Mijn diensten zijn genezing en coaching! Ik help je naar een succesvolle carrière, in een goede baan of bedrijf waar je plezier in hebt en waar je op je plaats bent. Ook help ik je met gezinskwesties en help ik je af van te veel tegenslagen. Maar de hoofdmoot van mijn werk is dat ik mensen genees van ziektes, stoornissen en andere klachten.

sophia-aanhetwerkHoe ik dat doe, is als volgt. Je vertelt wat je klachten zijn en ik kijk – soms met ogen dicht, soms met ogen open – wat ik op het fijnstoffelijke niveau zie aan oorzaken van je klachten. Die haal ik vervolgens weg, door ze te zien en ze dan weg te halen. Trauma’s zoek ik ook op en genees ik op dezelfde manier. Daarna adviseer ik helende voeding of kruiden om de genezing kracht bij te zetten.

 

Tarieven

Een behandeling kan hier in de praktijk plaatsvinden en ook via Skype, Whatsapp video of zelfs Facebook Messenger plaatsvinden.

 

Tarief per uur:                          €65,00
Tarief per sessie van twee uur:    €100,00

 

Voorwaarden

Ik werk op vertrouwen, zoals ik altijd gedaan heb. Ik doe al mijn best en zet me minstens 100% voor je in. Graag wil ik dat je mij dan ook volledig vertrouwt en de kans geeft om mijn werk te doen. Ook wil ik graag dat je redelijke eisen aan me stelt en niet verlangt dat ik een ziekte waar je 20 jaar mee gelopen hebt of langer, in een paar sessies genezen heb. Nogmaals: als je niet zo’n negatieve omgeving hebt gehad in je leven, kan het heel snel gaan. Ik heb wel eens mensen in één sessie van ziektes afgeholpen, maar dat geldt niet voor iedereen. Tenslotte verwacht ik dat je een beetje rekening houdt met mijn eigen situatie. Ik heb een dubbele hernia, die ik net ontdekt heb en waar ik oneindig veel pijn en uitputting door heb. Die heb ik al bijna mijn hele leven, dus het duurt wel eventjes totdat ik die genezen heb.

Betaling is vooraf op mijn bankrekening. Je kunt me appen of bellen om een afspraak te maken en dan geef ik je de gegevens door.

 

Sluit Menu