De mindset van een winnaar

live your dreams

Sorry, this entry is only available in Dutch For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Toen ik begon met het genezen van de mensheid als geheel, zat de ganse wereld vol met energetisch afval. Mensen zagen zelfs een soort belletjes of andere frutseltjes in de lucht hangen. Ze dachten dat dat leuk was, maar toen ik ze ging onderzoeken, bleek dat het gedachten waren van mensen, die die van zich afgeschud hadden. Die kon jij weer oppikken als je erdoorheen liep en dat was helemáál niet zo amusant!

Je aura bleek een misplaatst energetisch veld om je heen te zijn, dat zorgde dat je levenskracht of energie niet bij je bleef, maar buiten je kwam. Als je dichtbij iemand anders kwam, liepen de energieën door elkaar en dat was natuurlijk niet iets wat zo hoorde. Dus ik haalde wereldwijd de aura’s weg. Hetzelfde deed ik met de chakra’s, die er uitzagen als een soort van piratenschepen van vroeger en allemaal negatieve herinneringen opzogen. Daardoor herinnerde je je het wel wanneer je een keer in de verkeerde rij had gestaan in de supermarkt, maar niet wanneer je 10 keer in de goeie had gestaan, om een voorbeeld te noemen.

Zo ging dat verder en op een gegeven moment was er niets energetisch meer te zien in de lucht of om de mensen heen. Het leuke was dat mijn werk bevestigd werd door een heleboel mensen, want niemand meldde vanaf 2010 meer dat hij of zij aura’s zag of andere toestanden om de mensen heen. Zo kreeg ik op een heel subtiele manier mijn bewijzen. Vervolgens moest ik iedere keer dieper ín de mensen zelf zoeken naar energetische beïnvloeding, die hun leven een andere kant op stuurden dan zijzelf wilden. Toen dat ook klaar was, moest ik steeds dieper de energetische wereld in en werd mijn werk ontzettend zwaar.

Ik hoefde me er alleen maar op te concentreren om iets te zien, maar omdat er steeds minder te zien viel, moest ik steeds beter zoeken en dat deed pijn aan mijn ogen en veroorzaakte hoofdpijn. Nú zijn we zover dat ik alleen nog maar af en toe wat meeliftende mensen – van die energiezuigers – uit anderen hoef weg te plukken en dan …

dan is het tijd voor échte genezing! Dat kon eerder niet, want iedereen werd ziek gemaakt door al dat gedoe in en om hen heen. Nú kun je genezen van zoveel ziektes, dat het je zal duizelen. Er zijn niet veel gebreken waarvan je níet kunt genezen, laat ik het zo maar zeggen. En hoe dat gaat, dat ga ik hier en nu vertellen.

Mensen die altijd succes ervaren, hebben een bepaald soort mindset. Het is een soort gerichtheid op succes en een mentaliteit van het niet meer dan normaal vinden dat ze succesvol zijn. Een winnaarsmentaliteit! Mocht je de geweldige voetbalwedstrijd tussen Brazilië en België gemist hebben gisteren, dan zijn hier een paar hoogtepunten daaruit. Misschien dat je op dat korte filmpje nog net kunt zien hoe de Belgen een stuk makkelijker lijken te voetballen dan de Brazilianen, hoewel die een stuk leniger zijn en zeker niet minder goed spelen.

Dat ‘makkelijke’ dát is die winnaarsmentaliteit. Het wordt ook wel vaak flow genoemd, maar de mensen die dat zo noemden, waren opvallend vaak van die energiezuigers. Die zogen een ander leeg om zelf succes, aandacht, geld en gezondheid te krijgen. Bovendien is het best weer eens tijd voor een Nederlands woord, vind je ook niet?

Als jij nu van alles hebt meegemaakt in je leven dat heeft gemaakt dat jij niet meer zo gelooft dat je succes waard bent of zult hebben, dan heb je die mindset niet. Het is heel raar, maar mensen voelen dat bij je en ik heb al vrij vaak meegemaakt dat ik mezelf ook moest terugfluiten, omdat ik daarop reageerde. Ik ging die persoon dan ook behandelen als iemand tegen wie ik minder liefdevol of aardig hoefde te zijn. Daar schrok ik van en ik corrigeerde mezelf, maar hoeveel mensen maken daar geen misbruik van, door je nog even een trap na te geven?

De hamvraag! Hoe krijg ik die winnaarsmentaliteit terug?

Ja terug, want het is iets wat bij je hoort. Als je hersenen helemaal volop werken en alle machientjes en dingetjes in je hoofd normaal werken, dan heb je ook die mentaliteit. Je wordt dan gewoon gezien, zonder dat je jezelf op de borst hoeft te kloppen en je maakt jezelf ook niet onnodig klein.

Ik kan je er in ieder geval mee helpen, maar je kunt alvast zelf beginnen. Met geconcentreerd bosbessensap, zoals ik altijd zeg. Daar moet je echt áltijd mee beginnen, want daarmee geef je jezelf de kracht om helemaal jezelf te zijn. Daarna kun je naar mensen kijken op tv of youtube, die winnaars zijn en hun de kunst afkijken. Je kunt naar zwierige, vrolijke en ontspannen muziek luisteren. Daarvan heb ik een voorbeeldje voor je, want ik moet gauw weg mijn zoon halen. Fijn weekend!!!

 

© Vassiliou Empowerment

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.