De kracht van platina!

De kracht van platina!

Vandaag werd ik alwéér wakker met het idee om mijn website eens grondig op te ruimen en vooral ook de artikelen en video’s over die vervelende kabbalaclub – die ik vanaf nu voor straf tentenclub noem – opnieuw te maken. Aan de andere kant heb ik juist door die verhalen eindelijk weer wat lezers teruggekregen en ik denk dat iedereen wel begrijpt dat niemand onder zulke heftige omstandigheden als dewelke ik momenteel leef, altijd volkomen objectief en emotieloos kan blijven. Dat wat een goede mens onderscheidt van een slechte, zijn immers oprechte emoties en de keuze die een goede mens iedere keer weer maakt om anderen geen kwaad te doen. No matter what.

Gisteren op Twitter kreeg ik allemaal gezellige en zelfs meelevende reacties, toen ik dan toch maar een paar stukjes van mijn blog daar neerzette en een beetje vertelde over de tentenclub die me zo stalkt. Iemand zei tegen me dat ik mijn frequenties zou moeten verhogen, want dan kunnen ze niet meer zo bij me komen. Verrek, dacht ik, dat ik daar niet aan gedacht heb! Zo zie je maar hoe goed communicatie is. De mens is een sociaal wezen en samen kom je op goeie ideeën om negatieve mensen uit je leven te houden. Of het nou natuurkundig gezien helemaal correct gezegd is, weet ik niet, maar je hebt in ieder geval kleuren op lagere en hogere frequenties. Rood is de laagste ervan en wit de hoogste, maar de frequentie van de kleuren zilver, goud, platina en diamant zijn nog weer hoger. En ook binnen iedere kleur, laten we als voorbeeld ‘rood’ nemen, heb je lagere en hogere frequenties. Effen knalrood is daarbij ‘lager’ dan wat meer metallique rood of doorschijnend rood, zo heb ik begrepen. In ieder geval is het op geneeskrachtig gebied zo en ik had dus een bommetje platina nodig.

Kleuren hebben immers een geneeskrachtige werking en die is niet geprogrammeerd! Het heeft met de frequentie te maken en mocht ik het ooit nog eens wetenschappelijk gezien begrijpen, dan leg ik het wel uit. Voorlopig hou ik het er even bij dat het gewoon een feit is. Iedereen weet dat ook eigenlijk wel. Je zult waarschijnlijk niet zo snel een slaapkamer in rode tinten nemen en eerder in blauwe, omdat die wat koeler zijn en daardoor meer rustgevend. Ik besef opeens dat ik rode gordijnen heb op mijn eigen slaapkamer. Misschien toch eens verwisselen! Maar even terug naar het platina! Dat is witgoud en de kleur ervan is nét even anders dan zilver. Dat wil zeggen: je hébt mensen die het verschil zien, al hoor ik daar niet bij. Iets grijzer is het, een miniem klein beetje.

platina-barEen jaar of vijf à zes geleden had ik een oefening met behulp van platina. Daarbij gaat het dus niet zozeer om het metaal, maar om de kleur. Die helpt namelijk bij het zelluf sturen van je leven. Als je een flink blok platina weet te visualiseren en dat dan door jezelf heen laat gaan, door je huis, je hond, je goudvis, je tuin, je auto, je kinderen, buren en iedereen en alles wat maar in je opkomt, dan zul je zien of voelen hoeveel storingsfactoren er nog bij je zitten om aan je te vreten. Vergeet ook je kamerplanten niet. Zelfs dáár heb ik van alles uitgehaald bij heel veel mensen. Je haalt ze er echt niet in één keer allemaal uit, maar als je af en toe deze oefening een keer doet, gaan er iedere keer weer een stuk of wat uit je weg. Mensen die wat van je moesten en jouw leven naar beneden trekken, bijvoorbeeld. Dan leef je op lage frequenties, waardoor zij gemakkelijker bij je kunnen komen om je kwaad te berokkenen. En door die lage frequenties maak je geen leuke dingen mee en wel vervelende. Goed idee om daar wat aan te doen, nietwaar? En denk eraan: de mensen die dit helemaal beláchelijk vinden en je uitlachen als je dit zegt, zijn maar al te vaak degenen die je kaalplukken!

Daarom heb ik het internet eens afgezocht naar een flink blok platina. Dit hier rechts is zo’n bar, zoals dat in de bank bewaard wordt en het is gewoon letterlijk een kilo platina! Moet je nagaan dat je voor één dun ringetje een paar honderd euries kwijt bent en dat je van die rijkelui hebt, die een kast vol met zulke platen bezitten! Van één zo’n blok kun je gewoon een hele winkel vol prachtige sieraden maken! Jammer toch dat die staven in kluizen liggen te liggen, vind ik altijd. Fantasieloos. Als het moeilijk voor je is om een blok platina te visualiseren, helpt dit ding je misschien hier rechts. Ik ben zelf niet zo van het voelen, maar weet dat er mensen zijn die dat beter kunnen dan zien. Je kunt het dus ook op gevoel doen. Ook kun je het bijvoorbeeld printen en dan je handen erop leggen. Dan verbeelden dat het door jou heengaat en zo kun je het ook door je huis en alles heen laten gaan, waar je het doorheen wilt hebben. Je cavia, je potroos, je w.c.

Zo kom je een beetje van de bemoeials af en kun je zelf weer achter het stuur van je leven gaan zitten. Dat is immers de bedoeling, aangezien het jouw leven is! En oefen je maar in het geven van bijdehante opmerkingen, voor wanneer je weer nare mensen tegenkomt. In je gaan zitten kunnen ze niet meer, maar ze kunnen wel stalken, roddelen, tegenwerken enzovoort. Als je ze laat begaan bij gebrek aan adrem-zijn, zit je zo wéér onder de plak en dat moet niet meer gebeuren. Het is JOUW leven en daarbij zit JIJ achter het stuur en niemand anders. Punt! Bij mij helpt het kijken naar stoere heldenseries en detectives. Daar krijg ik kracht van en het gekke is dat er dan niet meer zoveel negatieve mensen op mijn pad komen. Gewoon omdat ik, ingeval van nood, badass genoeg ben om een vette sneer te geven! Die innerlijke kracht voelen ze bij je en dan denken ze wel even drie keer na, voordat ze je komen stalken. Het zijn net haaien die bloed ruiken, alleen ruiken zij onzekerheid. Als je niet onzeker bent, ruiken ze dus niets!

Misschien nog handig om dit te zeggen: ik ben zeker geen soapboxfanaat, maar in Amerikaanse series zie je mensen altijd dit soort negatieveriken prachtig aan de kant schuiven. Goeie mensen confronteren slechte doodleuk met hun bijbedoelingen. “Jij komt niet naar me toe, omdat je je zorgen om me maakt, maar omdat je wilt dat ik wat voor je doe”. Of: “Wat brengt je nu weer hiernaar toe? Zit je weer in de sores en moet ik je er weer uithalen? Nou, vergeet het maar, want ik heb dat iets te vaak gedaan”. Deur klapt dicht, heerlijk. Voor mij zijn dat lessen waar ik heel veel van leer! Niet bang zijn om mensen te confronteren met hun bedoelingen en om ze weg te sturen of te negeren. Misschien is het voor jou ook een goed idee om hier eens naar te kijken of de teevee of Netflix en anders heb je misschien een ander idee om sterker te worden! Ik ga ervandoor en wens je een mooie dag morgen.

Eerst nog wel even muziek! De meest vrije zielen die we op onze planeet kennen, zijn zigeuners en die maken nog fantastische muziek ook. Hier Kalashnikov door Goran Bregović en zijn Wedding en Funeral Band uit Kroatië. Het nummer is uit 1997, het optreden uit 2015:

 

 

 

 

© Sophia Vassiliou

 

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.