Een léuke toekomst en ja: ufo’s!

sprookjesdorp

Sorry, this entry is only available in Dutch For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Ik denk helemaal niet dat de toekomst maffia-achtig is, suf of dat je honger moet lijden. Enzo. Enfin, hier ikkes op een fillempie over waar de wereld mijns inziens naar toe gaat. Eén tipje van de sluier: ufo’s en cool!

Als jij ook een leuke toekomst wilt, ga dit dan delen! En denk aan de likes he? 😉 En deel naast mijn bijzonder leuke en hoopvolle berichten zoveel mogelijk leuke foto’s en filmpjes: van mensen die een leuk huisdier hebben, die iets leuks doen met hun kinderen, die lekker eten maken en hopen dat jij het met behulp van hun voorbeeld ook kunt, die een ander mooi maken op een filmpje, die grappen vertellen, mooie muziek maken of de natuur beschermen. Of nog andere leuke dingen. Hoe meer de mensen daarvan binnenkrijgen, des te sneller ze genezen van alle narigheid die ze meegemaakt hebben én des te sneller ze die filmpjes en foto’s tot werkelijkheid gaan maken. Wereldwijd, want dat is hoe dat tegenwoordig gaat!

 

 

© Vassiliou Empowerment

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.