Een schip op je rug
O wat hou ik toch van wasberen!

Een schip op je rug

Ik stap er gelijk even heet in: weet je wat Costas en ik al 9 jaar lang aan het losmaken zijn binnenin mij? Een ARK!!! Je weet wel, zo’n boot waar mensen in konden enzo en koeien en hamsters, die Noach in elkaar had geknutseld toen er een beetje grote tsunami kwam, 9000 jaar geleden. Toen noemden ze zo’n ding nog een zondvloed, want mensen dachten dat ze daar schuldig aan waren. Er wás ook iemand schuldig aan hoor: dat zootje inhalige elitegastjes dat toen ook al bezig was met voorlopers van kabbala. Kijk maar in de cijfertjes: ze konden natuurrampen veroorzaken en dat doen ze ook tegenwoordig nog veelvuldig. En schepen in de rug van mensen fröbelen, die ze zelf niet kunnen zien en dus ook niet loshalen. Ik kan al jaren niets meer, alleen op mijn gat zitten en af en toe schrijven – op de dagen waarop er geen artikel van me staat, kan ik dat óók niet! – en dat komt dus door dit ding en alles wat er daarna bijgekomen is aan horror. Zo heeft de één een paard in de gang en de ander een schip in z’n rug.

Dat schip binnenin mij, dat is ook gemaakt door zo’n kabbalaknutselaar en oh wat kan ik me dan boos maken als ik de naam van zo iemand niet kan noemen! Zijn vrouw leeft namelijk nog en als ik dus zeg wie het is, dan krijg ik nog een rechtszaak aan m’n broek ook. Bewijzen op fysieke manier dat die mensen aan kabbala doen en daar anderen mee vernielen, kun je toch niet. Het gaat allemaal in diep geheim en dit is iemand waar heel Nederland dan wel een hekel aan heeft, maar die van die “hele hoge banen” heeft gehad en commissariaten enzo, dus dan mag je daar niets over zeggen, zelf plebs zijnde. Maar ik geef wel een hint, want 9 jaar bezig zijn met één stuk tegenwerking binnenin je, dat gaat wel érg ver! Hij was politicus van het CDA, is premier geweest in de vorige eeuw nog en Youp heeft hem een paar keer mooi te grazen genomen in zijn conferences. Daar geniet ik dan echt van hè! Hier heb je de cijfertjesreeksjes nog even.

Zoals ik al wel vaker heb verteld, ben ik beroemder dan je denkt! Echt lachen. De halve regering komt hier wekelijks op mijn website kijken hoe het ervoor staat, want die hebben tenminste begrepen dat de knup van die kabbalahorrorclub bij mij zit. Ik heb ministers, partij- en fractieleiders en kamerleden gespot op mijn site en niet alleen uit Nederland! De VS, het VK, Rusland, Frankrijk en Griekenland zijn in ieder geval ook van de partij en wel meer nog. Sommigen lezen mijn stukken vloekend en zuchtend met Google Translate, anderen laten ze vertalen. Ik wou dat ze eens zorgden dat ik weer een inkomen kreeg! Ladies and gentlemen? Op afstand proberen politici me voorzichtig te helpen, maar nog niet iedereen heeft door dat de kabbalacijfertjes en andere trucs al jaren niets meer doen. De kabbala’s hebben wel heel veel kwade gebeurtenissen in het vooruit gepland, helemaal tot ver in de volgende eeuw aan toe (!), maar als je ze nu van repliek dient, kun je hun macht wel stukje bij beetje breken. Hint: als Jeugdzorg dus goede dingen zou willen doen, maar die alléén vanwege die horrorkrenten niet doet, is het tijd dat ze die lieden eens het zwijgen opleggen. Die kunnen niemand meer dwingen, want de wortel van hun macht – de geprogrammeerde cijfertjes – is pleitos. Ie-wie-waai-weg.

Ze hadden ál hun macht ingezet op het mij tegenwerken en verwoesten, dus toen ik mijn best ging doen om te genezen van de ziekte van Lyme en al haar bijwerkingen, ging hun macht eraan. Ik wist toen niet eens dat die lieden macht hadden en heb ook nooit geloofd in een elite die enge dingen doet en als een maffiabeweging gewoon de hele wereld terroriseert. Nou, het is dus toch waar! En nog eens nou: de érgsten van hen zijn níet degenen die in de regering zitten en op andere fancy plekken in het leven, maar degenen die vanuit hun keuken cijfertjes zitten op te dreunen om rampen te laten gebeuren, politici te laten vallen, mensen in armoede te laten vervallen en mensen ziek te maken. Degenen die om míj heen staan en hebben gestaan, díe zijn het ergst en het machtigst, dat je dat maar weet!

Waarom krijg je dus zo’n Joris Demmink niet voor de rechter? Wel, omdat madam de schoolfrik uit Wageningen die óók kabbala kent, d’r cijfertjes heeft opgedreund om dat te voorkomen. Waarom krijg je het klimaat niet meer genormaliseerd? Omdat madam de ook-weer-zo’n schoolfrik en tegelijkertijd mijn bio’moeder’ daar een paar stokjes voor heeft gestoken. Enzovoort. O ja en het zijn niet alleen die getallenreeksjes zoals ik die beschreven heb! Ze manipuleerden planeten, sterren, objecten bij je in huis, letters, edelstenen die zij ‘kristallen’ noemen en ach nog zoveel meer. Dat wat echt helemaal niet bekend was, dat waren die cijfertjesreeksen, waarmee ze instant iets kwaads konden laten gebeuren en dat ook weer onmiddellijk laten stoppen. Daarom heb ik die in een artikel genoemd, zodat iedereen weet dat het Schluß is daarmee. Ik weet dat heel veel mensen nú nog steeds ermee aan het knoeien zijn om er toch nog kwaad mee te doen, maar het kan gewoon niet meer. Anders had ik toch niet verteld hoe het werkte?

De wetenschapper in mij verbaast zich er dagelijks over wat deze lieden wél, maar ook níet konden bewerkstelligen. O ja die ark dus hè, die moest dus zorgen dat ik altijd in de ellendige toestand waar ik toen in zat – met geweld en incest! – moest blijven. Nooit mocht ik bij die walgelijke “ouders” weg en nooit mocht ik leven, want zíj de kabbalistjes, moesten macht houden en dan moest ík als offer dienen en kapot. En dat is dan een christelijke politicus die dit gedaan heeft!!! Heel erg veel kregen ze ook daadwerkelijk voor elkaar, maar heel veel ook niet. Het geweld en de mishandelingen stopten niet, maar de incest ‘al’ na een paar jaar. Ik kreeg ongenadig veel tegenwerking en akelige types op mijn dak, maar er waren ook een paar aardige mensen. Nog iets wat ik vergeten was: op mijn derde jaar heeft die ISS, dat internationale Jeugdzorg weetjewel, me óók geprogrammeerd. Toen moest ik huisvrouw van ze worden, want oh als ik toch ging werken! Ik zou toch eens een mooie baan krijgen zeg, nou nou dat mocht niet gebeuren. Ik moest dus netjes trouwen en een gezinnetje, zodat ik mijn handen daar vol aan zou hebben! Dachten ze. Als het was gebeurd, had ik prachtig de tijd gehad om dat energetische werk in alle rust te doen. Dom dus van ze om zoiets in mijn brein vast te pompen en dat terwijl ze wisten dat ik paranormaal begaafd was. Ze zijn dommer dan je denkt!

Als je nou iemands linker hersenhelft verzwakt met dat programmeergedoe, dán wordt die je slaaf. Geïndoctrineerde mensen hebben een dominante rechter hersenhelft. Maar bij mij kregen ze mijn linker hersenhelft niet stuk, wát ze ook deden en hoe kapot ik ook ging met de jaren. Ik had een bescherming voor mijn logica en die had overigens iedereen. Bij anderen heeft die het helaas niet overleefd, maar bij mij op de een of andere manier wel. Vraag me niet waarom, want dat snap ik zelf ook niet. Het ís zo, soit. Als ik deze misère niet had overleefd, was het hele leven gestopt, want zó hoog hebben ze het gespeeld. En dan moet ik verplicht denken dat ik gewoon Miep Vandehoek ben! Nou, dat was ik graag geweest, maar als iets niet zo is, dan ís het niet zo. Feiten zijn feiten. Vroeger grapte ik altijd dat mijn handtekening ‘later’ goud waard zou zijn, want beroemd zijn is iets waar ik nooit om heb gevraagd en wat ik ook totaal niet fun vind. Iedereen weet wat je uitspookt en omdat ik in het geniep beroemd ben – dus niet in die vreselijke Linda sta – weet ik niet dat iedereen alles van me weet. In bladen staan lijkt me ook niet je dát, maar in ieder geval kun je ze aanklagen en geld scoren als ze liegen! Over mij liegt iedereen maar wat rond en ik kan er niets tegen doen.

Ik heb muziek voor je. Beter dan al dit belachelijke gedoe. Mensen, ga toch leven! Hou op anderen in de weg te staan of kwaad te berokkenen uit jaloezie, wraak of weet ik wat je allemaal nog meer aan rotzooi in je kop hebt zitten. Ga de boel opschonen, doe een kuurtje ananas om de boel los te laten en als het niet werkt nog meer kuurtjes ananas, gebruik zeezout (het is er tegenwoordig ook van Jozo, voor een paar cent een kilo), haal een boksbal en kijk naar je eigen leven. Macht sucks en als je zelf je leven opbouwt op eigen krachten zoals iederéén, heb je er ook meer plezier van. Heb maar een mooie dag. Wat is het nog steeds koud, niet? De planeet is zó erg opgewarmd, dat het in mei nog iedere nacht vriest! Hier heb je Yota Yanna nog een keer. Deze vrouw is dus 92 jaar oud – op het filmpje 90 – en treedt gewoon nog op! Speelt fantastische mondharmonica en zingt straatliederen. Die bos haar is ook echt hè, je gelooft het gewoon niet: Θα με δικάσει heet dit nummer: hij zal over me oordelen. Geschreven door Michalis Bourboulis en Dimitris Layos. Deze vrouw is een voorbeeld voor iedereen!

 

 

 

© Sophia Vassiliou

 

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.