Een voorbeeldje van gevoelswarmte

Sorry, this entry is only available in Dutch For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Altijd hamer en zeur ik zelfs over gevoelswarmte. Warm, hartelijk en lief voor elkaar zijn. Niet op een hypocriete manier, maar echt vanuit je hart. Iets liefs tegen iemand zeggen en dat menen, gevoelig voor elkaar zijn en zacht … Niet een ander pijn doen en breken, want dat levert echt niets op. Ook eerlijk zijn tegen een ander kun je op een zachte manier doen, zonder dat je diegene beschadigt.

Als ik het over gevoelswarmte heb, dan zie je hier op deze video wat ik ongeveer bedoel. Hier het jonge en heel populaire Franse zangeresje Amel Bent met een heel warme stem. De moeite waard om eens naar haar te luisteren op Youtube. Ze heeft een dijk van een stem en zingt ook Amerikaanse nummers – mocht je dat mooier vinden.

Ze zingt een lied van Patrick Bruel en op het einde komt hij erbij. Een warme, lieve, zachtaardige man en ze gaan heel lief met elkaar om. Als we dat allemaal eens vaker deden … niet alleen op tv, maar overal en altijd! O het lied gaat trouwens over de schoonheid van Tunesië:

 

©Sophia Vassiliou – Vassiliou Empowerment

Twitter   –   LinkedIn   –   Pinterest   –   Youtube   –   Facebook

This message may be freely copied and shared including images, on the condition that my name and a working link to my website are present.

Dit bericht mag vrijelijk gekopieerd worden, inclusief afbeeldingen, op voorwaarde dat mijn naam en een werkende link naar mijn website aanwezig zijn.

2 Comments

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: