De verloren dochter
Klik op het plaatje om mijn verhaal te lezen

De verloren dochter

Nu ik de knoop heb kunnen doorhakken om mijn praktijk niet meer door te starten, kan ik de zaken die ik aan het verwerken ben uit mijn verleden van een nog wat grotere afstand bezien. Daardoor zie ik nu glashelder hoe alles in elkaar steekt hoe ik zo verschrikkelijk door het slijk gehaald ben. Dat zal toch echt eerst afgelopen moeten zijn voordat ik verder kan gaan met mijn leven, want anders gebeurt het nog een keer. Ik loop daarom met een dikke knijper op mijn neus, want het stinkt enorm! Ik ga vandaag even niet zeuren over dat je nóg altijd met het slakkegangetje van 100 moet op de snelweg en hoe vréselijk chagrijnig iedereen in de winkels wel is, want daar heb ik nu geen tijd voor. Heb trouwens weer eens ouderwets 120 gereden, want kwam na zevenen thuis. Waar ik wél over ga vertellen, is over hoe mijn vaderland alles in het werk heeft gesteld om mij, de verloren dochter, uit de klauwen van het Nederlandse Jeugdzorg te redden. Het lukte alleen niet zo goed …

Hoe zit het nou? Wel, ik hoor via-via iets van de man die bij me hoort, Costas, dat wij allebei kennelijk stiekem gevolgd worden door Jeugdzorg of die ISS geloof ik zelfs. Internationale baas van Jeugdzorg wereldwijd, een zeer machtige organisatie die met mij van doen heeft gehad, omdat ik Griekse in Nederland ben en totaal onnodig adoptiekind. Nu ben ik niet iemand die zomaar gelooft dat ze gevolgd wordt en het kan me ook niet zo heel veel bommen eigenlijk. Als ze zulke losers zijn dat ze zonodig precies moeten weten wat ik zoal uitspook op een dag, go your gang! Alleen heeft Jeugdzorg ontzéttend grove fouten gemaakt met mij en mijn familie, waarvoor ze koste wat kost geen verantwoordelijkheid wensen te nemen. Als ze te snel weten wat ik aan het doen ben, gaan ze rechters beïnvloeden. Dan kan ik geen zaak tegen hen winnen. Bovendien ga ik helemaal niet zomaar tegen hen procederen, want er is een betere manier om mijn leven terug te krijgen.

Dus: ik kan geen direct contact hebben met de mensen in mijn leven die aan mijn kant staan en me proberen te helpen. Het gaat allemaal via omwegen en moeilijk-moeilijk-moeilijk, maar ik heb nu toch wel duidelijk begrepen dat Costas mijn hele adoptiedossier in handen heeft gekregen. Dat dossier dat Jeugdzorg verrekt om aan mijzelf te geven met de verrotte smoes dat mijn biologische moeder – degene die alle problemen veroorzaakt heeft! – daar zogenaamd toestemming voor zou moeten geven. Waarvoor hébben ze het dan als ik het niet mag zien? Het gaat toch over mij?? Zij heeft me afgestaan, dus hoezo heeft ze nog wat te zeggen over dat dossier? Jeugdzorg wil gewoon z’n fouten uit de jaren ’60 (!) per se blijven verstoppen. Ze gaan daarvoor over lijken: dat van mijn biologische vader, die een schat van een man blijkt die mij dolgraag had willen opvoeden, die van mijn jongens, dat van de man die bij me hoort en dat van mijzelf. In dat dossier blijkt letterlijk álles te staan over álle grofheden die zij begaan hebben en álle onrecht dat zij expres met mij hebben laten gebeuren én ook nog verstoppen. Tot 54 jaar later aan toe.

moon-stars
Ze hadden dan een ster gespot en toen moest mijn leven stuk …

En waar gaat het dan om? Nou, mijn biomoeder, een meid van 19 toen, had dus iets gehoord bij de kabbalaclub waar ze bij zat, over een of andere ster die de geboorte van een bijzonder kind zou aankondigen. Net als Jezus, zeg maar. Dat kind zou dan hun macht over de wereld – ik leg het hieronder kort uit – verbreken en een gouden tijd starten bladibla en tralaloem. Toen ging zij zoeken of ze dat kind kon vinden en dat is ‘r gelukt: moi. Ja, ik zat dus kennelijk vast aan zo’n ster ofzo en dit verhaal heb ik van meerdere kabbalisten gehoord. Ook anderen die ik ken, hebben dit verhaal gehoord. Ik zuig het niet uit mijn duim, mocht je dat denken. Maar die zogenaamde ‘moeder’ van mij heeft vervolgens letterlijk álles in het werk gesteld om mijn leven totaal kapot te maken. Door te zorgen dat ik op straat kwam te staan en een heel slecht leven kreeg. Met die kabbala, maar vooral ook met leugens, gekonkel en roddels. De vollédige kabbalaclub op de ganse wereld heeft samengespannen én spant nog altijd samen om mij kapot en dood te krijgen. Waarom dat niet lukt, moet je me niet vragen. Ik heb geprobeerd uit te zoeken wat die lieden allemaal uitspoken, maar het is een soort sekte die alles geheim houdt en ik snap het inhoudelijk niet echt. Ze hebben ‘occulte kennis’ uit het oude Egypte; nou zij weten bijvoorbeeld wel hoe die piramides er gekomen zijn, want zij hebben de boeken waar dat in staat, in bezit. Toen de joden na 400 jaar slavernij in Egypte ontsnapt zijn, hebben ze die geheime boeken van de Egyptenaren meegestolen. Wat dacht je anders dat er in die Ark des Verbonds van de joden zat? De gestolen boeken met occulte kennis uit Egypte en daarom kwamen de Egyptenaren ook achter hen aan na hun ontsnapping. De Kabbala – of Qabalah – is een club mensen die die kennis deelt en daar wereldwijd enge en slechte dingen mee doet. In het geheim en op de achtergrond.

Kabbalisten dat zijn dus een stel griezels die met cijfertjes en astrologie en meer occulte kennis de wereld beïnvloeden. Het is pikzwarte magie wat ze doen en het werkt maar al te vaak nog ook, dus ja: ze zijn levensgevaarlijk. Bovendien is het niet alleen maar cijfertjesnerdgedoe, want wat ze nog veel méér doen, dat is machthebbers beïnvloeden door ze te bedreigen en dat soort maffiapraktijken meer. We noemen deze mensen ook wel lobbyisten en ze zitten onder veel andere in politieke en maatschappelijke denktanks. Zo moet je je het ongeveer voorstellen. Een zeer machtige club engerds die het op mijn leven voorzien heeft, omdat ze in hun hoofd gezet hebben dat ík hun die macht zou komen ontnemen. Het is nog niet eens waar ook. Zij geloven dat God een arme stumperd is die het niet alleen aan kan om de wereld te besturen en dat zij, de uitverkoren elitegastjes, hem daarom even een handje moeten helpen. Dat zeggen ze zelf hoor, ik heb het gevonden op hun website en in de Wikipedia. Moet je nagaan dat mijn bio-opa dominee was en dan zo’n dochter! Na mijn geboorte is ze gemangeld door haar psychiater vanwege haar schizofrenie. Die ging net zolang met haar aan de gang, totdat ze vertelde wie mijn vader was. Nou, meneer Vassiliou dus. En oh! dat mag ik absolúút niet weten! Ik mag geen familie hebben, zoals iedereen op de wereld heeft. Nee, ik moet alleen staan, in de steek gelaten worden, misbruikt en mishandeld worden en ik mag nooit, nooit, nooit leven. Eigenlijk moet ik het liefst dood zijn, maar ik vat niet helemaal waarom ze me niet vermoord hebben als ze dat zo graag willen. Meer kan ik voorlopig nog niet zeggen over mijn vader. Ik hoop vooral dat hij nog leeft, want dat is nog maar de vraag.

