De mindset van een winnaar

live your dreams

Sorry, this entry is only available in Dutch For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Mensen die altijd succes ervaren, hebben een bepaald soort mindset. Het is een soort gerichtheid op succes en een mentaliteit van het niet meer dan normaal vinden dat ze succesvol zijn. Een winnaarsmentaliteit! Mocht je de geweldige voetbalwedstrijd tussen Brazilië en België gemist hebben gisteren, dan zijn hier een paar hoogtepunten daaruit. Misschien dat je op dat korte filmpje nog net kunt zien hoe de Belgen een stuk makkelijker lijken te voetballen dan de Brazilianen, hoewel die een stuk leniger zijn en zeker niet minder goed spelen.

Dat ‘makkelijke’ dát is die winnaarsmentaliteit. Als jij nu van alles hebt meegemaakt in je leven dat heeft gemaakt dat jij niet meer zo gelooft dat je succes waard bent of zult hebben, dan heb je die mindset niet.

De hamvraag! Hoe krijg ik die winnaarsmentaliteit terug?

Ja terug, want het is iets wat bij je hoort. Als je hersenen helemaal volop werken, dan heb je ook die mentaliteit. Je wordt dan gewoon gezien, zonder dat je jezelf op de borst hoeft te kloppen en je maakt jezelf ook niet onnodig klein.

Ik kan je er in ieder geval mee helpen, maar je kunt alvast zelf beginnen. Met geconcentreerd bosbessensap, zoals ik altijd zeg. Daar moet je echt áltijd mee beginnen, want daarmee geef je jezelf de kracht om helemaal jezelf te zijn. Daarna kun je naar mensen kijken op tv of youtube, die winnaars zijn en hun de kunst afkijken. Je kunt naar zwierige, vrolijke en ontspannen muziek luisteren. Daarvan heb ik een voorbeeldje voor je, want ik moet gauw weg mijn zoon halen. Fijn weekend!!!

 

© Vassiliou Empowerment

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.