewel het soms best ingewikkeld is om het meteen te begrijpen.vind dat je geweldig werk doet en blijf het volgen.wil graag naar de healing-dag komen samen met mijn vrouw”.
-dikke knuffel, Evert

 

Lieve Sophia,

Wat een toeval? Wat een geluk! Op jouw website kom ik mijn uitspraken en gedachten tegen in m.n. je stuk over adhd, autisme en dyslexie.
Mijn bewoordingen zijn wat meer in huis-tuin-en-keuken-taal en ik heb het over “starre systemen” maar ik vind het geweldig dat ik jou tegenkwam! Ik weet en voel dat ad(h)d, autisme en dyslexie (maar ook borderline en wellicht andere?) geen ziektes of aandoeningen zijn maar symptomen van “stress”, van overleven in een niet-passende omgeving.

Ik ga je stuk meteen doormailen naar een vriendin met wie ik mijn gedachten heb gedeeld over adhd in combinatie met (hoog-)begaafdheid”.
-Warme groeten, Carine

 

Ik ken Sophia al enige tijd en zie iedere keer weer hoe onzelfzuchtig ze te werk gaat en hoe graag ze je wilt helpen. Haar kruidentincturen en crèmes maakt ze zelf en daar vraagt ze niet veel voor, terwijl ze er veel in investeert. Met liefde en aandacht gemaakt, alles puur natuur. Ik heb al enige tincturen en crèmes van haar gebruikt, waar ik goede resultaten van heb gehad. Ik ben heel blij dat ik haar heb leren kennen”.
Renée Visser

 

“Heel veel steun aan gehad en kennis vergaard waarmee ik verder kom met mijn groeiproces. dank je Sophia xxx”
-Anne-Marie Lemmert

 

“Sophia is een fantastisch mens, zeer betrouwbaar en eerlijk. Wie het anders formuleert, weet er geen snars van en moet de snavel dicht houden.
Ik wens je heel veel kracht en liefde Sophia!”
-Marietje Suelmann-Lippold

 


Dit vinden de mensen van mijn medicijnen:

 

Een tijdje geleden vertelde je over geconcentreerd sap van zwarte of blauwe bessen. Allez, ik heb het gekocht en ben het gaan proberen. Een klein glaasje van ongeveer 100 ml per dag nam ik.

Na een week al voelde ik me steeds energieker worden. Op een dag was ik de zolder aan het opruimen en vroegen mensen uit mijn omgeving hoe ik toch aan die energie kwam. Anders was ik altijd moe en slap en nu ineens zo hard aan het werk. “Bessensap!”, antwoordde ik en toen gingen er nog een paar mensen aan het sap. En wat denk je? Jawel, zij hebben ook veel meer energie en voelen zich helemaal fit. Dat zijn zo weer vijf getuigen voor jouw methode!”

-Isabelle Lagaese

 

“Ik heb de eucalyptuscrème gebruikt voor mijn kniegewrichten. Ik voel me helemaal lenig tot in mijn botten. Na gebruik werden mijn knieën ongeveer 10 minuten lang koud. Toen werd de pijn er door die kou uitgetrokken. Ik ga hem 3 maanden gebruiken om het maximale resultaat te behalen. “
– Nassim B

 

“Toen ik crèmes begon te maken, testte ik ze zelf uit. De eucalyptuscrème maakt mijn hele lichaam ijskoud en vervolgens voel ik alle pijn er uittrekken. Ik kan dan dagenlang weer een stuk beter bewegen. De rozencrème heeft me mijn mooie mediterrane teint teruggegeven en mijn gezicht ziet er nog jonger uit dan eerder. Verder had ik altijd heel kleine puntjes op mijn benen, waar een heel klein wit lintje uitkwam als ik erop drukte. Nu zijn die puntjes er niet meer en is mijn huid overal een stuk strakker en steviger geworden.
De nagelolie heeft na 2 maanden gebruik mijn nagels, die zo zacht waren dat ze altijd gelijk afbraken, een heel stuk harder gemaakt. “

– Sophia Vassiliou zelf

 

“Ik werk veel met water. Sophia heeft mij toen een fles Donavéwater gegeven, zoals zij dat maakt. Het is superkrachtig en geeft een enorme bescherming voor mezelf, mijn huis en mijn familie. De energie wordt gelijk opgeschoond wanneer ik het gebruik. “
– Engel L

 

“Op mijn buik had ik wonden. Die heb ik behandeld met Sophia’s rozencrème. Dat doe ik nu sinds een week en ze zijn al een stuk minder geworden. Echt geweldig! “
– Engel L

 

“De rozencrème is een fijne crème. De rode en ruwe plekjes bij mijn oksel is hier een stuk minder door geworden en op mijn gezicht heb ik meer kleur gekregen. Het is niet alleen goed voor mijn huid, ook op spiritueel gebied doet het wat met me. Ik merk dat ik hiervan meer inzicht krijg.

Verder gebruik ik het Donavéwater bijna overal voor en ik moet zeggen dat mijn leven en omgeving hierdoor steeds aangenamer worden. Ik merk duidelijk veranderingen of enige reactie na het gebruik van Sophia’s Donavéwater.
– I.T.

 

“Ik heb van kind af aan al heel zachte nagels. Ze braken af zodra ze mooi werden of nog eerder. Ik ben zakenvrouw en mensen kijken naar je handen, wanneer je ze een hand moet geven. Die zagen er vreselijk uit met zulke nagels. Een half jaar lang heb ik twee maal daags de nagelolie van Sophia gebruikt. Nu zijn mijn nagels zo sterk geworden, dat mijn handen er verzorgd uitzien. Af en toe gebruik ik de olie weer een weekje om ze weer wat te verstevigen.
– Anna Vassiliou

 


Dit vinden ze van mijn aangepaste feng shui:

“Ik zal zelf de spits afbijten. Mijn leven bevond zich in een diepe impasse: mijn oudste zoon en ik leden aan een auto-immuunziekte. Mijn zoon zat maar thuis en kon niets; ik zelf kon nog nauwelijks lopen door verlammingen en extreme vermoeidheid van MS én de ziekte van Lyme. Niets lukte meer totdat ik aan de gang ging om de feng shui zo aan te passen, dat hij echt ging werken. Toen kwam er hulp en gingen we ook genezen. Geld kwam er nog nauwelijks binnen, doordat ik mijn werk nog maar zo moeilijk kon doen. Ik ging gezondheidsproducten maken, maar ik was te moe om de verkoop daarvan goed te regelen. Recht op een uitkering heb je niet als zelfstandige, dus dat was een groot probleem.

Om aan te geven hoe erg het was, vertel ik je dit: ik kwam iemand tegen, die precies hetzelfde had als ik. Die ligt al een paar jaar volledig verlamd in bed. Dit was mij ook gebeurd, als ik niet kon healen. Met het verschil dat ik niemand had om me te verzorgen en dat ik het niet had overleefd.

Dat is nu aan het veranderen. Met de feng shui heb ik weer nieuwe kansen op een inkomen en ik voel me steeds vitaler worden. Mijn zoon voelt zich ook beter en staat er weer voor open om in ieder geval te praten over zijn toekomst. Wie volgt om ook te vertellen wat er bij jou is veranderd? Iedereen vertelt het me in de mail en aan de telefoon, maar ik wil het ook graag laten zien aan anderen. Dat is belangrijk, want dat wat er bij jou gebeurt, daar heeft een ander ook recht op!
– Sophia Vassiliou

 

“Wij zijn ons huis aan het repareren. Sinds ik de pakua in ons huis heb toegepast, krijgen we meer kracht, creatievere en betere ideëen om financiële problemen op te lossen en blijven negatieve mensen uit onze buurt. Alles gaat sneller en de energie stroomt de juiste richting op. We zijn zo blij, het is zo mooi om te zien hoe krachtig het werkt!
– Angela Voncken

 

© Vassiliou Empowerment

Close Menu