Waarom zocht Jeugdzorg – toen bestaande uit de Kinderbescherming en voogdijvereniging de FIKA – mijn vader dan niet op om mij naar hem toe te brengen? Wel … in het Wilhelmina Gasthuis te Amsterdam waar alle ter adoptie afgestane kindjes (ik dus ook) geboren werden, liep een pedofiel rond en die had mij verkracht toen ik een dag of 10 oud was. Het ziekenhuis had toen eindelijk bewijs dat die vent niet deugde, sloot hem op in een psychiatrische inrichting en ik kreeg een stel lieve ouders, die mij verzorgden. Schatten van Griekse mensen, die me voor een groot deel wisten te genezen met hun liefde en hun warmte. Het kán niet anders dan dat de Griekse Ambassade hen gevonden heeft, want in Nederland had men een enorme hekel aan buitenlanders, ook aan Grieken. Daarna werd mijn vader opgespoord. Maarrrr toen werd het Hollandse Jeugdzorg wakker. Die hadden dit moeten voorkómen. In dat ziekenhuis werden immers alle adoptiekindjes geboren? Dan kon daar toch niet zomaar een pedo rondlopen?? Die vent was ergens in de 40, dus waarschijnlijk heeft hij daar wel zo’n 20 jaar rondgelopen en een héleboel kinderen en verpleegsters gegrepen! Een gigantische beerput en de vent zat nog bij een satanistisch genootschap ook. Wie weet wat daar allemaal gebeurd is in dat ziekenhuis! Jeugdzorg deed z’n werk weer eens niet, zoals we van ze kennen. Ze kwamen veel te laat en in plaats dat ze verantwoordelijkheid namen voor hun geblunder, mocht ík het als baby’tje bezuren. En mijn nieuwe ouders ook! Ik werd ruw van hen afgepakt, want zij wisten van de verkrachting. Net als mijn eigen vader. Ze werden bedreigd met alles wat heilig was. Wat ze ook probeerden, ze kregen me nooit meer te zien en ik werd in een kindertehuis gedumpt: het Janna Kinderhuis in Amsterdam-Oost, een vreselijke tent.

Zeven maanden later hadden ze de meest walgelijke aspirant-“ouders” gevonden voor me, die er op de wereld bestaan. Mensen waarvan iedereen wist dat die nóóit voor een kind zouden kunnen zorgen en al helemáál niet voor mij, een kind met een zwaar trauma. En dús moest ik dáárnaar toe; in Emmen helemaal. Het waren feestbeesten, die altijd cocktailparty’s aan huis hielden en het ook met de seks niet al te nauw namen. Het was de seksuele revolutie en daar deden zij vólop aan mee. Deze mensen deden alles nog even dunnetjes over, zal ik maar zeggen en keer op keer mocht ik niet naar andere ouders. Iedere keer na verkrachtingen (ook door die gasten van ze!) en slachtpartijen lag ik weer in het ziekenhuis, maar Jeugdzorg gaf geen sjoege. Mijn echte vader werd bedreigd en buitenspel gezet net als het Griekse Ministerie van Buitenlandse Zaken dat over mijn adoptie ging en dat waren alweer drie ouders die me goed hadden kunnen opvoeden, maar me niet mochten hebben, omdat de beerput van Jeugdzorg dan openging. Dat noemen ze dan prioriteiten stellen, zie je wel. Er volgden nog twee ouderparen die óók werden geweigerd: één paar dat in het ziekenhuis werkte en de buren van mijn opa en oma in Voorburg. Toen mijn pleegouders, die me inmiddels nog hadden mogen adopteren ook (!), wéér de fout ingingen, werd de ISS er bijgehaald om mijn geheugen te wissen met een psychologische rottruc: EFT, Emotional Freedom Technique, tegenwoordig EMDR. Ik was inmiddels bijna 5 jaar en zo erg beschadigd, dat ik nooit meer een normaal leven zou kunnen krijgen en zo is het inderdaad precies gegaan. Hoe hard ik ook voor mijn leven vocht, ik kreeg overal tegenwerking, had niet genoeg zelfvertrouwen om daar tegenop te kunnen en álles maar dan ook álles ging de hele tijd fout. Omdat ik een enorme vracht trauma’s bezat, waar ik per se niets van mocht weten en die ik dientengevolge ook niet kon genezen, waardoor ik wél een leven zou krijgen. Dat is allemaal ook wetenschappelijk onderzocht, mocht het je interesseren.

Omdat ik dus 10 jaar geleden doodziek werd en verlamd raakte (door de ziekte van Lyme), ging ik uitzoeken hoe ik daarvan kon genezen. Jah ik vond het antwoord: door onder andere trauma’s te verwerken. Na negeneneenhalf jaar zoeken vond ik vorig jaar oktober eindelijk in mijn geheugen de gewiste trauma’s terug. Ze waren er nog wel, maar helemaal verstopt in een hoekje en toen ik die verwerkte op de juiste manier zoals het hoort, begon ik te genezen. Ik vertelde al jaren dat je trauma’s moet genezen om beter te worden van ernstige ziektes, maar dat mocht niet van Jeugdzorg: oh stel je toch eens voor dat ze ontdekt wat wij met haar uitgespookt hebben! Dan ligt heel Jeugdzorg omver. Dáárom en om geen enkele andere reden, kwam Jeugdzorg achter mij aan om mijn kinderen af te pakken en sowieso om onze levens omver te werpen en stuurden ze de kwakzalverij op mijn toen goedlopende praktijk af. Die onderzocht mij totaal niet en schreef zo uit het niets een lelijk stuk over mij Dat is nog verboden ook, maar in hun gelederen zit ook een kabbalist en die bevecht je niet met een rechtszaak. Toen was mijn praktijk driekwart dood en na nóg zo’n actie een paar jaar later was mijn praktijk afgelopen en zat ik voor altijd zonder inkomen. Ik mocht het verleden niet ontdekken. Feiten van 50 jaar terug!! Hoe zielig ben je wel niet als je niet eens kunt toegeven dat je de fout bent ingegaan met een baby’tje en dat hebt laten verkrachten? Het ziekenhuis heeft toch adequaat gehandeld? Waarom maak je dan mijn hele familie kapot en pak je vervolgens tienduizenden gezinnen onterecht hun kinderen af, terwijl je expres zorgt dat kinderen in gezinnen en tehuizen komen, waar incest en pedofilie heersen??

De Griekse overheid weet dit allemaal, maar zij komen er ook niet doorheen, omdat die geflipte ISS ertussen zit en alles zit tegen te houden. Waar ik warm van word van binnen, is dat Griekenland zich wél om mij bekommert. Maar niemand kon tegen de ISS op en de Kinderbescherming en de FIKA wilden coûte que coûte die verkrachting geheim houden. Daarom hebben ze me expres helemaal naar Emmen toegestuurd voor adoptie, naar totaal ongeschikte mensen en mocht ik daar nooit meer weg.

Als ik nu op dit moment dat dossier zelf in handen krijg van Costas, gaat Jeugdzorg onmiddellijk alle rechters chanteren en bedreigen met weet ik wat voor leugens weer allemaal – je kent ze! – en ze gaan het hele land nog een keer weer tegen me opstoken. Volg mijn link maar, want die ISS dat is een machtige club hoor! Het feit dat Jeugdzorg zoveel kinderen onterecht afpakt van goede of relatief goede ouders en dat niemand ooit een behoorlijk dossier van ze krijgt of een rechtszaak wint, bewijst het. Maar die macht is dus gestoeld op het geheim uit míjn babytijd. Daarmee houden ze de beerput dicht en die zit 54 jaar later tot de nók toe vol met schandalen! In feite ben ik aan die satanistenclub geofferd. Omdat het ze gelukt is om mijn geloofwaardigheid af te pakken toen ik vanaf 2011 mensen begon te genezen, wil én kan niemand me meer steunen. Ik heb een stuk of 30 getuigenissen gekregen van mensen die Jeugdzorg schreven dat ze het fout deden met mijn gezin. Nog een stuk of vijf mensen hebben hen opgebeld om te waarschuwen en te protesteren dat mijn zoon naar mijn ex moest en één vriend van me heeft zelfs 380 km gereisd om naar hen toe te gaan om voor me te getuigen. Ze doen gewoon net of hun neus bloedt en negeren álles! En dat terwijl ik een familie heb die wél om me geeft en die jarenlang naar mij op zoek is zonder enig resultaat. Mijn héle leven lang ben ik de diep gehate paria geweest, die altijd alles verkeerd deed en altijd op haar donder kreeg om letterlijk íedere stap die ze zette! Nederland is toch overbevolkt? Nou, waarom houden jullie me hier gevangen dan? Ik hou niet van dit land en heb er nooit van gehouden ook!

NIETS maar dan ook NIETS en NIEMAND kan Jeugdzorg beïnvloeden. En nog wat? De persoon die mijn adoptiedossier heeft weten te bemachtigen (Costas), heeft geen enkele bewijsbare relatie met mij. Hij heeft dat dossier jaren geleden gekregen, omdat hij óók een hoop mensen kent. En íkzelf krijg het niet: dat is toch schandalig?? Alles gaat alleen maar over invloedrijke en machtige kennissen, nooit over rechtvaardigheid of eerlijkheid. Dat is voor het plebs, een sprookje om de mensen zoet te houden. Ik geloof absoluut niet in complotten enzo, maar dit is gewoon waar en de waarheid staat op het punt uit te komen. Zij kunnen hier niets tegen doen, want ze hebben me zelf gedwongen om hun inderdaad die macht af te nemen, waarmee zij de wereld via hun achterkamertjes besturen. Dat ben ik nooit van plan geweest – ik wilde artiest worden! – maar zij maakten mijn leven en dat van mijn familie en gezin zó stuk, dat ik niet anders kon dan onszelf beschermen met mijn helderziende gave en mijn onderzoekende verstand. Toen ik daarmee begon, bleek hun macht af te nemen. Ik deed het niet eens expres.

Ik had nog iets verteld over een farmaceutisch bedrijf en een punctie uit mijn hoofd. Vind het artikel te lang worden en ik weet nog altijd niet meer daarover, dus ik haal het even weg. Mijn familie is op walgelijke wijze buitenspel gezet, net als ikzelf en je ziet aan mijn situatie wel hoever Jeugdzorg gaat om haar geheimen te bewaken. Tienduizenden mensenlevens helemaal naar de vernieling om één blunder is niets voor hen. Jeugdzorg heeft een bijzonder lange arm en slaat knoerthard terug als je hen “tegenwerkt”, zoals zij dat noemen. Nee, ik werk hen niet tegen. Zij maken mij en mijn familie kapot. Het is ons goed recht om ons leven terug te krijgen. Punt! Ik heb wél familie en ik heb rechten net als ieder ander.

Hierbij hoort prachtige muziek uit Griekenland. Eén van de allermooiste nummers die ooit geschreven zijn: Κάπου νυχτώνει (ergens wordt het nacht) door Stavros Kouyoumtzís. George Dalaras zingt het voor je in het oud-Griekse theater Irodou Attikou (van Herodes Attikós) in Athene.

 

 

 

 

 

© Sophia Vassiliou

 

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.