MPS of dissociatieve stoornis

MPS of dissociatieve stoornis

Sorry, this entry is only available in Dutch For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

In mijn ijver om snel van het satanisme af te zijn, ben ik iets vergeten! En nog iets belangrijks ook, namelijk de mentale staat van zijn waarin die mensen eigenlijk verkeren. De belangrijkste reden waarom de waarheid over wie er nu eigenlijk satanist zijn, niet uitkomt, is dat die mensen dat zelf ook nauwelijks weten. Tenminste: ze hebben allemaal MPS oftewel dissociatieve stoornis, waardoor ze uit meerdere persoonlijkheden bestaan en die weten niet alles wat de andere deelpersonen doen. Verwarring alom, zal ik maar zeggen. Nog even dit afsluiten dan maar!

Goed, ik krijg nu te zien welke bekende mensen satanisten zijn. In de hele politiek zitten er ‘maar’ twee, waarvan er één al 7 jaar met pensioen is. Nog steeds vreselijk dat zoiets kan gebeuren, maar zoals ik ontdekte tijdens mijn odyssee door de geheime genootschappen die ons land telt, zijn de satanisten niet de basis van de macht. Ze worden in het zadel geholpen en gehouden door een andere kliek, namelijk de kabbalisten. Dát is pas een eng genootschap en letterlijk álles is daar geheim. De reden daarvoor is niet dat het zo ingewikkeld is wat ze daar doen. Nee het is doodsimpel: ze gebruiken oude occulte kennis uit Egypte, die ze verwerken in supermoderne technologie en daarmee programmeren ze gebeurtenissen. Ook zitten ze mensen van wie ze denken met hun schizofrene kop dat zie hen zullen blootstellen aan het daglicht, achterna op zeer naargeestige wijze. We komen er wel op, maar eerst werk ik dit artikel even bij.

Satanisten doen rituelen wanneer het volle maan is en ik heb gezien hoe ze mijn adoptieouders helemaal tot gekte dreven. Zonder die gekken hadden die ouders mij nooit veel kwaad gedaan, dat weet ik zeker. Daarmee weet ik nog iets zeker: met volle maan doen veel mensen ‘rare’, impulsieve dingen en die worden deels veroorzaakt door rituelen van satanisten. Die stoken en zwepen anderen op om ook gek en agressief te worden met hun gebral en gejeremieer in die krochten van ze en soms zelfs buiten in het bos. Daarom ga ik met volle maan ‘s avonds liefst de deur niet uit en hou ik ook ramen en deuren dicht. Wat ik nog níet wist toen ik dit artikel schreef, is dat de kabbalisten zorgden dat mijn adoptieouders tot gekte werden gedreven door de maanrituelen van de satanisten uit Amsterdam, alwaar zijzelf ook zitten.

Nog even over die dissociatieve stoornis van ze. Ik ben er niet op afgestudeerd, maar heb er wel wat van meegemaakt en erover gehoord van mensen die er wél veel over wisten. Bij iedereen die in aanraking is geweest met satanisme zie ik een soort visnet in de hersenen met op iedere kruising van touwen een flinke knup. Het ding is groter en erger naarmate ze ergere dingen hebben ondergaan of gedaan. Het is niet iets wat in de hersenen zit, maar het zijn neuronetwerken: verbindingen tussen hersencellen die aangemaakt worden, doordat je je ergens mee bezighoudt. In het geval van satanisme, dus ook als je er slachtoffer van wordt, is dat extreem geweld en ritueel seksueel misbruik. Eh ja, ik kan me voorstellen dat je hersens dan in de knoop gaan, zal ik maar zeggen.

Als je nou van dat extreme geweld meemaakt en dan vooral zo’n rituele verkrachting, waar ook nog allemaal pottenkijkers bij staan, loop je dus MPS op. Dan splitsen je hersenen zich op in meerdere persoonlijkheden. Soms hebben die namen, dus dan heet iemand opeens anders wanneer een andere deelpersoonlijkheid de regie van de persoon overneemt. Normaliter is er één deelpersoonlijkheid die de leiding heeft en als alles goed gaat – wat lang niet altijd gebeurt in die enge sekte – is dat er één die in het dagelijkse leven goed kan functioneren. De persoon is dan mogelijk wel extra druk, autistisch of anderszins een beetje vreemd, maar bij lange na niet zo erg dat je gaat vermoeden dat het om een satanist gaat. Wanneer er iets gebeurt wat de persoon doet denken aan een bepaalde traumatische ervaring, verdwijnt die ‘normale’ leider naar de achtergrond en neemt de deelpersoonlijkheid die ee dergelijk trauma heeft meegemaakt het over.

Vaak, maar lang niet altijd, kun je zo’n switch wel zien of voelen. Er zijn angstige deelpersoonlijkheden, boze, agressieve, redelijk normale enzovoort. Die mensen maken zichzelf feitelijk gewoon ziek met die belachelijke sekte van ze, waarin ze zichzelf en elkaar de stuipen op het lijf jagen. Sommige mensen hebben een stuk of vier deelpersoonlijkheden, anderen wel honderd of meer zelfs. En omdat ze dus ook wel een zielige deelpersoonlijkheid in zich hebben zitten, weten ze heel goed het slachtoffer te spelen. De vermoorde onschuld. Daardoor is het zo moeilijk om ze te pakken op hun misdaden en ook omdat ze maar zo kunnen switchen en dan opeens niets meer weten van wat ze even tevoren hebben gezegd of zelfs gedaan. Het is ingewikkelde materie en dat maakt ook dat het niet zo eenvoudig is om het satanisme als sekte op te rollen: je weet immers niet wie het zijn en wat ze gedaan hebben? Plus in hoeverre kun je iets wat de ene deelpersoonlijkheid heeft gedaan de andere kwalijk nemen?

Ik heb er mensen tussen gezien, die echt heel graag goede dingen hadden willen doen. Ze weten alleen niet hoe dat moet en hebben ook steevast heel verkeerde ideeën over wat ‘goed’ eigenlijk is. Ze vinden dan bijvoorbeeld dat er marktwerking in de zorg hoort te zijn, om maar eens een voorbeeld te noemen. Of dat je eerst bomen moet kappen om plekken met stuifzand te creëren in bossen, om een paar maanden later weer opnieuw bomen te planten. Ze vinden dat er een bom op Nagasaki moet om de Tweede Wereldoorlog te beëindigen en ze vinden dat je best een kerncentrale middenin een stad kunt zetten. Ze vinden dat je zoveel mogelijk gezinnen moet opsporen die niet exact functioneren als gezinnen in reclamespotjes en daarvan de kinderen zo snel mogelijk uithuisplaatsen. Ook vinden ze dat het helemaal tof is om kinderen bij een ouder die ze misbruikt, te zetten. Niet allemaal vinden ze dat uiteraard, maar die heb je er wel tussen en die bepalen vaak wel het beleid van jeugdzorg. Van de gemeente, van hoe huisartsen dienen te functioneren en ga zo nog maar een tijdje door. De intentie is niet altijd om chaos te creëren, maar de ideeën die dit soort omgedraaide en ernstig geesteszieke mensen aandragen, zijn wel katastrofaal.

Dus als je zegt dat pedofielen Jeugdzorg – en zelfs de hele overheid – beheersen, klopt dat niet helemaal. Net zoals de kabbalisten iets technologisch deden met de satanisten om mijn ouders gek te maken, doen ze dat ook bij Jeugdzorg. Ze programmeren Jeugdzorg als geheel om te zorgen dat zij kinderen veel te snel bij ouders weghalen, dat zorgtrajecten helemaal fout lopen, dat kinderen juist op adressen moeten wonen waar we mishandeld en misbruikt worden en dat soort gruwel meer. Ik ben er inmiddels een beetje achter hoe ze dit doen. Het gaat met moderne apparaten, die ze programmeren met behulp van oude kennis uit Egypte, waarmee je op afstand anderen kunt beïnvloeden. Uiteindelijk is alles een kwestie van technische trucs en geen magie, maar zo lijkt het vaak wel. Zij zorgen ook bijvoorbeeld dat er foute mensen bij Jeugdzorg zitten. Problemen oplossen kunnen die niet en als er ergens een dombo beleid moet maken voor bijvoorbeeld een ministerie, dan deugt dat beleid niet. Als er een incapabele persoon aan het hoofd van de rechtbank staat, dan worden daar heel veel foute en onrechtvaardige beslissingen genomen. Zo mag je het je voorstellen.

Ja, volgens mij heb ik nu alles verteld wat nodig is om verder te mogen. In ieder geval kun je een dissociatieve stoornis wel genezen en schizofrenie ook. Als de persoon in kwestie niet wil, is het ontzettend moeilijk en kan het jaren duren, maar uiteindelijk zul je het wel gedaan krijgen. Honderden ernstige trauma’s moet je dan bij langs en ook als je medium bent en mensen kunt aanvoelen, weet je niet zomaar even alles wat zo iemand heeft meegemaakt en gedaan. Dit schrijf ik niet om begrip te kweken, maar om uit te leggen hoe ingewikkeld de satanische psychische stoornis is. Deze mensen kunnen het geweld dat zij aanrichten zelf ook niet aan, dat is de kern van de zaak. En ik ga verder, hopelijk naar vrolijker zaken.

Toch nog één ding: die mensen van IS of ISIS of Daesh zoals ze in het Arabisch genoemd worden, zijn óók satanisten. Ik zei het eerder al, maar wil het nog een keer benadrukken. Ook die kinderen heb je niet maar zo even ‘gederadicaliseerd’, zoals beweerd wordt in de media. Als mensen zó diep de islam ingaan dat ze satanisten worden, kun je ze heel misschien na tientallen jaren wel genezen en dat ben ik dan die dat kan. Als je die lui gaat zitten programmeren, zoals bijna alle therapeuten tegenwoordig doen, gaan die mensen daarna onbewust gedrag vertonen en misschien in het geheim toch nog wel geweld gebruiken. Je weet niet wat ze precies gaan doen, als je ze niet degelijk behandelt, vooral niet als die mensen de wil niet hebben om normaal te worden. Maar wat je wél behoort te weten, is dat je niet moet knoeien met hersenen van zwaar gehersenspoelde mensen, die extreem geweld hebben gezien en mogelijk ook begaan. Mensen met MPS, waarvan je het hoogstwaarschijnlijk niet ziet en niet kunt testen ook. Ik heb twee keer gezien dat iemand getest werd op deelpersoonlijkheden in de psychiatrie. De eerste keer wist men het niet zeker en de tweede keer was het resultaat fout. Hoewel mijn blog niet vaak genoeg gelezen wordt om impact te hebben, wil ik hier toch voor waarschuwen.

De volgende muziek helpt om eenheid in je hersenen te bewerkstelligen. Ik heb een stuk of 12 verschillende soorten muziek ontdekt, die allemaal een geneeskrachtige werking hebben op een bepaald deel van de hersenen. Als je ergens flink last van hebt, is dat natuurlijk niet genoeg om te genezen, maar het kan een stukje helpen. Bovendien is het volgens mij sowieso wel goed om naar verschillende soorten helende muziek te luisteren! Dit zijn Tibetaanse monniken die boventonen zingen. Heel bijzonder en rustgevend, maar dus ook goed voor de eenheid met jezelf en werkend op de linkerkant van je kleine hersenen. Dit is het Gyuto Monks Tantric Choir dat voor wereldvrede zingt:

 

 

 

© Sophia Vassiliou

 

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu
%d bloggers like this: