Dit regeert Jeugdzorg en de hele wereld: Kabbala

Dit regeert Jeugdzorg en de hele wereld: Kabbala

Dit artikel meende ik niet meer nodig te hebben en haalde ik enige tijd geleden weg van mijn site. Maar Jeugdzorg en de ISS hebben zo ongenadig veel macht, omdat ze aan kabbala doen! Déden, liever gezegd – afijn, lees het maar, ik heb het stuk aangepast.
 

Eerst even streng: denk erom dat je mijn Facebookpagina en dit artikel liket en dat je het artikel deelt op een daarvoor geschikte plek! Dankzij een fantastische heldin die een klein beetje wist hoe kabbala met cijfertjes en lichaamshoudingen werkt, heb ik de volledige informatie die deze horrorclub voor de wereld verbergt, weten te achterhalen. Ik heb hun originele boeken in de bovenwereld gelezen want dat kan als je helderziend bent, maar die moeten gauw fysiek in de openbaarheid komen! Het is echt niet voor niets dat niemand mag weten wat zij doen! Ik heb zo’n heel erg enorm donkerpaars vermoeden dat dat vet verboden is allemaal. Je schrikt je de pleuris vandaag, dus hou je goed vast, wil je? Maar liefst VIJF van de vrouwen die me het meest dwarsgezeten hebben, doen aan kabbala. Het is niet voor niets dat ze me hebben kunnen verwoesten, maar ik sla uiteraard terug. Lees maar verder en huiver!

Tenzij je gepokt en gemazeld in je voodoo zit, ga je zometeen echt hevig schrikken. En ik hou het nog netjes ook! ALLES wat zogenaamd spiritueel is, van reiki tot jassentechniek en van Emile Ratelbands techniek tot yoga is allemaal geënt op de kabbala. Zwarte magie, witte magie, hekserij, alle psychotherapie – dus ook EMDR – behalve de jungiaanse methode. Zelfs kwantumfysica is gebaseerd op kabbala: ALLES waarbij je jezelf opkrikt zonder op een gezonde manier aan je blokkades te werken en alles waar je kracht op zet met je concentratie, berust op de kabbala. Als de kabbala er niet was, dan waren al die andere dingen er ook niet. En dat is heel, heel erg! Ik dacht namelijk dat ze cijfertjes geprogrammeerd hadden door zich erop te concentreren en dan door te drukken (erop poepen zoals ik altijd zeg), maar daar hadden deze typetjes éven iets ruigers voor nodig, zal ik maar zeggen. Even voor de duidelijkheid: oosterse geneeswijzen zijn níet op kabbala geënt, maar de beoefenaren soms wel. En ik ken ook advocaten, rechters en artsen die direct of indirect kabbala gebruiken.

O ja: er is wel een officiële kabbalaclub, maar het kwaad dat de leden daarvan doen, is lang niet altijd georganiseerd of in opdracht van die club. Wat ik ervan zie, is mééstal gedaan door die vijf vrouwen die mij zo dwarszitten en ook dat niet in overleg. Het is ook lang niet altijd ‘iets met cijfertjes of andere kabbaladingen’, maar heel vaak doen ze dat eerst om kracht te zetten op hun gekonkel en gaan ze daarna mensen opbellen om tegen je op te zetten. Zo gaat het ook met hele regeringen en met Jeugdzorg!

 

Voorgeprogrammeerde waardes uit de oudheid

Ik heb via mijn helderziende blik de kabbalaboeken een klein beetje kunnen lezen en zal je vertellen wat die lieden doen. Ooit, vanaf een jaartje of 5000 geleden tot net even voor Jezus’ tijd, zijn in Egypte allemaal waardes voorgeprogrammeerd. Cijfers, hiërogliefen, planeten en sterren, woorden en kristallen. Dan betekende het cijfer 1 niet alleen maar dat je één koe had, maar ook ‘ramp’. Ja je leest het goed: het cijfer 1 stond voor een ramp en niet voor een nieuw begin, zoals ons wordt voorgehouden. Wij zijn immers dom volk en mogen de waarheid niet weten! Die zijn wij niet waard, want daar moet je elite voor zijn. Kabbalisten die dit allemaal weten, vertellen het expres verkeerd aan anderen teneinde verwarring te zaaien. En ze vertellen je al helemáál niet wat er áchter hun zogenaamde geweldige kennis zit. Ze weten het waarschijnlijk niet eens, zo dom zijn ze wel. De ranzige smeerboel zelve, echt! Ik denk dat zelfs de meest doorgewinterde heksen en tovenaars onder u dít niet hebben gewild.

Als je nou dus je aandacht richt op iemand en ondertussen een speciale cijferreeks met dat cijfer 1 opdreunt,verbind je die persoon met de 1. Oftewel je creëert een ramp in diens leven. De reeksen vind je hier straks onder, want dit mag niet langer geheim blijven! Ik heb dus meegemaakt dat van die zogenaamde “therapeuten” hun patiënten wijsmaken dat de 1 juist iets goeds betekent, terwijl ze donders goed weten dat dat het exact omgekeerde is. Dan dragen ze hun op om op de 1 te mediteren en die dan met een geliefd persoon, voor wie ze graag een beter leven willen, te verbinden. Schande toch, niet? De vraag die hierbij rijst, is: “Hoe is het mogelijk om met een simpel getallenreeksje iemand een ramp toe te wensen?” Nou, dat ga ik je vertellen en dat ga je niet leuk vinden. Maar je moet het toch weten, want de rotzooi die je er mogelijk bedoeld of onbedoeld mee hebt gecreëerd, moet wel opgeruimd worden natuurlijk! Haal je veger en blik maar vast op.

Teneinde een paar cijfers en nog wat dingedangetjes te programmeren, hebben de oude Egyptische “wijsgeren” hele volksstammen verminkt en vermoord. Ze gingen naar arbeiderswijken en naar de boeren op het land. Daar grepen ze wie ze grijpen konden aan kinderen en meisjes die nog maagd waren. Die worden immers als onschuldig gezien. Gruwelijk verminkt werden die. Preciezer ga ik het niet vertellen, want ik wil geen horrorboek op mijn website hebben. Dit las ik in de kabbalaboeken en er stonden zelfs tekeningen bij. Het waren armen en ook krijgsgevangenen, wanneer ze die wisten te bemachtigen. Vreselijke terreur was het en deze verhalen worden in Afrika nog altijd verteld. Ik heb ze wel eens gehoord. We vergeten het wel eens, maar Egypte ligt in Afrika.

Ze hakten ook koppen van dieren af. Daarmee deden ze smerige rituelen, zo smerig als je het je kunt voorstellen en dan nog een paar keer in het kwadraat. Ze sloegen op trommels, dansten erbij in trance, hadden smerige seks en dronken het bloed van hun slachtoffers. Dan waren ze helemaal opgevuld met haat en was hun logica totaal uitgeschakeld. In die staat gingen ze cijfers en hiërogliefen in het zand zitten tekenen en brachten ze hun kwade gedachtes daarop over. Zo ook legden ze kristallen neer en tekenden ze planeten. Dan kregen ze hulp van madam de duivel, zie je wel, want zonder haar kon dit alles dus niet. Ze riepen het mens op in hun trance. Zo is het gekomen dat we beïnvloed werden door astrologie! In de kabbala weten ze exact waarvoor iedere planeet en ster staat, want er zijn ook een heleboel vaste sterren geprogrammeerd. Die dingen zenden echt niet uit zichzelf ‘vibraties’ uit hoor! Als je die in een boek opzoekt, staat de betekenis er heel vaak niet correct in. Maar de kabbalisten hebben de originele Egyptische boeken, waarin exact vermeld staat wat iedere ster en planeet betekent. Dat houden ze verborgen voor ons, waardoor wij onszelf niet kunnen beschermen tegen nare invloeden in ons leven. En dan hebben zij leedvermaak. Dat soort mensen zijn het namelijk. Vanaf augustus 2012 werkt de astrologie al niet meer.

Doordat er een duivel was, die er nu overigens niet meer is, konden deze mensen uit de oudheid de hele ‘zooi’ programmeren. Het doel was om zichzelf omhoog te duwen in het leven ten koste van een ander. Altijd moest er een slachtoffer zijn! Terwijl het zó simpel is om een mooi leven te hebben zonder die duivelse krachten. Dan heb je bovendien geen zorgen en geen geheimen en heb je geen onverwerkte trauma’s ook. Zit je lekker in je vel enzo. Bovendien had ik die cijfertjes zo kunnen programmeren en dan hadden ze ze kunnen gebruiken, zonder dat het een ander z’n leven kostte. Ik zou het niet kunnen verdragen om op andermans levenskracht te floreren en te weten dat die ander door mijn schuld kapot ging. Helaas zijn er hele volksstammen die dat wél kunnen en die het doen ook. En daarom zet ik hieronder neer wat kabbalisten deden met cijfertjes. Hoe je het ongedaan krijgt, zet ik er ook bij. Costas en ik hebben ze namelijk allemaal zitten deprogrammeren en niemand kan er nu meer kwaad mee doen. De Kabbala is verleden tijd; alleen wat ze ermee hebben gedaan, is er veelal nog.

O ja, voordat ik het vergeet. Nu was het dus zo dat die kabbalistjes zo’n ster hadden gespot en die met mij hadden verbonden. Want, zo zeiden zij, díe meid die gaat straks zorgen dat wij geen macht meer hebben over de wereld en dus moet zij kapot. Mijn biologische moeder zit bij deze horrorclub en die heeft me dit al verteld toen ik 18 was en er niks van begreep. Nu je hebt gezien op wát voor zwarte krachten deze mensen leven en hoe zij bewust over lijken gaan om zélf op te klimmen in het leven, weet je dat het waar is dat er inderdáád een beweging en zelfs een farmabedrijf en de internationale baas van Jeugdzorg achter me aan kunnen zitten. Allemaal om te voorkómen dat ik hun macht ongedaan zou maken (met een kracht geënt op de kabbala) en dat terwijl ik dat niet eens van plan was. Ik heb het allemaal uitgezocht, want toen ik hierachter kwam, wilde ik natuurlijk weten wat ik dan wél had gepland voor mijn leven. Nou, zoals ik al wel eens verteld heb: ik wilde artiest worden en da’s niet gelukt. Niet alleen dat. Juist doordát ze zo op me joegen, werd ik genoodzaakt om hun macht toch te tanen, want ze hadden me zó ziek gemaakt en mijn familie zó verwoest, dat ik geen andere keuze had. Dus ze hebben hun eigen ondergang uiteindelijk aan zichzelf te danken. Inmiddels hebben die gabbers ‘n’ gabsters mooi geen macht meer om me nog wat aan te doen, maar mensen wat een lijdensweg! En niet alleen voor mijn familie, maar voor echt iedereen die zich niet inlaat met deze smeerbende. Want zodra die gastjes bij je voelen dat jij op eigen krachten leeft, richten ze hun pijlen op je om je te breken. Wat jaloezie en wrok al niet met een mens doen! Ongezond hoor.

 

De cijfertjes van de Kabbala!

Dit zijn de cijferreeksen van de kabbalaanse numerologie. Ze werken totaal anders dan de numerologie uit de boeken en van het internet en zo zie je maar weer wat een valse bende die kabbala is! Alles houden ze voor zichzelf, want stél je voor dat te veel mensen weten hoe je macht krijgt! Oeh!!

 

Cijferreeks

Werking

1 – 01 – 101

Geeft je macht over de natuur: weer, maar ook mensen, dieren en natuur doden

1 – 11 – 111

Stopt iemands macht over de natuur

101 – 10 – 1

Breekt alles af in stukjes en laat alles vibreren

111 – 11 – 1

Maakt alles weer heel en stopt het vibreren

Antidotum:

Vitamine C

2 – 02 – 202

Creëert ongeluk en gebrek aan succes

2 – 22 – 222

Stopt het ongeluk

202 – 20 – 2

Creëert seksueel geweld

222 – 22 – 2

Stopt seksueel geweld

Antidotum:

Water

3 – 03 – 303

Maakt spullen kapot en laat ze verdwijnen

3 – 33 – 333

Brengt spullen terug en maakt ze weer heel

303 – 30 – 3

Creëert rampen op wereldformaat

333 – 33 – 3

Stopt rampen en maakt alles weer in orde

Antidotum:

Frisse lucht en/of pepermunt of munt

4 – 04 – 404

Stookt mensen tegen je op; stookt boze menigtes op

4 – 44 – 444

Stopt het opstoken

404 – 40 – 4

Maakt dat het publiek je niet ziet, dat je dus niet beroemd of bekend wordt

444 – 44 – 4

Stopt het onzichtbaar zijn voor het publiek

Antidotum:

STOP roepen

5 – 05 – 505

Laat iemand dingen doen die hij/zij niet wil

5 – 55 – 555

Stopt het doen van dingen die iemand niet wil doen

505 – 50 – 5

Maakt mensen lichamelijk en/of mentaal ziek

555 – 55 – 5

Maakt mensen weer beter, stopt ziektes

Antidotum:

Zeepsop

6 – 06 – 606

Geeft studievaardigheden

6 – 66 – 666

Stopt iemands studievaardigheden

606 – 60 – 6

Laat iemand maatschappelijk stijgen en een machtspositie bekleden

666 – 66 – 6

Stopt het maatschappelijk stijgen; maakt de macht weer ongedaan

Antidotum:

Rozemarijn

7 – 07 – 707

Houdt iemand tegen, legt blokkades op iemands weg

7 – 77 – 777

Verwijdert de blokkades

707 – 70 – 7

Met deze code schuif je alles af wat je niet wilt: ziekte, vuil in huis, negatieve eigenschappen etc.

777 – 77 – 7

Geeft alles terug aan de eigenaar wat afgeschoven is

Antidotum:

Roomboter (snap je nu waarom dat spul zo populair is bij dit soort gastjes?)

8 – 08 – 808

Brengt iemand in de ‘flow’, dus dat alles makkelijk en vanzelf gaat

8 – 88 – 888

Stopt de flow

808 – 80 – 8

Laat alles eeuwig doorgaan en/of zich herhalen (lusvorming)

888 – 88 – 8

Stopt het eeuwige doorgaan en/of de herhaling

Antidotum:

Koeienmest

9 – 09 – 909

Brengt orde: in huis, kinderen, met alles

9 – 99 – 999

Stopt de orde, brengt chaos

909 – 90 – 9

Geeft aantrekkingskracht om alles te graaien wat niet van jou is: andermans partner, baan, geld, alles

999 – 99 – 9

Maakt dit weer ongedaan; pakt mensen alles af

Antidotum:

Vuur

0 – 00 – 000

Geeft je de macht om alles te doen waar je zin in hebt en overal mee weg te komen

0 – 0 – 0

Stopt deze macht

000 – 00 – 0

Geeft een beschermlaag om je heen, zodat anderen je niet kunnen beïnvloeden, iets van je pakken of je teruggeven wat je op ze hebt afgeschoven

000

Stopt deze beschermlaag; maakt iemand kwetsbaar om diegene alles te kunnen afpakken

Antidotum:

Rozen

 

Ik denk dat je gelijk wel iemand weet die de ‘nullentruuk’ heeft gedaan: Jeugdzorg. Dat betekent dus dat één iemand Jeugdzorg zo enorm veel macht heeft gegeven hè. Niet dat iedereen die daar werkt, kabbala kent. Dat is die vrouw uit Londen geweest, die Costas zo per se moest hebben en die wraak ging nemen, toen hij haar niet wilde. Ik moet nóg iets noemen, want de numerologie zegt iets heel anders over de betekenis van cijfers! Weet je hoe dat komt? Omdat mensen die even een cursusje kabbala volgen, maar niet helemaal ingewijd zijn enzo, glashard voorgelogen worden. Zoals die vent die bij me kwam en zei dat je zogenaamd met het cijfer 1 mensen kon genezen. Nou, ik dacht het even niet! Die vent kwam thuis van een kouwe kermis, want hij dacht mij wel even een ramp te kunnen bezorgen. Maar ik ben dus écht helderziend en kon gewoon meekijken met wat hij uitvrat. Hij concentreerde zich op mij en zat toen stiekum de reeks 1 -11 – 111 op te dreunen. Zo kon ik hem stoppen en dat merkte hij! Tegen mijn cliënte zei zo’n zelfde vogel dat zij haar familie met behulp van de reeks 1 01 101 kon helpen om blijer en gezonder te zijn. Gelukkig trapte ze er niet in en stopte ze er tijdig mee, want anders had ze hen helemaal machteloos gemaakt. Erg, niet?

sefirot
Dames en heren, hiermede stel ik u voor aan de sefirot!

Ik had hieronder nog een stukje over lichaamshoudingen die ook in de kabbala gebruikt werden. Dat zet ik niet meer terug, want het is al zo’n ellenlang stuk en het werkt toch niet meer. Alleen de sefiroth zet ik nog effies neer, want dat is een ding dat zij belangrijk vinden. Het werkt al jáááren niet meer, dus fak-de-sefirot, zou ik zeggen, maar het werkte als volgt: dat ding bovenaan met de 1 erop, dat hoort op je kruin. 2 en 3 zijn dan je pijnappelklier en je hypofyse en zo ga je door naar beneden. Nummertje 10 is dan de onderwereld, nou daar zat de duivel dan en nu het Vaticaan en inmiddels doet het allemaal niks meer met je, want dit vond ik toch echt niet kunnen. Leve de logica. De tijd waarin ik weer normale dingen mag doen en niet meer met mijn kop in de wolken hoef, nadert met de dag.

 

Een stukje wetenschappelijke onderbouwing via de relativiteitstheorie

Ik had ook nog iets beloofd over wetenschap hè? Daar ben ik niet echt goed in ofzo, maar die relativiteitstheorie voor dummies die ik gelezen heb om dit te begrijpen, gaat toch wel op bij dit soort gedoe. Dus dat je je voorstelt dat er overal energie in de lucht zit (dat ís ook zo), maar dat je die niet kunt zien. Ik zie ‘m ook niet, want energie is ook voor helderzienden onzichtbaar, maar het bestaat wel. Energie is de bouwsteen van het leven en die brouw je normaliter om tot leven, door gewoon ergens aan te denken, een plannetje te maken voor iets wat je graag wilt en erover te praten. Energie is gezellig, dus dan krijg je wat je wilt, snap je. Dan kromt die energie zich naar jou toe eigenlijk, als een soort geest-in-de-fles. Massa (een voorwerp zeg maar) is gestolde energie volgens de natuurkunde en magie is héél fijngestolde energie. Die zien de meeste mensen niet, maar mensen met een groot bereik in hun zicht, zien het wél. Voelen kun je het overigens ook, net zoals je ‘sfeer’ kunt voelen: de energie in de lucht, die heel fijn gestold is naar een bepaalde gevoelssfeer. Dat is exact hetzelfde als magie, alleen hoeft het niet negatief te zijn. Enfin lees het stuk maar waar ik hierboven naar link, want het is een heel verhaal om te vertellen.

Muziek! Dat heb je wel nodig na zo’n lang en droog stuk. Ik heb nog eventjes Lene Lovich voor je opgediept uit een grijs verleden. Die had in 1979 al het cijfer 1 als geluksgetal. Lucky number. Ik heb zo’n vermoeden dat zij er uitgebonjourd is met het getal 1, want het was een megagrappig mens en ze had nooit meer een hit. Dan zie je gelijk wat kabbala met een mens doet. Iemand heeft het mogelijk tegen haar gebruikt. Ze bedoelde alleen maar dat ze liever alleen wilde zijn dan met een partner. Als je mijn bericht en Facebookpagina geliket hebt en mijn bericht op positieve wijze gedeeld, mag je nu gaan!

 

 

 

 

© Sophia Vassiliou

 

Dit bericht heeft 4 reacties.

 1. Lieve Isabelle, nou je bent wel degelijk een heldin hoor en een grote ook! Je kwam helemaal hiernaar toe om me te helpen, zo’n enorme reis!! Zonder jou zou ik het niet redden en zonder Orçun en Ingrid. Ik word dagelijks keihard aangevallen door instanties en de problemen die ze creëren, zijn niet op te lossen. Omdat zij dat niet willen, daarom.
  Nee, zonder mijn werk zou iedereen elkaar nog steeds dagelijks energetisch zitten te bestoken. Dat zouden heel veel mensen niet overleefd hebben en de hele wereld zou tenonder zijn gegaan aan natuurrampen en corruptie.
  Probeer mijn recepten maar! Ze zijn niet zoveel werk hoor en jij kunt goed koken. Dat lukt je wel! Heel veel liefs voor jullie allen, Sophia

 2. Orçun Yürümez

  Hoi Sophia,
  Wat goed dat het niet meer werkt! Sterk van je dat je dit zo ontcijfert hebt 🙂
  Ik wens je veel sterkte met alles, ik wens je nog véél meer meevallers en geluk!

  Nu snap ik waarom ik hélémaal niks met cijfers heb haha

  groet, Orcun

  1. Ha Orçun, ja Costas en ik hebben die vervelende cijferreeksen ontcijferd en de kracht er afgehaald. Dat was een werk hoor. We konden die kabbalaboeken in de bovenwereld wel zien en een klein beetje lezen, maar er stond niet in waar die cijfers voor stonden. Dat moesten we zelf uitvissen en we moesten helemaal terug in de geschiedenis. Naar de tijden waarin cijfers en planeten enzo geprogrammeerd werden. En hoe dat was gegaan. Pas toen konden we alles deprogrammeren, zodat mensen elkaar – en mij ook vooral – niet meer naar het leven kunnen staan met magie, kabbala en meer van zulke troep. Dat we weer normaal gaan leven en een ander met rust laten. Nee ik heb ook niks met cijfers brrr! Haha
   Grtz

 3. Isabelle

  Lieve Sophia, ik kon niet anders dan reageren,hoor, je wordt niet elke dag als bescheiden heldin nogmaals in een artikel vernoemd!Nu, als ik heel eerlijk ben, en eens in gedachten overloop wat jij allemaal ondernomen hebt om onze ogen te openen en de waarheid aan het licht te brengen, wel dan verdien jij onwaarschijnlijk de titel van” heldin “, misschien nog beter ” heldin,bewaarder van het leven”!Dat mag ook eens gezegd worden, hoor!
  Dankjewel voor al die lekkere Griekse gerechten die jij gepost hebt. Ik sta te popelen om eraan te beginnen en jouw lekkerste gerechten uit mijn kookpotten te toveren!Liefs,xxx

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.