Een feniks herrijst uit zijn as, maar ben ik wel een feniks?

feniks

Sorry, this entry is only available in Dutch For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Ik sta op een kruispunt in mijn leven en zal vertellen over de keuzes die ik nu bezig ben te maken. Eén ding weet ik heel zeker: mijn praktijk is per vandaag gesloten. Mijn bedrijf nog niet, maar de praktijk wel. Trouwens, ik wil niet dat je dit artikel deelt, waarvoor dank.

Mocht je nog willen weten hoe het echt allemaal zit en gezeten heeft, dan heb ik hier kort het verhaal. Ja, het leven is begonnen buiten de aarde en buiten het universum. In een etherische wereld vol vrolijke en gelukkige engelen. Het ging goed totdat één van hen de kont in de krib gooide en slecht werd: schade aan de hersenstam en van daaruit aan het gebied van Wernicke, zoals ik altijd vertel. Inmiddels ben ik de enige die deze kwaal niet heeft.

Zij trok zich terug uit het leven en ging in haar eigen fantasiewereld leven. Dat was een boze wereld, waar mensen leefden die elkaar pijn en verdriet deden en waar ze hard moesten werken voor hun eerste levensbehoeften. Iets anders hadden ze niet, want daar kwamen ze niet aan toe: het universum is door haar gemaakt en wel in haar hoofd. Ze heeft alles verzonnen en godzijdank heeft alles zeker geen miljarden jaren geduurd, maar ongeveer 25.000.

Hoe kan dat? Nou, omdat zij de schrijfster was, de bedenkster. Omdat ze een engel was, werd alles wat ze verzon, echt. Zij is etherisch en wij fysiek. Er ís geen fysieke verklaring mogelijk over hoe het universum ontstaan is, want het is verzonnen. Daarom klopt geen enkele theorie over hoe het heelal ontstaan zou zijn. Het ís niet ontstaan. Niemand kon iets tegen haar doen. Ze moest en zou mijn man hebben – wij waren immers ook engelen – en we konden haar alleen stoppen, als ze hem gehad had en hem zelf ook weer gedumpt had. Dat is nu pas gelukt, 26 jaar geleden om precies te zijn.

Dat is de enige reden waarom ik nu dat hele wijf opruim met haar kwaad. Zoals je waarschijnlijk uit je eigen leven wel weet, krijg je altijd onmiddellijk gigantische tegenwerking, zodra je een probleem bij de wortel aanpakt. Je staat er dan alleen voor. Niemand kan je helpen en iedereen die de kans ziet om je tegen te werken, slaat je zo hard mogelijk recht in je gezicht. Iedereen denkt het beter te weten dan jij, maar hún oplossingen voor jouw probleem ruimen die wortel niet op. De jouwe wel en dus moet je alles alleen doen. Zo is het voor mij geweest in de afgelopen 9 jaar en dat is zeker niet veranderd.

 

Mijn toekomst

Wat ik ga doen? Ik heb er al vanaf het begin tabak van om een praktijk te moeten hebben, als toch niemand wil genezen. Er is geen andere weg dan die die ik heb aangegeven, maar daar kom je nog wel achter. Niet alleen dat: zonder mijn mediumgave kun je je shocks niet verwerken en genezen.

Net als jij heb ik óók recht op een goed inkomen. Daar heb ik alle talenten, kennis en ervaring voor, dus ik heb vandaag al mijn tincturen weggedonderd. Zes grote plastic zakken vol met flessen allemaal uitgespoeld en in de glasbak gegooid. Als zangeres was ik succesvol, als docent en eigenaar van een school ook en als moeder. Ik ga dus iets doen waar wél geld in zit. Wat dat wordt, weet ik nog niet. Ik heb al heel veel geprobeerd, maar alle wegen zitten dicht tot nu toe. Schuif maar een beetje op, dan kan ik er ook bij.

 

©Sophia Vassiliou – Vassiliou Empowerment

2 Comments

 1. Lieve Sophia,

  Jij hebt mij en mijn familie zoveel geholpen, meer dan je je kan voorstellen, dankzij jouw talenten, inzicht en ervaringen. Maar ook gewoon om wie je bent , dat op zich geeft al rust ,wetende dat iemand zich zo onvoorwaardelijk inzet voor anderen om hen te genezen.Dus zeer zeker heb jij recht op een eigen plek en een goed inkomen!
  Dus daar gaan wij voor zorgen!
  Graag 3 consulten (telefonisch)voor mijn familie, mocht je het nog zien zitten.
  Lieve groeten

  1. Lieve Isaelle,
   Oh meid toch, ik ben sprakeloos … Ja dat klopt, mijn aanwezigheid is helend, omdat al die energetische troep ergens ooit van mij afkomstig is en ik die dus absorbeer.
   Natuurlijk zal ik die consulten doen. Misschien kun je appen of via facebook even afspreken wanneer? Ik kan bijna altijd eigenlijk
   liefs Sophia

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction

%d bloggers like this: