Een eenvoudig natuurlijk middel tegen het Coronavirus

Een eenvoudig natuurlijk middel tegen het Coronavirus

Er stond een fles vlierbloesemsap in de koelkast en toen ik besmet werd met het coronavirus, moest ik daar steeds aan denken. Gooide in gedachten wat van het sap over het coronavirus en … dood was het. Kijk, zo hoort het: weg ermee! Dat ging ik ook eens in het echt doen. Wat denk je dat er gebeurde? Jawel, in anderhalve dag genezen. Wat zit er namelijk in vlierbloesemsap (ook in vlierbessensap trouwens)? Naast een heleboel andere zaken en stoffen, ook melkzuur. Dat maakte toen het virus dood. Melkzuur zit ook in kamillebloemetjes, dus kamillethee helpt, maar alles van een vlier ook. Toch denk ik dat het wel handig is om nog wat meer ideeën te hebben, want alle melkzuur helpt een stukje. Mijn vorige artikel, waarin ik het had over kamillethee met honing en citroen en vers sinaasappelsap was een heel goed begin, maar er is meer. Kamille is een geweldige bloem en iedereen weet dat die ook geneeskrachtig is. Dus het is altijd goed om daar af en toe eens een kopje van te nemen. Of je nou gezond bent of ziek. Het helpt je ook om gezond te blijven!

In de volgende voeding vind je melkzuur: prei, venkel, appels, Molkosan, karnemelk, druiven, zuurkool, augurken, uitjes, andere groente in het zuur, alles wat gefermenteerd is, Taksi (vruchtensap met melkwei), ananas, kropsla, (bleek)selderij, courgettes, olijven, feta, kiwi’s, avocado’s, sinaasappelen en uien.

 

Verder is er nog iets wat helpt om het virus te vermoorden en dat is zeezout! Het is het beste zout dat er is en het ontsmet ook, zoals je denk ik wel weet. Doe het dus maar door de soep en niet te veel bouillonblokjes hè, want daar zit van dat MSG in (E625). Daar word je dik van en het is heel ongezond. Kervel, selderij en platte peterselie brengen je soep ook op smaak en verder zeezout en peper.

 

Inmiddels zijn we echter een aantal maanden verder en ik heb geconstateerd dat melkzuur het coronavirus niet meer doodt. Ik weet niet of het gemuteerd is, zoals virussen gewoon zijn, of waar het anders aan ligt, maar er zijn nu eigenlijk geen voeding en kruiden meer die helpen bij je genezing van dat oervervelende virus. Wat je wél kunt doen, is jezelf sterk maken, waardoor je minder vatbaar bent voor wat voor ziekte ook. Dan word je ook minder gauw ziek van het coronavirus. Ik heb behoorlijk wat mensen gezien, die het virus bij zich droegen, maar er niet ziek van werden. Dat kan dus ook. Jezelf krachtig maken doe je door veel fruit te eten en/of goed vruchtensap te drinken, iedere dag verse groente te eten, een paar keer per week volle zuivelproducten en minstens één keer per week vlees en/of vis. Ik weet dat je dit niet leuk van me vindt als je vegetarisch of veganistisch eet, maar je verzwakt jezelf met zo’n extreem dieet. Zelf was ik ook jarenlang vegetarisch, maar op een dag moest ik als lerares bij biologie invallen en toevallig ging het net over de spijsvertering. En tja … wij mensen hebben halflange darmen, wat betekent dat we alleseters zijn. Toen ben ik toch maar weer vlees en vis gaan eten. Ik geef het je mee en verder laat ik het daarbij!

Kamillethee, als je het kunt verdragen met een beetje honing en wat vers citroensap, helpt enorm goed om geen griep te krijgen en ook om snel ervan te herstellen. Vers sinaasappelsap ook en in de zomer zoveel mogelijk fruit. Alles wat je kunt verdragen, zou ik zeggen. Water met schijfjes citroen, limoen, een takje munt en een takje basilicum is ook heel gezond. Je kunt het een halfuurtje in een karaf laten trekken en dan door de dag heen drinken. Wees niet bang dat je dik van wordt van fruit, want onder normale omstandigheden is dat niet zo! En alsjeblieft eet ook brood! Ik heb ontdekt dat tarwe je witte bloedcellen helpt aansturen en die vormen je leger tegen alle ziektes veroorzaakt door virussen, bacteriën en parasieten. Ben je allergisch voor gluten, dan kun je uiteraard glutenvrij eten, maar je kunt ook eens kijken naar je ijzer. Misschien verdraag je biologisch brood ook nog weer beter.

Als je vitamines wilt nemen, moet je dat zelf weten. Tegenwoordig moet je verplicht alles zeggen wat de wetenschap beweert, ook al verandert dat dagelijks. Zeg je iets anders, dan ben je mogelijk zelfs strafbaar, terwijl de wetenschap de eerste is die níet weet hoe je ziektes geneest. Kijk maar eens naar de heisa over dat HCQ-middel dat corona zou genezen. In míjn optiek maakt het juist ook heel veel kapot binnenin je en ik zou het liever niet nemen. Van de wetenschap mag je wel vitamine D nemen en daar geloof ik zelf ook wel in: 80% van de wereldbevolking heeft er een tekort aan en als je rustig aan doet ermee of met je arts overlegt, denk ik dat het je wel zou kunnen helpen.

In het innemen van vitamine C tegen griep geloof ik niet zo erg. In vers sinaasappelsap zitten nog veel meer voedingsstoffen behalve alleen vitamine C en daarom acht ik dat beter. Als je gauw ziek wordt, zou je ook eens je bloed kunnen laten prikken op ijzer en ferritine (een eiwit dat helpt bij de opname van ijzer) of nog beter een algemene checkup doen van je bloed. En dan daarna niet roepen dat je zoveel tekorten hebt, maar direct actie vragen van je arts om er bovenop te komen!

 

Beterschap als je al ziek bent en voorkom-ze als je nog gezond bent!

 

 

© Natassa Vassiliou

 

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.