Magische rituelen om land te koloniseren

Magische rituelen om land te koloniseren

Sorry, this entry is only available in Dutch For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Het wordt een drieluik over vervelende clubjes die zich bedienen van oeroude en zeer destructieve kennis ter meerdere glorie van zichzelf. Hier deel 3 dus en dat is ook het laatste deel, want ik weiger er nog meer over te schrijven na vandaag. Het is echt welletjes! Ik ben gekomen om daar een einde aan te maken en niet om er eindeloos weer over te moeten vertellen. Vind het al erg genoeg dat ik het moet weten en vertellen maakt het nog erger. We rauschen er dus met een noodgang doorheen vandaag, beste mensen! Je moet toch weten waarom je je leven wel iets kunt verbeteren, maar je iedere keer weer aan je plafond zit, terwijl ánderen – en dan vooral idiote mensen – wél kunnen opklimmen. Ik werk er al 10 jaar aan om dat te veranderen, zodat we allemaal een mooi leven kunnen hebben en je hebt nog niets gedaan om mij daarbij te helpen! Het wordt nu echt eens een keer tijd voor axis bij praxis!

stonehenge
Stonehenge by night en met een beetje fantasie

Duzzz … vandaag over de koloniserende mens en wel die uit het middeleeuwse Engeland. Ik ga niet ontkennen dat Afrikaanse landen elkaar niet óók druk koloniseerden, dat ze in Azië en de Amerika’s geen oorlog kenden of in Australië en Oceanië mekaar de koppen niet inhakten. Sterker nog, daar had je ze zelfs die elkaar opaten. Nee, mijn ogen zijn open en ik zie het allemaal wel. Alleen hadden de Engelsen een uiterst krachtige magische kracht. Waar dacht je dat de verhalen van Asterix en Obelix vandaan kwamen?? Er zit iets van waarheid in en de Romeinen moesten niets hebben van de hekserij die hier in West-Europa gebruikt werd. Niet dat ze zelf beter waren, maar wat ze hier deden, was krachtiger dan waar ook.

Hier hebben de mensen dus een vreemdsoortige melting pot gemaakt van zwarte ‘kunsten’ uit Europa zelf, Afrika, Azië, Zuid- en Centraal-Amerika en het Midden-Oosten. Wat dacht je dat medicijnmannen, druïden en sjamanen eigenlijk zijn? Het zijn mensen die magie konden gebruiken en de verstandigen onder hen zorgden dat niemand anders het ook kon. Daarom is de kennis erover zo geheim! Anders zou iedereen het voor eigen gewin gebruiken, zoals de laatste 50 jaar gebeurd is, en was de wereld allang kapot geweest. De allerkrachtigste magie op de wereld ooit is die uit het oude Egypte en ook weer daarom zaten die piramides zo ontzettend vervelend op slot: omdat die mensen wisten dat het zwarte krachten waren en ze niet wilden dat Jan en alleman ermee aan de haal ging. Het was al zo’n pikzwarte cultuur daar in Egypte.

alziendoog-dollar
Het alziende oog op het eendollarbiljet

Maar de Engelsen kregen dus toch voor elkaar om erachter te komen hoe het allemaal werkte en gingen er in duistere clubjes druk mee zitten broddelen. Kabbala staat misschien bekend als joods, maar komt ook uit het oude Egypte en vermengd met elementen uit de hekserij, Egypte en wat ze verder nog allemaal aan de weet kwamen, hadden ze een oppermachtig brouwsel om de hele wereld aan hun voeten te krijgen. Mensen die meestal worden weggezet als complotdenkers, hebben hier enig idee van, alleen hebben ze niet de pure en directe kennis zoals ik die uit het hiernamaals krijg. Op aarde kun je die gewoon niet krijgen, want ze hebben het allemaal zó op slot gezet, dat niemand het los krijgt op een andere manier dan die van mij: in concentratie en door enorm te graven in occulte kennis.

Wat deden de Engelsen dus? Juist: ze gingen op pad om de hele wereld te ontdekken met als doel om die aan zich te onderwerpen. Ik zeg niet dat Fransen, Hollanders, Spanjaarden, Italianen, Turken en Duitsers het níet deden, maar die hadden niet zulke sterke magie. Waarom zijn de Verenigde Staten van Amerika en Australië in feite Engels geworden (ze horen officieel nog bij de Crown!)? Waarom is Engels misschien niet de meest gesproken, maar wel de machtigste taal ter wereld? Hierdoor! Die Engelsen die zich voordoen alsof ze zo nuchter zijn en niet in magie geloven, gingen allemaal in van die kluppies zitten en dan zitten goochelen met magische krachten. Wat dacht je van de Illuminati bijvoorbeeld, opgericht in 1776? Ja, dat oog op die stapel geld is wel degelijk bedoeld om de wereld te overheersen! Voor een normaaldenkend mens is het kleuterwerk, maar er zit beslist een enorme kracht op.

Waarom zijn met name veel Afrikanen en Afrikaanse mensen uit de Amerika’s tegenwoordig nóg steeds zo woedend vanwege de slavernij? Die is toch al 200 jaar geleden afgeschaft en je zou zeggen dat het een keer klaar is daarmee. Nee, toch niet, want ook op die slavernij zat magie en die zorgt dat alle ooit gekoloniseerde landen op de hele wereld nooit meer welvarend kunnen worden. Omdat de magie uit Egypte komt en dat in Afrika ligt, is het daar erger dan waar ook: Afrika kan niet opbloeien zonder dat de magie van de Engelsen weg is. Dat voelen de mensen daar, ze weten het half bewust en dat maakt hen zo razend. Terecht, wat mij betreft! Ik ben er dus deze weken weer mee bezig om alles los te maken, want het is gewoon niet okee dat een paar ernstig gestoorde idioten die feitelijk in een gekkenhuis horen en daar in een wambuis in de isoleercel, de hele wereld eventjes naar z’n grootje helpen! De Romeinen deden het trouwens ook en dáárom wordt Europa sinds hun komst altijd weer overheerst door een of andere macht: Frankrijk, Duitsland, Spanje en nu weer de EU, die allesbehalve democratisch is en nodig aan een rondje modernisering toe is.

Als die magie nou allemaal uit losse gebeurtenissen bestond, was het niet zo erg. Dan kon je die naar boven halen en vernietigen. Maar het erge van magie is – en dat maakt het ook zo krachtig – dat de hele zooi aan elkaar vastzit en uiteindelijk komt alles uit mij en mijn man uit het hiernamaals. Misschien heb je wel eens gehoord van de ‘Alfa en de Omega’? Ik bedoel niet de Griekse letters! Jezus had het er altijd over dat hij zowel de Alfa als de Omega was en hij bedoelde daarmee een of ander enorm elektrisch circuit in die energetische wereld, waar al die types die krachten vandaan haalden. Je had een grondverdieping: de Omega en daar lagen mijn man en ik gevangen om hun positieve en negatieve polen te ‘geven’ om elektriciteit op te wekken. Daartussenin zaten allemaal machtsstructuren uit het Vaticaan, het oude Egypte en weet ik wat allemaal nog meer en dan had je een bovenverdieping waar wij wéér lagen om ‘elektriciteit’ op te wekken voor dat vuile tuig. En daar zijn wij dus niet voor, laat ik het even héél duidelijk zeggen! Het was nog een véél groter geheel, maar de rest zal ik je besparen. Uit deze structuur kwam alle magie uiteindelijk en toen ik dat ergens in 2012 met de grond gelijk had gemaakt, waren er nog maar heel weinig mensen die iets van die krachten over hadden. In juni 2017 was het eindelijk afgelopen en kon echt niemand meer magie tegen anderen of voor zichzelf gebruiken.

En als je nog steeds denkt: och joh het is maar energetisch, wat maakt dat nou uit?, dan heb ik deze voor je: het hele leven is energetisch en omdat we niet eens meer roteren, dus omdat onze cellen en alles op de wereld daarbij, gewoon stilstaan, lijken we fysiek te zijn. We zijn het ook wel, maar onder een uiterlijk laagje ‘fysiek bestaan’ zijn we allemaal energetisch. Als je bijvoorbeeld deelpersonen aanmaakt door een trauma, zie je die niet fysiek, maar in geestenvorm zogezeid. Je bent dan gelukkig niet opeens 100 fysieke personen, maar 99 energetische en één fysieke, waar al die energetische weer in terug moeten om te genezen. Zonder die alleen voor jou zichtbare 99 losgeraakte stukken van jou kun je totaal niet functioneren! Als je droomt, ben je in je energetische kloffie en als je visualiseert, doe je dat óók door je dingen voor te stellen in je geest en niet door ze met Lego ofzo voor je op de tafel te bouwen als maquette. Mensen die visualiseren, zijn vaak uiterst succesvol. Ga je me nu nog weer vertellen dat energetische zaken onzin zijn? Het is de manier van je geest om je leven te besturen en je geest dat is gewoon je verstand.

Gisteren vertelde ik dat een paar van dit soort vervelendekluppiestypes puin in een grote ader in mijn hoofd hebben gestopt. Ik heb inmiddels gevonden welke ader het is, want het is een grote en hij stond op een plaatje van de aderen in je hoofd. Hij gaat midden door het gebied van Broca heen, wat verklaart waarom mijn spraak steeds uitvalt. Als dat fysiek puin was geweest, had men dat in het ziekenhuis er wel uit gekregen. Door me een oplosmiddel te geven (bloedverdunner ofzo), door het naar buiten te drijven of hoe dan ook. Maar juist omdat het energetisch is, zien ze het niet op een scan, ontkennen ze dat de aanvallen die ik al 8 jaar heb, tia’s zijn (nou en of!) én moet ik het in mijn dooie uppie er weer uit zien te manoeuvreren, terwijl iedereen weer eens riant de kans krijgt om me voor gek te verklaren. Joepie. Zó erg zijn energetische zaken! Juist omdát je ze niet ziet en ze dus ook niet kapot kunt maken.

Bovendien ken ik genoeg mensen die wél af en toe van die energetische dingen zien en die krijgen ze ook niet los. Alleen ik kan dat helaas en dat is niet alleen stomvervelend, maar ook uiterst ineffectief: precies zoals de club die dat allemaal heeft gemaakt, het wilde hebben. En ik blijf dus tia’s houden totdat ook déze hele magie weer opgelost is, want die zit vast aan de ader in mijn hoofd die steeds verstopt raakt. Het is een race tegen de klok, want als de tia’s blijvende gevolgen krijgen, kan ik dit werk niet meer doen en blijft de wereld zitten met een heersende kliek die alles stukmaakt en binnenkort een nieuwe wereldoorlog start tegen de Islam, te beginnen met Iran. De Islam heeft beslist z’n zwakke punten, maar het gaat de westerse mens hierbij om het overheersen van de wereld, wat niet echt zo goed wil lukken met een groot deel van de wereldbevolking dat moslim is en zich de kaas niet van het brood laat eten. Tot zover voor vandaag.

 

 

© Sophia Vassiliou

 

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu
%d bloggers like this: