Een eigenaardige wereld

brainisapp

Sorry, this entry is only available in Dutch For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Heel wat eigenaardige mensen heb ik leren kennen in mijn leven. Zo had ik in de vijfde klas een meester die uitlegde wat een breuk was, door middenin de klas een schoteltje op de grond kapot te gooien. Er was wel gelijk niemand meer die het niet snapte, dat moet ik de man nageven.

Ik heb nog meer eigenaardigs vandaag, want ik herinnerde me dat ik jarenlang heb verteld wat er zich buiten het zichtbare leven allemaal nog afspeelt en waarom. Als je wilt genezen van wat voor klachten of ziektes ook, dan dien je dit te weten en er in zoverre voor open te staan dat je het een kans geeft. Anders is het onmogelijk om van welke klacht ook af te komen. Na een tijdje komt die gewoon terug en dat is omdat je het probleem dat erachter ligt, niet hebt opgelost. Je hersenen werken namelijk niet meer zoals het hoort en dat heeft een oorzaak, die je moet oplossen.

Dus nog eventjes kort: bijna iedere gezondheidsklacht, fysiek of psychisch, begint met een shock. Er zijn wat uitzonderingen, want je hebt ook van die gastjes die zichzelf ziek maken, door zich met magie en spirituele nitwitzooi in te laten, maar de rest wordt ziek door een shock. Die shock wordt bijna altijd veroorzaakt, doordat iemand ánders je iets rottigs heeft toegewenst. Dat dat nog werkte ook. Die moest zonodig iets van je hebben en heeft je toen toegewenst dat jij dat dan níet meer had. Anders kon hij of zij het immers niet krijgen. Net zoals dat een dief jouw portemonnee niet kan hebben als jij hem zelf hebt. Het is uiteindelijk allemaal logisch hoor.

Wat er dan gebeurde, was dat jij dan in die bovenwereld waar ik kan kijken en in kan komen, rondliep. Of bij de dief gevangen zat, beter uitgedrukt. Dat was niet de hele jij, dat was het idiote: het was het stuk van jou dat kon pianospelen of dat gezond was. Kortom het stuk van jou dat iets had of kon wat die ander begeerde. En weet je: als het onzin is wat ik vertel, waarom staat dan die hele bijbel van begin tot einde helemaal vól met waarschuwingen om je níet in te laten met magie? En met verhalen van hoe die mensen dat wel allemaal precies deden? Nogmaals: het is idioot maar wel logisch.

Als jij de stukken van jezelf die je aan anderen bent kwijtgeraakt, niet terugkrijgt, kun je NIET genezen! Denk maar na: hoe kun jij genezen van een longontsteking, als het stukje van je hersenen dat je longen aanstuurt, gewoon ontbreekt binnenin je? Het is alsof je je wastafel wilt repareren, maar je het juiste formaat schroef niet in huis hebt. Je probeert het met een andere schroef, met een spijker en met nog meer uiterst inventieve oplossingen, maar de wastafel blijft maar steeds kapot gaan. Je moet echt die ene schroef gaan halen om hem weer te kunnen gebruiken. Zo is het met je gezondheid ook, met je talenten, met je geheugen, je geestelijke gesteldheid, je relatie en álles wat je mist aan jezelf.

lilith
Lilith, een vrouw uit de oudheid die begon met tempelprostitutie. Daarvan raakten we allemaal in de knup

Ik heb ook verteld dat het feit dat je überhaupt zomaar een stuk van jezelf kunt kwijtraken – wat uiteraard niet normaal is! -, veroorzaakt is in de oudheid door de magie van dat gestoorde mens Lilith of Delilael. Ze heette ook nog een keer Inanna en in ieder leven had ze weer een andere naam, maar deed ze hetzelfde werk: satanische tempelprostitutie. Zij was de enige die klaar kreeg dat mensen in stukken gingen en dat ze elkaars persoonlijkheid (etherische lichaam of ziel als je dat liever zegt) kregen. Ze deed dit verdeeld over zo’n ruim 20.000 jaargedaan met 300.000 mensen, plus nog eens 300.000 mensen die er slachtoffer van werden.

Dit uit elkaar vallen kon tot juni 2013. Ik deed zoveel werk in die bovenwereld en maakte er zoveel mee, dat ik geen idee heb wat nou precies het einde gemarkeerd heeft van dit belachelijke tijdperk, waarin dit soort buitensporige zaken konden gebeuren. Wat ik wél weet, is dat ik vanaf die datum met al die 300.000 slachtoffers bezig ben geweest en nog steeds bezig ben om hun verloren stukken weer in ze terug te zetten. Dat kán ze al voor een deel genezen van van alles en dat is wat je ziet, wanneer ik in een behandeling iemand terugvind.

Waarom denk je dat al die spirituele mutsen er massaal mee gestopt zijn, toen ik eindelijk voor elkaar had dat ze geen kwaad meer konden doen met die domme Reiki? Dat ze je oren doof zeiken over de powerrrr van het tijgeroog is al erg zat. Dat ze je daarbij in één zin of gedachte van je gezin, je baan, je inkomen en je gezondheid konden afhelpen, is gewoon levensgevaarlijk. Plus de mensen die dit allemaal gedaan hebben, zijn lang niet altijd spiritueel.

En voordat ik het vergeet: al die types die zichzelf helemaal hebben vastgemetseld in een baan bij de overheid of een andere roemrijke positie, een relatie of weet ik wat allemaal, die zitten ook tientallen malen in die bovenwereld. Toch wel blij wanneer ik ze losmaak. Hoeven ze niet meer zoveel schijn voor de buitenwereld op te houden. Dat kunnen ze steeds moeilijker, nu ik de waarheid steeds verder openbreek en steeds meer hypocriete oplichters betrapt worden. En dus is het een opluchting als ze zich stilletjes terug kunnen trekken met een uitkering achter de geraniums.

Ik sluit de tent vandaag af met een muziekje. Helemaal uit 1979 Fools Overture van Supertramp, omdat het toch wel een gestoorde bedoening is. Dit is een prachtversie met symfonisch orkest uit The Night of the Proms in Rotterdam 1995:

 

© Vassiliou Empowerment

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.