Jazeker, mensen maken elkaar eeuwenlang ziek

Jazeker, mensen maken elkaar eeuwenlang ziek

Sorry, this entry is only available in Dutch For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Gisteren was ik met een behandeling voor iemand bezig, die aan een schimmelinfectie leed, die onder de candidafamilie viel. De schimmel zag er, zoals altijd, uit als een soort glimmende, slijmerige liaan en die wond ik om een stokje, terwijl ik hem verwijderde. Maar toen ik de schimmel weg had, zag ik opeens een gigantisch vuur om de mevrouw heen branden. Nou … mij maak je niet wijs dat dat door die schimmel komt! Iemand heeft dat vuur daar neergezet en die patiënte leed daar hevig onder. Ze werd van binnenuit verbrand door de schimmelinfectie. Gelukkig kon het verwijderd worden en liet ze later weten dat ze genezen was.

Vanochtend was ik zelf weer eens aan de beurt. Ik schreef gisteren over de basale ganglia, een stuk hersenen dat over je motoriek gaat, omdat ik daar last van heb. Niet alleen heb ik de motoriek van een overjarige eik, maar mijn hele lichaam is gewoon een vormloze zak eerappels. Dat komt doordat mijn basale ganglia ernstig in de knoop liggen. Ik hoef ook niet te proberen mijn lichaamsvorm te verbeteren met GLA of spieroefeningen, want datgene wat je lichaam vormt, ontbreekt bij mij. Die hele basale ganglia en ik zweer je dat zelfs de neuroloog op mijn niet voltooide MRI-scan een afwijking zag op die plek. De allereerste oorzaak daarvan is het stevige misbruik en mishandelingen in mijn vroege kindertijd. Maar er was ook iemand die er hevig belang bij had dat ik zo in de kreukels lag: een geniepig meisje uit mijn jeugd.

Op 12-jarige leeftijd bleek zij het voor elkaar gekregen te hebben om mijn hele basale ganglia, zowel links als rechts, volledig vast te zetten. Ze programmeerde er een enorme brede en diepe schacht omheen, zodat dit stuk hersenen nooit meer zou kunnen genezen. Zij kon daar dan mooi misbruik van maken, zodat zij van een schriel en naar kind in een mooie vrouw omgetoverd werd. Zij kon opeens pianospelen, terwijl ik het net zo opeens niet meer kon; zij kon plotseling zingen, terwijl ik eeuwig schor was en mijn hoge tonen kwijtraakte (ik ben van nature een coloratuursopraan); zij werd slank terwijl ik opzwol en nooit meer op gewicht kon komen en zij kreeg bakkenvol geld, een mooie vaste baan, een man die zo lief voor haar was dat zij hem letterlijk álles kon en kan maken en kinderen. Mijn tekentalenten kreeg ze ook te pakken en zij kon daarmee naar de kunstacademie, terwijl ik niets meer kon en er 8 jaar over deed om te leren lesgeven. Alles, mijn hele hebben en houwen, heeft deze vrouw me afgenomen. Met simpel programmeerwerk en een hebberig karakter.

Een baal familie en vrienden had zij daar nog bij uiteraard, terwijl míjn enige hoop op familie, mijn biologische vader, in 2015 met iedereen die hij nog aan familie had, omgekomen schijnt te zijn bij een vliegtuigramp. Nooit zullen mijn kinderen een opa, ooms, tantes, neven en nichtjes krijgen. Nooit zal ik mijn afkomst kunnen bewijzen, want dat had met een DNA-test gemoeten. Tenzij het waar is wat ik gezien heb in mijn geheugen: dat de Kinderbescherming gewoon weet wie hij is en de informatie opzettelijk bij me weghoudt. Maar die krijg ik al 53 jaar lang niet los, dus waarom nu wel?

Niet voor niets heb ik laatst die satirische video over Jeugdzorg gemaakt! Die moet overigens viral gaan dus deel hem even okee? Anders is het gevaarlijk voor mijn gezin. Maar als hij bekend wordt, ligt Jeugdzorg op zijn kant.

 

Voor de overzichtelijkheid zal ik niet nog een paar honderd voorbeelden geven van zieke mensen, die ziek gemaakt zijn door anderen. Het lichaam van die mevrouw van hierboven had de candida-infectie zelf prima kunnen overwinnen, als er niet iemand was geweest, die hem vástgezet had en verergerd met dat enorme vuur. We hebben allemaal een zelfherstellend vermogen gekregen. Dat bestaat voor het grootste deel uit enorme legers witte bloedcellen, vitamine A en een limbisch systeem. Waarom die de infectie niet aankonden? Omdat iemand de infectie heeft geprogrammeerd, waardoor de hersenen geen seintje kregen dat die er überhaupt wás en dat ertegen gevochten diende te worden.

In mijn geval hetzelfde, alleen dan een heel stuk erger. De schade aan mijn motorische brein is enorm en leverde me bijvoorbeeld een jampotglazenbril op, naast enorme onhandigheid. En geheugenverlies. Daardoor werkte die voorloper van EMDR zo “goed” om mijn geheugen te wissen op mijn vierde jaar. Maar ik had ook de ziekte van Parkinson kunnen oplopen of toen al verlamd kunnen raken. Dát gebeurde niet, omdat ik naast een zelfherstellend vermogen een helende gave heb en daardoor het ergste voorkomen werd.

Voor mij is het te laat om nog een leven te krijgen. Als de man die bij me hoort al ooit kan terugkeren, zijn we te oud om nog samen kinderen te krijgen en voor een muziekcarrière ben ik ook te oud. Mijn familie is overleden en hoe ik ooit mijn jongens moet terugkrijgen, weet ik absoluut niet. Die Kinderbescherming heeft het zó zwaar op mijn gezin voorzien, dat komt nooit meer goed. Die zullen met hun laatste beetje macht mijn kinderen zo kapot mogelijk toetakelen, áls ze al ooit terugkeren. Andere mensen hebben last van één klitterig persoon, maar ik had er een stuk of 1000, waarvan 50 zo erg als die meid van hierboven. Iedere dag werk ik aan mijn jongens, maar die zijn zó diep in hun ziel kapotgemaakt dat ik niet weet hoe dat ooit weer moet genezen. Aan geld kom je niet meer op mijn leeftijd, dus hoe positief ik ook ben ingesteld: de zure kliek van jaloerse en wraakzuchtige gekken heeft hoe dan ook z’n zin gekregen om mijn leven en dat van mijn wederhelft en kinderen volledig te verwoesten.

Máár jou kan ik wél genezen en dan heb jij weer kwaliteit van leven. Ik heb nooit kansen laten liggen ter verbetering van mijn leven. Bij mij zat én zit nog steeds alles zo zwaar op slot dat het niet meer goedkomt. Dat is niet mijn schuld, maar die van mijn haters. Doe jezelf dat niet aan en zet je over alle duiveltjes binnenin je heen, die je van een vervullend leven willen afhouden. Geen enkele roddel die over mij verteld wordt, is waar. Alleen het verhaal dat ik bergen kan verzetten en schijnbaar onoplosbare problemen kan oplossen, klopt. En je bent gek als je de kans om alles wat je geluk in de weg staat, niet terughaalt door één of een paar bezoekjes aan mij. Ik zeg het maar …

Hieronder zet ik mijn Jeugdzorgpersiflage nog even. Je kunt hem immers ook direct vanuit YouTube delen. Hij is daar inmiddels 140 keer bekeken en via mijn site kan ik niet zien hoe vaak, maar weinig mensen schakelen hem door naar YouTube en als je vanaf mijn site kijkt, wordt hij niet meegeteld in de statistieken van YouTube. Maar dat moeten echt miljoenen keren worden! Heel Nederland en ja ook België, Suriname, Zuid-Afrika en de Antilliaanse eilanden moeten hem zien!

 

 

 

 

© Sophia Vassiliou

 

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu
%d bloggers like this: