Verwijderd maar terug: dit is hoe de kabbala jouw leven van afstand beïnvloedde!

Verwijderd maar terug: dit is hoe de kabbala jouw leven van afstand beïnvloedde!

Συγγνώμη,αυτή η εγγραφή είναι διαθέσιμη μόνο στα Ολλανδικά. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

M’n ouwe klomp brak vandaag wel even zeg! Ik had een mooi artikel geschreven over hoe de kabbala met behulp van cijfertjesreeksen het hele leven beïnvloedt en vandaag vertelde een vriendin dat het artikel pleitos was. Ik kijken … jah! Het hele artikel is weg joh, niet te geloven. Hiermee hebben de kabbalisten dus wél bewezen dat ze 1. achter mij aan zitten en 2. ofwel inderdaad krachten ofwel anders toch wel behoorlijk geavanceerde tech hebben om zomaar je wachtwoord te kraken. Zo eenvoudig was dat nou ook weer niet. Ik zweer je dat ik het niet zelf heb gedaan, want ik was weer hartstikke ziek vandaag en heb de hele dag geslapen. Toen ik wakker werd, was het artikel weg. Maar ik schrijf het opnieuw en niet alleen dat: voor straf geef ik nu wél een paar decoderingsdingesjes én ik vertel je ook hoe ze andermans talenten stelen enzo met lichaamshoudingen. Het is half duivelse troep en half natuurkunde en uiteindelijk zal dat eerste ook wel wetenschappelijk verklaarbaar zijn. Woensdag 19 februari: even de cijfertjes geperfectioneerd.

Dit betekent dat hun macht daadwerkelijk tanende is en dat wij, het ordinaiiiiire plebs, zo zachtjesaan wel kunnen aanvangen met het zélf besturen van ons leven én van de wereld an sich. Klinkt gut, nah? Okee dus; een cliënte van me is de held in dit artikel, want zij wist nog weer iets meer dan ik over hoe die kabbala werkt. Niet alleen dat, maar ze is bij zo’n tiep geweest, die zat te klungelen met cijferreeksjes en hup! het stopte opeens met regenen, terwijl de ganse lucht grijs was en er nergens zon te zien was. Dat kán niet anders dan door die cijfertjes gekomen wezen en het ging met eentjes en nulletjes. Toevallig was bij mij een keer een kabbalist geweest, die zichzelf uitgenodigd had en waarvan ik overigens niet wist dat het kabbala was wat hij deed. Die deed weer iets met alléén maar eentjes. 1 – 11- 111 en ik keek uiteraard even helderziend mee terwijl hij de tafel van 1 opdreunde. Ik zag mezelf daarboven en werkelijk waar: toen hij bezig ging, viel ik daarboven aan gruzelementen! Luciferstokjes noemde hij dat (grrr …) en hij stuurde de stukjes van MIJ vervolgens overal naar toe om te eh … “genezen”. Andere mensen genezen – oftewel kanker bezorgen, want dát krijg je van foute therapieën – en mij vermoorden! Ik ging dus gauw aan het werk, toen hij weg was en ruimde de hele zooi op. Heeft me maanden gekost, maar toen had déze vent geen macht meer. O ja ik heb daar betere methodes voor en ga niet dagenlang cijfertjes zitten opzeggen. Gekke Henkie! Ik roep de stukjes gewoon bij elkaar, zoals je de poes! roept. Het waren er alleen schandalig veel en daarom duurde het zolang. Ja, ik zou dit ook liever allemaal niet weten, maar ik moet wel. Anders krijg je dit niet meer opgeruimd.

 

Hoe kunnen cijfertjes nou geprogrammeerd zijn?

Na dat gesprekje met die mevrouw die me de tip had gegeven, ging ik eens even in de bovenwereld kieken en wat dacht je? De man die bij me hoort, nog even Theo, zat daar in de geheime kabbalaboeken te lezen. Ik las mee en de haren rezen ons te berge, want wat wij daar lazen, dat is te erg voor woorden. Ik ga het, net als eergisteren toen ik dit geschreven had, niet in detail vertellen! Gewoon omdat ik mijn website graag enigszins schoon wil houden en er al horror zat is op de wereld. Heel eerlijk: ik vond kabbala ook altijd wel interessant en was lange tijd van plan er eens een cursus in te volgen. Maar toch maar niet! Ik heb al eens verteld dat kabbala door de joden in Egypte is opgepikt van de Egyptenaren en dat het pikzwarte magie is met een vleugje wetenschap, die ze toen niet kenden. De Egyptenaren hadden aan hun hiërogliefen niet alleen de betekenis van een letter toegekend, maar ook een soort codebetekenis. Ik meende eerst dat dat gewoon voor de overheid was, zodat ze makkelijk konden ingrijpen als er ergens een partij sprinkhanen de oogst aan het opvreten was. Als je dan een heel boek vol tekens moet schrijven om dat aan de stad bij je in de buurt te vertellen, ben je een maand verder. Vandaar. Als ik namelijk aan zo’n hiëroglief een betekenis wil toekennen, doe ik dat gewoon door me erop te concentreren – ik heb het effetjes uitgeprobeerd. Als je, nadat ik er de betekenis ‘liefde’ aan heb gegeven, zo’n tekentje bijvoorbeeld onder je kussen legt, dan komt er liefde. Ik vind dat stom en heb de betekenis er gelijk weer afgehaald natuurlijk. Als je liefde wilt, moet je er gewoon aan denken en erover praten. Als er niemand met enge krachies is geweest om het tegen te houden, komt er dan gewoon een goeie partner. En anders moet je even bij mij komen, zodat ik het weg kan halen.

kandili-iconostasi
Iconostási

Maar dat was helemaal niet de bedoeling van de coderingen! De bedoeling was om allerlei soortement van goddelijke krachten op het leven uit te oefenen, zoals je misschien nog van school van vroeger weet, dat er allemaal plagen kwamen in Egypte om de joden daar weg te krijgen. Er zit een kliek van bezopen idioten let-ter-lijk al millenia lang in het geniep de wereld te besturen met cijfertjesreeksen en nou ja, hiërogliefen dus ook. Die hebben we al ontmanteld zogezeid en de sterren, planeten, zon en maan ook en ze hadden nog iets geprogrammeerd geloof ik, maar dat weet ik al niet meer. O ja ze hadden ook nog allemaal geometrische figuren geprogrammeerd, waaronder zo’n raar ding dat ze ‘sefirot’ noemden en dat je op je lijf moest zetten. Dan kon je bepaalde punten, oftewel organen, binnenin je activeren op die griezelmanier en kreeg je ook van die rare krachten. Ik heb echt vaak gezien dat mensen die hadden en dat ze dan bijvoorbeeld zo even een klas met 32 pubers stil kregen, door niet te bullebakken of rustig aan te doen op de normale manier om zoiets te doen, maar door die kracht te gebruiken.

Afijn, teneinde die cijfertjes, planeetjes en hiërogliefjes te programmeren, zijn er ongenadig verschrikkelijke dingen gebeurd. Ik krijg opeens het mooie idee om gelijk een vlammetje voor de slachtoffertjes te branden, ook al is het duizenden jaren geleden gebeurd. Ik heb het aangezet bij het iconostási, de heilige plek in huis met de Grieks-orthodoxe ikonen. Dit is een oude foto ervan hier rechts en de ikonen hingen er toen boven. Die zogenaamde eh “wijzen” die dit geflikt hebben, gingen de arme wijken in, de gevangenissen en de plekken waar kinderen als krijgsgevangenen zaten of ze haalden kindslaven uit een vreemd land. Die hakten ze ledemaatjes af en soms nóg ergere dingen. Die mengden ze met afgehakte koppen van allerlei dieren, daar deden ze doodenge rituelen mee die ik echt niet kan vertellen en als ze dat gedaan hadden, zaten ze helemaal vol met kwaad. Gemene gedachten en … nou ja kwaad. Ik heb dat niet in me, dus kan het niet beter beschrijven. Het is in- en intriest en mijn maag zit flink in de knoop terwijl ik dit beschrijf. Daarna deden ze zo’n duivels ritueel met grote vuren enzo, waardoor de duivel – je weet wel dat mens Delilael of Eva die in de hof van Eden slecht werd, want die is uiteraard de duivel, wie anders – in hen kwam zitten. En die ging dan door hen heen werken en dat soort rariteiten meer en zó kregen al die geprogrammeerde toestanden een lading.

 

De kabbalaanse cijferreeksen!

Nou, die kabbalisten moeten zich echt kapotschamen dat ze hiermee werken én dat ze mijn artikel erover hebben gewist. Daarmee hebben ze immers bewezen dat ze dit écht doen en dat het waar is. Een deel van mij gelooft het nog altijd niet, hoe vaak ik ook met eigen ogen de bewijzen gezien heb. Die boeken die moeten nodig eens de openbaarheid in, want dit kan echt niet langer, lieve mensen! Als je een kans ziet om dat voor elkaar te krijgen, pak hem. Ik vertel je nu in ieder geval nog een keer weer wát ze met cijfertjesreeksen doen én met lichaamshoudingen. Wordt een lang stuk, maar dat moet dan maar even. Het werkt allemaal niet meer hoor! Anders zou ik het niet schrijven. Ik denk niet dat ze het nu nóg een keer durven om dit weg te halen. Hun macht is afgelopen en dan hebben ze de macht niet meer om je dwars te zitten, zie je wel? Ik werk ze even bij (19 febr.), er zaten foutjes in. Plus nu staat het antidotum er gelijk bij: één met andere cijfertjes en één met een of ander kruid of zoiets.

 

Cijferreeks Werking
1 – 01 – 101 Geeft je macht over de natuur: weer, maar ook mensen, dieren en natuur doden
1 – 11 – 111 Stopt iemands macht over de natuur
111 – 11 – 1 Breekt alles af in stukjes en laat alles vibreren
101 – 10 – 1 Maakt alles weer heel en stopt het vibreren
Antidotum: Vitamine C
2 – 02 – 202 Creëert ongeluk en gebrek aan succes
2 – 22 – 222 Stopt het ongeluk
202 – 20 – 2 Creëert seksueel geweld
222 – 22 – 2 Stopt seksueel geweld
Antidotum: Water
3 – 03 – 303 Maakt spullen kapot en laat ze verdwijnen
3 – 33 – 333 Brengt spullen terug en maakt ze weer heel
303 – 30 – 3 Creëert rampen op wereldformaat
333 – 33 – 3 Stopt rampen en maakt alles weer in orde
Antidotum: Frisse lucht en/of pepermunt of munt
4 – 04 – 404 Stookt mensen tegen je op; stookt boze menigtes op
4 – 44 – 444 Stopt het opstoken
404 – 40 – 4 Maakt dat het publiek je niet ziet, dat je dus niet beroemd of bekend wordt
444 – 44 – 4 Stopt het onzichtbaar zijn voor het publiek
Antidotum: STOP roepen
5 – 05 – 505 Laat iemand dingen doen die hij/zij niet wil
5 – 55 – 555 Stopt het doen van dingen die iemand niet wil doen
505 – 50 – 5 Maakt mensen lichamelijk en/of mentaal ziek
555 – 55 – 5 Maakt mensen weer beter, stopt ziektes
Antidotum: Zeepsop
6 – 06 – 606 Geeft studievaardigheden
6 – 66 – 666 Stopt iemands studievaardigheden
606 – 60 – 6 Laat iemand maatschappelijk stijgen en een machtspositie bekleden
666 – 66 – 6 Stopt het maatschappelijk stijgen; maakt de macht weer ongedaan
Antidotum: Rozemarijn
7 – 07 – 707 Houdt iemand tegen, legt blokkades op iemands weg
7 – 77 – 777 Verwijdert de blokkades
707 – 70 – 7 Met deze code schuif je alles af wat je niet wilt: ziekte, vuil in huis, negatieve eigenschappen etc.
777 – 77 – 7 Geeft alles terug aan de eigenaar wat afgeschoven is
Antidotum: Roomboter (snap je nu waarom dat spul zo populair is bij dit soort gastjes?)
8 – 08 – 808 Brengt iemand in de ‘flow’, dus dat alles makkelijk en vanzelf gaat
8 – 88 – 888 Stopt de flow
808 – 80 – 8 Laat alles eeuwig doorgaan en/of zich herhalen (lusvorming)
888 – 88 – 8 Stopt het eeuwige doorgaan en/of de herhaling
Antidotum: Koeienmest
9 – 09 – 909 Brengt orde: in huis, kinderen, met alles
9 – 99 – 999 Stopt de orde, brengt chaos
909 – 90 – 9 Geeft aantrekkingskracht om alles te graaien wat niet van jou is: andermans partner, baan, geld, alles
999 – 99 – 9 Maakt dit weer ongedaan; pakt mensen alles af
Antidotum: Vuur
0 – 00 – 000 Geeft je de macht om alles te doen waar je zin in hebt en overal mee weg te komen
0 – 0 – 0 Stopt deze macht
000 – 00 – 0 Geeft een beschermlaag om je heen, zodat anderen je niet kunnen beïnvloeden, iets van je pakken of je teruggeven wat je op ze hebt afgeschoven
000 Stopt deze beschermlaag; maakt iemand kwetsbaar om diegene alles te kunnen afpakken
Antidotum: Rozen

 

Ik denk dat je gelijk wel iemand weet die de ‘nullentruuk’ heeft gedaan: Jeugdzorg! Dat betekent dus dat één iemand Jeugdzorg zo enorm veel macht heeft gegeven hè. Niet dat iedereen die daar werkt, kabbala kent. En ik weet ook zeker dat je voor iedere combinatie wel iemand weet, die jou of iemand in je omgeving ermee te grazen heeft genomen. Ik moet nóg iets noemen, want de numerologie zegt iets heel anders over de betekenis van cijfers! Weet je hoe dat komt? Omdat mensen die even een cursusje kabbala volgen, maar niet helemaal ingewijd zijn enzo, glashard voorgelogen worden. Zoals die vent die bij me kwam en zei dat je zogenaamd met het cijfer 1 mensen kon genezen. Nou, ik dacht het even niet! Die vent kwam thuis van een kouwe kermis, want hij dacht mij wel even een ramp te kunnen bezorgen. Maar ik ben dus écht helderziend, niet dat ik af en toe even iets te zien krijg ofzo en ik kon dus gewoon meekijken met wat hij uitvrat. Daardoor zag ik dat hij rampen creëerde en kon ik hem stoppen in plaats van dat hij míj stopte. Tegen mijn cliënte zei zo’n zelfde vogel dat zij haar familie met behulp van de 1 en de 0 – dus die reeks 1 01 101 – kon helpen om blijer en gezonder te zijn. Gelukkig trapte ze er niet in en stopte ze er tijdig mee, want anders had ze hen helemaal machteloos gemaakt. Erg, niet?

 

Lichaamshoudingen!

sefirotOh wat is het toch jammer dat ik het plaatje dat ik ergens heb opgedoken van die houdingen, niet mag gebruiken hier op mijn website. En ik kan niet tekenen, dat is toch wel jammer hoor. Maar goed. Het is op zich heel simpel, want je staat gewoon in een bepaalde houding en dan kweel je wat woorden. Het werkt allemaal niet meer, maar zo deden ze het dus.

Wat het dan weer wat ingewikkelder maakt, dat is dat je dat geval hiernaast, dat ze dus “sefiroth” noemen, erbij zou moeten nemen. Het werkt alleen allemaal al jáááren niet meer, dus fak-de-sefirot, zou ik zeggen. Laat je ook bepaald níet intimideren door de rare namen op de rondjes op het plaatje, want dat zijn gewoon Hebreeuwse namen en het werkt toch niet meer allemaal. Dat ding bovenaan met de 1 erop, dat hoort op je kruin. 2 en 3 zijn dan je pijnappelklier en je hypofyse en zo ga je door naar beneden. Nummertje 10 is dan de onderwereld, nou daar zat de duivel dan en nu het Vaticaan en inmiddels doet het allemaal niks meer met je, want dit vond ik toch echt niet kunnen. En ik ben helderziend, dus waarom zou ik die zooi dan niet opruimen? Ja toch? Leve de logica. De tijd waarin ik weer normale dingen mag doen en niet meer met mijn kop in de wolken hoef, nadert met de dag.

Goed, je gaat staan met je armen naar boven gestrekt. En dan moet je ‘leven, leven, leven!’ roepen. En daarna ‘succes, succes, succes’. En je mag er niet bij lachen, want dan moet het opnieuw. Net zolang tot je niet meer lacht, want daar houdt de duivel niet van. Wat je dan deed, toen het nog werkte, dat was dat je jezelf opvulde met allemaal gestolen spullen van andere mensen aan de bovenkant en aan de onderkant passeerde je je ziel even onderhands aan madam de duivel. Dan was je haar slaafje en mocht je geen goeie dingen meer doen. Maar dan had je wel altijd succes, tenzij je dus een goeie persoon was. Want dan deed je dit niet met kwade zin – het is immers toch zwarte magie – en dan kreeg je juist tegenslagen en géén leven meer. Deze informatie van mij kreeg je er overigens niet bij! Er zijn nog drie zulkse houdingen, maar ik denk dat je het nu wel zo’n beetje snapt en het werkt toch niet meer. Ik vind het wel best geweest eigenlijk. Nog eentje toch even: als je met je armen gespreid gaat staan en dan roept: “En nu is mijn huis schoon!”, dan was dat ook zo. Wel op voorwaarde dat je eerst met zeventjes had gezorgd dat je je vuil op een ander had afgeschoven. Diegene had dan opeens van het ene op het andere moment een smerig huis. En het is echt waar, want dit deden een heleboel van deze gekzakken ook bij mij. Dan had ik net schoongemaakt en lagen er opeens wéér dikke stofwolken overal, want het zijn viezeriken ook, die kabbalisten.

Ik had nog iets beloofd over wetenschap hè? Daar ben ik niet echt goed in ofzo, maar die relativiteitstheorie voor dummies die ik gelezen heb om dit te begrijpen, gaat toch wel op bij dit soort gedoe. Dus dat je je voorstelt dat er overal energie in de lucht zit (dat ís ook zo), maar dat je die niet kunt zien. Ik zie ‘m ook niet, het is echt helemaal onzichtbaar, maar het bestaat wel. Energie is de onzichtbare bouwsteen van het leven en die brouw je normaliter om tot leven, door gewoon ergens aan te denken, een plannetje te maken voor iets wat je graag wilt en erover te praten. Energie is gezellig, dus dan krijg je wat je wilt, snap je. Dan kromt die energie zich naar jou toe eigenlijk, als een soort geest-in-de-fles. Massa (een voorwerp zeg maar) is gestolde energie volgens de natuurkunde en magie is héél fijngestolde energie. Die zien de meeste mensen niet, maar mensen met een groot bereik in hun zicht, zien het wél. Enfin lees het stuk maar waar ik hierboven naar link, want het is een heel verhaal om te vertellen. En verder was die Delilael ooit een engel en die hadden creëerkrachtjes. Het is niet onmogelijk dat je daarvan kunt tappen met dat kabbalagedoe. Of dat dan wetenschappelijk bewijsbaar is, weet ik eigenlijk niet. Op een dag wel, denk ik.

 

Zo ik heb dit artikel veilig opgeslagen, dus als er nog weer iemand van de kabbala een leuke grap wil uithalen door het nóg een keer te wissen, zet ik het er zo weer op én heb ik ze juridisch te pakken. Want hacken is natuurlijk verboden. Ondertussen wens ik je een mooie dag morgen en ik ga weer verder met slapen en tussen de slaapjes door opruimen van deze verschrikkelijke rotzooi van de kabbalisten. Ik duim ondertussen dat die boeken van ze nu toch echt eens aan het publiek getoond moeten worden en dat ze vétte straf krijgen voor wat zij duizenden jaren lang hebben uitgevroten met de wereld. Zoals ik al zei, geloven deze mafklappers dus dat het kwaad nodig is om te kunnen leven. Nee joh, onzin! Het kwaad betekent gewoon dat jij jezelf als een rat omhoog werkt in de maatschappij over andermans lijk en dat je in andermans leven zit te roeren om mensen ziek, kapot en dood te maken. Dat mag niet meer bestaan en degenen die zulke dingen gedaan hebben, horen niet vrij rond te lopen!

P.S. Ik ben alweer een kilo afgevallen, al slapend nog wel. De teller staat nog steeds schandalig hoog, maar niet meer zo hoog als ‘ie geweest is. 85 kilo nu, nog ongeveer 30 kilo te gaan. Het was bijna 40. Wat ik ervoor doe? NIETS! Mensen van me afrukken en uit mezelf lostrekken, heel veel slapen en iets minder eten misschien omdat ik veel slaap, maar ik ben zeker niet op dieet. Als de blokkades weg zijn, val je gewoon af: dat is hoe het altijd werkt en dus ook voor mij. Fijne week alvast.

 

 

© Sophia Vassiliou

 

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close Menu
Αρέσει σε %d bloggers: