Hierom blijven machthebbers niet langer in stand

Hierom blijven machthebbers niet langer in stand

Sorry, this entry is only available in Dutch For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Om te weten waarom je niet zomaar geneest wanneer je ziek bent, terwijl je toch over een prima zelfherstellend vermogen beschikt, moet je weten wie de wereld regeren. Ik heb de filmpjes wel gezien en de verhalen gelezen over obscure genootschappen, waar mensen met topbanen bij aangesloten zijn. Er zit iets van waarheid in, maar ik weet hoe het echt werkt en wat het echte doel ervan is. En wat deze clubs met schijnbare malloten te maken hebben met jouw ziek- en ongelukkig-zijn. Ze doen lang niet allemaal enge rituelen uit het oude Egypte, Mesopotamië of Israel. Het bulkende succes zit vaak veel dichterbij huis.

 

Businessclubs

Obscure genootschappen zijn bijvoorbeeld Rozenkruisers, Vrijmetselaars, kabbalaverenigingen, Scientology, maar ook ordinaire businessclubs doen het werk. Toen wij nog in Wageningen woonden, zat mijn oudste zoon een tijdje op hockey. Dat was een chique club, waar de rijken in town allemaal bij zaten en eenvoudige mensen zoals wij in de minderheid waren. De hockeyvereniging had een businessclub, waar je voor €500 per jaar lid van kon worden, als iemand uit je gezin daar op hockey zat. Ik heb er natuurlijk over nagedacht en heb gepraat met de leden van die club. Die hielpen elkaar aan opdrachten, zodat ze altijd een volle agenda hadden. Ik ging er uiteindelijk niet bij, omdat ik niet wist waar ik €500 vandaan moest halen voor het lidmaatschap. Ik werkte omdat mijn toenmalige man het verrekte en we toch moesten overleven; niet uit ambitie of omdat ik zo van mijn werk hield, zoals zoveel andere moeders.

Nog steeds heb ik er spijt van dat ik toen niet bij die club gegaan ben. Alleen al omdat ze even later mijn zoon in een stomvervelend team stopten, terwijl de rest van zijn vrienden samen in een leuk team mocht. Hij is toen gestopt met hockeyen, terwijl hij er ontzettend goed in was en ik heb altijd keihard moeten werken voor een beetje inkomen. En dat terwijl ik via die businessclub invloed had kunnen uitoefenen op de organisatie, zodat mijn zoon het ook eens leuk kreeg en we eindelijk eens gemakkelijk aan geld konden komen. Ik was een goeie trainer, dus had het dubbel en dwars verdiend. Een gemiste kans. Natuurlijk was dit een eenvoudig clubje, zou je denken, maar in die tijd was Alexander Pechtold burgemeester van Wageningen en hij zat ook bij die club. Afgezien van zijn corruptie is het een bijzonder aardige man, dat moet ik hem toch nageven. Zo’n simpel clubje was het beslist niet! Er zaten invloedrijke mensen in. Als ik erbij was gegaan, was ik hoogstwaarschijnlijk nooit ziek geworden na mijn echtscheiding en waren mijn gezin en mijn hele leven nooit uiteengevallen. Helaas kon ik de toekomst niet voorspellen.

ankh
Sommige clubs bedienen zich van oeroude en zeer destructieve occulte kennis uit Egypte en Zuid- en Centraal-Amerika

Nu was deze businessclub misschien klein en niet zoiets mafs als andere clubs, waar ze rituelen en ceremoniën doen, waardoor zij ten koste van anderen betere posities in het leven kunnen grijpen. Toch gebruikten deze mensen wel degelijk ook ‘magie’, dus van die mentale krachten om dingen te laten gebeuren in hun eigen voordeel. Bij de oprichting ervan hadden de heren namelijk wel degelijk een soort van openingsceremonie gehouden, waarbij ze kracht op hun club hadden gezet. Daardoor kreeg iedereen die er lid van werd, een welvarend leven, alleen niet op een zuivere manier. Jij als lid van die club kreeg gewoon ongezien en ongemerkt overal voorrang als trainer, adviseur of wat je verder ook als werk deed met je eigen toko. Daarbij maakte het totaal niet uit of je goed was in je werk of niet. Zó hebben mensen succes met een eenmanszaak! Want zonder lid te zijn van zo’n club moet je heel hard vechten om te overleven als eenpitter. In Griekenland zijn we er open over dat je voor alles een kruiwagen moet hebben, maar ieder is alles geheim.

