Doorbraak: het enige dieet voor vet én vocht, afvallen en aankomen

Sorry, this entry is only available in Dutch For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Op gewicht met normále gezonde voeding, zonder rariteiten

Ik had beloofd onmiddellijk alarm te slaan, zodra ik kon afvallen. En daar zijn we nu eindelijk: de eerste ruim 2 kilo’s zijn eraf en dat betekent goed nieuws. In mijn geval was dat overgewicht ook de basis van alles wat er fout ging in mijn leven. Het wil dus zeggen dat er geen nieuwe uitbraken, ontploffingen en toestanden, die ik zelf niet veroorzaakt hebt of uitgelokt, zullen komen. Alleen als ik zélf domme dingen doe en dat ben ik beslist niet van plan!

Het wil óók zeggen dat ik nu echt alle kennis bijeen heb om jou ook te helpen, mocht je hulp kunnen gebruiken bij het op je goede gewicht geraken. Excentrieke ideeën of rare voeding maken géén deel uit van de echte manier om op gewicht te komen! Geen rare zaadjes, vieze gedroogde besjes, smoothies met spinazie en tarwegras en weet ik allemaal nog meer. Je hoeft geen koeienkop te eten, geen kip zelf te slachten, geen zeewier te eten enzovoort. Zelfs het geconcentreerde vruchtensap dat je nodig hebt, kun je naar smaak lengen met ander sap of water.

Luister maar eens naar wat ik vertel en kijk maar of het wat voor jou of voor iemand in je omgeving zou kunnen zijn. Kijk gerust ook op Youtube zelf, want die houdt geen telllingen bij van views hier op mijn website. Daar lijkt het dus net alsof mijn video’s niet gezien worden. Maar dat is toch zo: mensen kijken hier op de site. Bovendien kun je mijn video niet zo’n leuk duimpie omhoog geven buiten Youtube en dat is toch ook jammer, niet? Video’s zijn dól op likes. En artikelen ook, dus geef gerust een like onderaan dit artikel. Ik kan zelf de likeknop van Facebook niet zien op mijn website, maar toen ik met Opera (een andere browser) keek, zag dat ie er wel was. Gebruik ‘m, zou ik willen zeggen!

 

©Sophia Vassiliou – Vassiliou Empowerment

Twitter   –   LinkedIn   –   Pinterest   –   Youtube   –   Facebook

This message may be freely copied and shared including images, on the condition that my name and a working link to my website are present.

Dit bericht mag vrijelijk gekopieerd worden, inclusief afbeeldingen, op voorwaarde dat mijn naam en een werkende link naar mijn website aanwezig zijn.

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.