Oplossing voor kanker

Kanker is een ziekte die veroorzaakt wordt door een fout in de deling van je cellen ergens in je lichaam. Misschien sta je daar helemaal niet bij stil, want als je kanker hebt of iemand kent die dat heeft, denk je alleen maar aan die vreselijke tumor. Die moet weg en wel zo snel mogelijk! Alleen dan ben je veilig voor deze verschrikkelijke ziekte.

Kanker kan namelijk nú pas genezen en iedereen die denkt genezen te zijn, vergist zich helaas. Ik zou het erg vinden als je opnieuw ziek werd (of iemand die je kent) en daarom heb ik dit artikel geschreven. Het is overigens geen reclame, maar een informatief artikel.

De basis van kanker is je celdeling. Alle cellen in je lichaam worden constant vernieuwd. Iedere zeven jaar zijn al je cellen helemaal vernieuwd en dat proces gaat dag en nacht door. Iedere cel vernieuwt zichzelf steeds weer en dat gebeurt doordat de cel zichzelf deelt. Als er daarbij een fout optreedt, kan er zich een tumor gaan ontwikkelen. Op onder veel andere de website van Kanker.nl kun je hier meer over lezen. In je DNA, je erfelijkheid dus, ligt de informatie opgeslagen over hoe je cellen zich delen. Als er een foutje in je DNA zit, gaan je cellen zich delen op een manier die een gezwel veroorzaakt.

Tegenwoordig wordt er zowel heel ingewikkeld als ook heel gemakkelijk gedacht over het genezen van kanker. In de reguliere behandelingen krijg je meestal chemotherapie met ultraviolette stralen om een tumor weg te krijgen. Dat lukt lang niet altijd en bovendien vergeten de artsen om de fouten in je DNA te herstellen. Ultraviolette stralen zijn echter gevaarlijk en die herstellen de schade dan ook niet. Ze maken die eerder nog erger. Maar wat moet je dan?

In de alternatieve (para)medische wereld wordt er nogal uiteenlopend gedacht over hoe je kanker kunt genezen. Ook daar wordt eigenlijk alleen gedacht aan het verwijderen van de tumor, niet aan het herstellen van de fout in je DNA. Veel mensen gebruiken hennepolie of wietolie en daarvoor worden nogal wat verschillende namen gebezigd. In deze olie zit een stofje dat THC heet (tetrahydrocannabinol) en dat is, net als zoveel stofjes, een deel van een mineraal. In dit geval van kobalt.

THC verwijdert inderdaad een tumor, dat klopt. Maar tegen welke prijs? THC repareert de schade aan je DNA niet, precies net zoals ultraviolette straling dat niet doet. Het is ook agressiever dan je denkt en deze olie veroorzaakt een scala aan andere klachten. Je wordt dus na verloop van tijd opnieuw ziek door kanker, want de informatie in je DNA (en dat bevindt zich in iedere cel van je hele lichaam!) over hoe je cellen zich moeten delen, wordt niet rechtgezet. Je cellen maken daardoor gewoon opnieuw dezelfde fout bij het delen. Het spul is nauwelijks onderzocht en als ik jou was, zou ik ermee uitkijken.

Dus blijft de vraag: hoe herstel je die fout nou in je DNA? Ik zie wetenschappers al in een laboratorium zitten om naar een ministofje te zoeken, dat je DNA repareert. Maar dat is niet de weg! Je moet mineralen bijeenbrengen, niet uit elkaar halen. Dat weet men best in de wetenschap.

De fouten in je DNA worden uiteindelijk veroorzaakt door verkeerde voeding en medicijnen. Als je bijvoorbeeld superfood gebruikt of sommige homeopathische medicijnen, kan dat kanker tot gevolg hebben. Ook fluor in je drinkwater in combinatie met het niet luchten van je huis kan kanker veroorzaken. Verder veroorzaakt tabak (long)kanker en alles wat van een papaver wordt gemaakt, eveneens. Dat zijn heroïne en cocaïne, maar in al die veelgebruikte partydrugs zit ook altijd wel iets uit een papaver. Extasy en alles wat maar een drug is. Alle alcohol veroorzaakt eveneens kanker. Het duurt allemaal een paar jaar, maar dan krijg je het wel.

Dat wat de fout in je DNA herstelt, is de samenwerking tussen een aantal mineralen. Onder andere vitamine D, kobalt, vitamine C en zink maken hier deel van uit. Ik heb een olie gemaakt, waar dit alles zich in bevindt en die je op je huid kunt smeren, op de plek waar je een tumor hebt. Daarnaast heb ik een tinctuur ontwikkeld, waar deze mineralen ook in zitten en die je kunt innemen. Dat is namelijk eveneens nodig om te genezen van kanker.

Kanker is niet zomaar weg. Dat kan lang duren, want het zit helemaal tot in de diepste kern van jou: je DNA. Eigenlijk is het nodig dat ik ook healings daarbij geef. Ik doe dat echter niet meer, want de hele wereld gaat dan op z’n achterste poten staan. Daar heb ik geen zin meer in! Uiteraard heb ik nog nooit iemand aangeraden om af te zien van andere therapieën tegen welke ziekte dan ook. Dat geldt ook voor kanker. Maar doe dan wat ik je aanraad, erbij plus vul je vitamine A-gehalte aan. Hier staan adviezen daarvoor.

Er is één ding ingeval van kanker, dat nog níet altijd geheel kan genezen: de schade die de ziekte aan je organen heeft toegebracht. Noch de reguliere medische wereld, noch de alternatieve en noch ik kan daar altijd tegenop. We kunnen ervoor zorgen dat je nú beter wordt en dat je geen kanker meer kunt krijgen, maar het kost veel tijd en moeite om de schade aan welk orgaan dan ook helemaal te herstellen.

 

Hier vind je mijn contactgegevens.

 

©Sophia Vassiliou – Vassiliou Empowerment

 

Tags: kanker, genezen van kanker, oorzaken kanker, kanker fout in dna

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  1. Transfer Factors weten ook hoe die cellen hun weg terug te vinden, en dit met nanotechnologie.
    Contact me

    • Heb je nogal veel an als je de onderliggende shocks en trauma’s niet degelijk geneest! Dan krijg je op een andere plek wéér kanker. Hoe vaak en hoe duidelijk moet ik het spellen?