Persiflage Jeugdzorg

Persiflage Jeugdzorg

Leider ist der Eintrag nur auf Niederländisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

Gisteravond was ik bezig nog wat puntjes op de -i te zetten op mijn website. Ik vond die gelige achtergrond niet mooi, maar als ik die wit maakte, was de hele pagina een eng klinisch geheel. Maakte ik hem blauwig, rooiig of wat voor andere kleur ook, dan kwam de pagina ook weer zo op je af. Het wás wat. Opeens kwam de oplossing er toch aan, toen ik het min of meer per ongeluk voor elkaar kreeg om de header – die foto bovenaan met zuilen en appeltjes – over de hele breedte van het scherm te laten zien.

Juist en ik had dus nog iets op mijn lever om te vertellen. Ik heb het al een aantal keer geprobeerd, maar kon het steeds niet zo verwoorden dat ik er tevreden mee was. En toen … en toen kwam het idee om er een video van te maken. Niet dat ik dan zo helemaal serieus voor de camera neerplof en dan ga zitten vertellen, maar dat ik zo’n mens van de Kinderbescherming nadoe. Dat ik die laat vertellen hoe léúk het was om mij de kinderen afhandig te maken. Dan is het ook te gebruiken voor andere mensen, die met Jeugdzorg kampen. Twee vliegen in één klap! Toen ik dan bezig was, bedacht ik me dat Jeugdzorg altijd chaos creëert. Het idee om mezelf eerst aan te kondigen in de rol van Brigitte Kaandorp werd geboren. De Queen of Chaos. Zo bevat de video niet alleen mijn verhaal en de manier waarop die gasten werken, maar geeft ‘ie ook nog de sfeer aan, waarin Jeugdzorg werkt.

Popcorn erbij. Ik zie dat het beginscherm van de video niet mee wil werken, maar dat komt nog wel. Hij doet het wel hoor. Veel plezier en deel het gerust verder! Vergeet niet om een LIKE te geven hè.

 

 

 

 

© Sophia Vassiliou

 

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.

Menü schließen
%d Bloggern gefällt das: