Pijnbestrijding met pakkingen en wikkels

Pijnbestrijding met pakkingen en wikkels

Sorry, this entry is only available in Dutch For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Chronische pijn, daar word je stapelmesjogge van. Of kotsbeu, zoals de Belgen zo leuk zeggen. Ik weet zeker dat je dat met me eens bent! Zelf zit ik er ook al jaren mee en pijnstillers, daar doe ik echt niet aan. Eén keer heb ik zo’n roze pilletje geprobeerd, Ibuprofen heet die troep geloof ik. Nou, ik was helemaal stoned en de pijn was er nog gewoon hoor. En aspirine of paracetamol helpt gewoon niet, net als een warme douche of een infrarooddekentje.

Vandaag had ik het er he-le-maal mee gehad en ben ik gewoon het Kruidvat binnengelopen om te zien wat ze daar aan oplossingen verkochten. Daar vertel ik over op onderstaande video. Ik vind de pakkingen en wikkels met echte wol van de antroposofen altijd zwaar interessant, alleen moet je dan wel de juiste kruiden erin stoppen. Als je calendula of weegbree gebruikt, is het jammer van je tijd! Ik vertel op de video wat ideeën die beter werken. Die trekken de pijn met wortel en al uit je, maar dan moet je wel alle meelifters en andere energetische toestanden eruit hebben geschopt. Anders blijf je bezig:

 

 

© Vassiliou Empowerment

 

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu
%d bloggers like this: