Genezen van diabetes na aanpakken familievete

Sorry, this entry is only available in Dutch For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

 

Een vrouw kwam bij me met zware diabetes. Naast de diabetes speelde er heel wat in haar gezin en familie. Een hele keur aan mopperkonten maakte er deel van uit en bijna niemand zag elkaar meer. Haar pogingen om dat alles op te lossen, hadden hun tol geëist: ze hadden haar ziek gemaakt.

Ik maakte een tinctuur voor haar, een fles rozenparfum en een paar crèmes. Hielp haar een dagje opruimen in haar huis, gaf haar allerlei adviezen die ze allemaal opvolgde en … toen genas ze van de diabetes. Haar arts wist niet wat hij zag en testte haar steeds weer om er zeker van te zijn dat ze écht genezen was.

Een heleboel van de moeilijke familiekwesties losten zich ook op, toen ik met deze mevrouw ging werken. Familieleden die stopten met ruziën en elkaar soms zelfs weer zagen, haar kinderen die opknapten enzovoort. Wat ervoor nodig was, was dat ik haar omgeving zuiverde van negatieve personen, haar zelfvertrouwen inboezemde en een heleboel geduld. Binnen een jaar was haar hele leven totaal anders geworden.

Dit waren slechts drie voorbeeldjes van misschien wel 100 mensen, die ik de afgelopen jaren van grote klachten afgeholpen heb. Ziektes zijn niet ongeneeslijk, stoornissen ook niet en van klachten kun je afkomen. Als je maar wilt en mijn adviezen opvolgt!