 

Alles voor aanzien, macht, geld én gezondheid

Wat ik je vandaag wil laten zien, is dat er best gestoorde gekken bestaan, die bij een duivels genootschap zitten, maar dat dat maar een klein deel is van de machthebbers. Die maken zich schuldig aan gruweldaden zoals het bruut verkrachten en vermoorden van baby’tjes of van elkaar of doen andere grove dingen. Mensen die zeggen dat satanisten alleen maar belasting ontduiken, hebben het maar half begrepen. Dit soort satanisten zijn er, maar de misbruikers zijn evenzeer echt. Alles, maar dan ook álles gaat om grof geld en grote, blijvende macht. Ze moeten allemaal geld en een stevige positie voor zichzelf en hun hele familie, want iets anders kennen deze mensen niet in het leven. Zij weten niet te leven met een normaal inkomen en wanen zich dan ook intelligenter, meer hoogstaand en beter dan gewone mensen. Anders zaten ze immers niet bij die club, als ze niet zo elitair waren? Nee, allicht: iemand met enige normen en waarden zou inderdaad niet bij zo’n geldwolvenclub zitten.

Toch gaat het niet alléén maar om geld en een invloedrijke positie. Ook déze snobisten worden ziek en zetten dan alweer alles op alles om zelf maar beter te worden. Ook als dat de gezondheid van een heleboel anderen kost. Dat gaat niet alleen maar doordat ze een stevige ziektekostenverzekering afsluiten en naar dure privéklinieken gaan met hun klachten. Ze trekken daarmee de echt goede artsen en technologie weg van de gewone mensen, maar ze gebruiken ook weer diezelfde magie als die waarmee ze zichzelf maatschappelijk opwerken. Ennh … die dure klinieken waar zij vertoeven met hun zieke vrouwen, vaders en kinderen gebruiken óók weer diezelfde magische krachten om hún mensen te kunnen genezen, terwijl anderen dat niet kunnen. Kijk maar eens hoeveel rijkelui genezen van kanker vergeleken bij armen! Ze hebben technologie, maar ook die mentale krachten. Hun kennis delen ze niet met anderen en dat is mogelijk doordat ze die krachten gebruiken. En dát is wat ik allemaal onmogelijk heb gemaakt, waardoor hun imperia stukje bij beetje ineenstorten.

Als ik bij die dure businessclub was gegaan, was er echter – zonder dat ik dat wilde of erom vroeg – nog iets anders gebeurd en dat is waarom ik het zo betreur dat ik het niet aangedurfd heb. Zij waren dan die mentale krachten kwijtgeraakt en niemand had geweten dat dat door mij veroorzaakt was. Het zou een soort van infiltratie zijn geweest en ze waren afgebrokkeld, omdat ik gewoon ben wie ik ben: iemand die 100% zuiver is en geen enkele corruptie duldt. Niemand zou hebben geweten dat ík de boel afbrak en daardoor had niemand mij en mijn gezin kunnen verwoesten, terwijl het werk toch gedaan werd om hun de gestolen macht te ontnemen. Niet alleen van die ene club, maar overal op de wereld, net zoals ik nu gedaan heb. Voor mij betekent status dat ik een goede naam heb, die ik zelf verdiend heb en dat is het verschil met mensen, die broddelen om maar op te klimmen naar hogere en duurdere opdrachten, ongeacht de magere kwaliteit van hun werk.

Je snapt nu wel, denk ik, waarom ik zulke elitaire mensen achter me aankreeg, toen ik mijn praktijk voor genezing begon. Het openbare gras dat zij voor zichzelf hadden gekaapt, pakte ik terug en ik gaf het weer aan de gewone mensen. Ik zorgde dat iederéén kon genezen en niet alleen een kleine elite, die veel geld heeft door op anderen te leven. Als ik had geweten wat ik deed, had ik nooit naar mijn man uit het hiernamaals, Brahman, geluisterd. Die zei me dat het per se op een blog geschreven moest worden. Echt alles wat ik tegenkwam op mijn reizen door de ongeziene rijken van het hiernamaals moest ik publiceren. Juist daardóór kwamen die mensen op me af en deden ze me kwaad. Maar als ik mijn mond had gehouden en het gewoon had gedaan vanuit mijn minihuisje, had ik de aandacht van het publiek niet gehad, waardoor ik nog enige bescherming genoot als bekende Nederlander. Dan hadden ze me óók weten te vinden, ook zonder me te kennen: dan hadden ze hun vuiligheid gewoon ‘naar afzender’ gestuurd en was het ook bij mij gekomen. En bij mijn kinderen. Je ziet hoe het gegaan is, toen ik mijn bekendheid kwijtraakte in 2017.

Deze mensen nu denken dat ze het wel volhouden ondanks mijn optreden. Mentale krachten hebben ze niet meer, maar allerlei systemen die ze daarmee in werking hadden gezet, werken nog steeds. Als jij eenmaal in die baantjescarroussel zit, krijgt geen hond je er meer uit. Alleen als je blundert en dan krijg je weer een andere functie of wachtgeld. Echt helemaal eruit krijg ik die konkelende nietsnutten nog niet en daarom relaxen ze nu al een paar jaar. Behalve dan een paar leden van die ene kwakvereniging, die niet meer als geheel, maar als individuen achter me aanjagen en dus kwetsbaar zijn. Ik weet immers dat alle aanvallen op mijn integriteit van hen afkomen en op een dag kan ik ze er ook op betrappen.

 

De ruïnes van de macht

Die dag is nu heel dichtbij, want wat zij hebben gedaan, is een slagader aan de linkerkant van mijn hersenen volstoppen met gruis en puin. Energetisch, maar dat is niet minder gevaarlijk dan dat er fysiek puin in zou zitten. Het is zelfs vele malen erger, want fysiek puin had eruit gekund en dit moet je eerst te zien krijgen en dan met héél veel moeite in concentratie weghalen. Het puin moet de ruïnes van hun afgebroken bunker voorstellen. Omdat ik een helende gave heb, gaat de ader steeds weer open en worden de tia’s die ik erdoor krijg, nooit beroertes met blijvende gevolgen. Anders was ik allang dood geweest! Zodra ik die slagader geleegd heb – en het is bijna zover – is het mijn beurt. Dan krijg ik mijn ijzer en chroom terug, kan mijn B12 omlaag, waardoor ze me geen rampen meer kunnen veroorzaken en wordt er weer naar mij geluisterd in plaats van naar hen.

Ik heb de toekomst gezien en die is niet dat zíj macht behouden, maar dat er goede mensen aan de top van de maatschappij komen. Dat ik mijn gezin, mijn gezondheid, mijn man, mijn goede reputatie en mijn inkomen terugkrijg en dat er een kloof zal zijn tussen goede en slechte mensen, waarbij de slechte eindelijk moeten aanzien hoe het is als zíj niet mogen meedoen met het leven en ze geen geld en geen macht hebben en ziek zijn. Dat de goede mensen zich doodschamen dat ze zich nooit enigszins hebben ingezet voor een betere wereld en mij alles in mijn eentje hebben laten opknappen, terwijl ze met hun armen over elkaar ijskoud toekeken hoe mijn gezin en ik steeds verder kapotgingen. Niet lang meer.

 

 

© Sophia Vassiliou

 

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu
%d bloggers like this: