header
Denk je wel goed om jezelf?

Denk je wel goed om jezelf?

Vaak hoor ik mensen tegen elkaar zeggen: “Denk je wel goed om jezelf?”. Het is een goedbedoelde waarschuwing om mensen die zich inzetten voor anderen zichzelf daar niet in te laten verliezen. Er zijn immers legio mensen die maar wat graag misbruik van je willen maken, door op jouw levenskracht mee te liften. Dat hou je niet vol en dat is ook niet de bedoeling van het leven. Die mensen horen gewoon op hun eigen kracht te leven en als hun dat niet aanstaat, dan leven ze maar niet. Ik heb de laatste 10 jaar mezelf én alle anderen van die meeliftende zakkenwassers moeten afhelpen en was niet in de positie om daarbij om mezelf te denken. Het werk moest gedaan worden en handen uit de mouwen was het motto.

Als je wilt genezen van welke ziekte ook, van een mentale stoornis of van tegenslagen in je leven, is daar precies één weg voor: via mijn energetische behandelingen, zodat ik die misbruikende types uit je kan verwijderen. Die zitten je gezondheid en je succes letterlijk in de weg. Het probleem hierbij is echter dat mijn werk een labeltje heeft gekregen: paranormaal en nog één zelfs: alternatieve geneeswijze. Uiteraard is het totaal niet alternatief wat ik doe, want dat impliceert immers dat er nog een ándere weg zou zijn naar genezing. Die is er echter niet. Nu mijn unieke methode deze twee voor mijn reputatie schadelijke namen heeft gekregen, is het niet langer veilig voor mij om er mensen mee te genezen. Toch heb ik het jarenlang gedaan. Met de moed der wanhoop, dat mag je van me weten. Als je zoiets unieks kunt en weet, dan hoor je daar internationale roem mee te scoren in plaats van hoon en haatcampagnes! Ik ben zeer zeker geen aandachtsfreak, maar een béétje liefde en waardering mag ik wel vragen.

Het is heel simpel: ik heb het er niet langer voor over om mijn reputatie iedere dag weer in de waagschaal te stellen voor anderen, zonder dat ik daar iets anders dan negativiteit voor terug ontvang. Zelfs als coach word ik bedreigd en het is genoeg geweest. Ik heb afscheid van mijn praktijk genomen en heb andere plannen. Er komen wel nieuwe verhalen op mijn website, zodra dat van toepassing is.

 

 

© Sophia Vassiliou

 

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu