header
De kracht die iedereen moest hebben
Zulke grote sprongen moet je maken om je leven weer in eigen hand te krijgen!

De kracht die iedereen moest hebben

Praten over energetische onderwerpen is ontzéttend moeilijk! Ik heb al eens verteld dat je je ervaringen op dat vlak heel moeilijk kunt delen, omdat een ander ze meestal niet kan zien. Mensen weten dan niet hoe ze erop moeten reageren. Zelf heb ik honderden malen meegemaakt dat anderen wél zagen wat ik zag en zelfs dat zij iets eerder zagen dan ik. Als ik dan zocht naar wat zij zagen, moest ik soms van de andere kant kijken of me omdraaien of iets dergelijks. Daarna zag ik het ook. De energetische wereld is daarmee niet veel anders dan de fysieke, want daar moet je je soms ook omdraaien om iets te kunnen zien, nietwaar?

Wat ik dus al die jaren vanaf 2009 heb gedaan, is deze wereld inzichtelijk maken, terwijl ik hem afbrak. Afbreken ja! Denk maar eens na: het is toch abnormaal dat er een hele gigantisch grote wereld is, die een moordende invloed op iedereen heeft, maar waar maar heel weinig mensen iets van te zien krijgen? Alle dingen en alle mensen die je daar tegenkomt, horen híer te zijn. Je hoort niet hier en ergens ‘boven’ te leven. Dat is absurd! Nog absurder is dat het feit dat je er tóch uithangt, je leven hier beïnvloedt, zonder dat je er ook maar iets over te zeggen hebt. Het is een feit dat het zo gekomen is, maar dat maakt het nog niet normaal of logisch, laten we eerlijk wezen. Het is net zulk groot onrecht als dat ik laatst las dat 26 rijke stinkerds evenveel bezitten als de helft van de wereld!

Deze wereld is er gekomen, doordat al dat inhalige, wrokkige en jaloerse volk ging zitten broddelen met yoga, kaarsen, kracht zetten op iets wat ze wilden graaien of op een ander die ze kapot wilden zien gaan en meer van dit soort walgelijkheden. Het heeft gewerkt tot een jaar of 6 geleden, als je tenminste inhalig, jaloers of vals genoeg was om een ander te ontzeggen wat je zelf voor jezelf wilde hebben. Dat gingen mensen immers aan elkaar zitten leren op al die spirituele en zelfontwikkelingscursussen, waar ze zoveel miljoenen aan verdienden? Spiritualiteit was meer dan 35 jaar lang booming business, want er viel iets te graaien. Nu is er nog een klein zielig groepje over dat uit alle macht probeert nog op die manier invloed uit te oefenen, maar dat kunnen ze niet meer. Daarom zijn er bijna geen spirituele bijeenkomsten, cursussen of beurzen meer en het is te danken aan míjn persoonlijke werk dat dit afgelopen is.

Ik moest daarvoor heel erg veel doen en één van de ergste dingen daarvan was, dat ik af en toe mensen voor schut moest zetten op mijn oude blog uit die tijd. Dat waren mensen die enorm misbruik van mij hadden gemaakt en energetisch dermate erg in mij vastgeplamuurd zaten, dat ik ze op geen enkele andere manier los kon krijgen. Ik ben door de schuld van zeker een tiental van deze mensen op een haar na overleden aan progressieve MS in 2014, dus ja: dat was héél hard nodig! Echt verschrikkelijk vond ik het, maar deze mensen lazen mijn blog en de enige manier om te zorgen dat ze steeds minder macht over anderen kregen, was toch echt door ze, anoniem en in bedekte termen uiteraard, publiekelijk te kakken te zetten. Dan schrokken ze en kon ik ze stukje bij beetje van mij persoonlijk lostrekken, wat ook weer positieve gevolgen had voor de rest van de wereld. Die energetische wereld is immers open net als de onze en als je daar je invloed uitoefent, is dat niet alleen maar over de persoon die je te grazen wilde nemen, maar over iedereen die per ongeluk bij je in de buurt komt.

Hiermee nog even mijn verzoek om nú onmiddellijk jezelf los te maken van iedereen waar je aan hangt, mocht je dat doen. Ga zelf leven en als je niet weet hoe dat moet, dan struin je mijn website maar door en kom je het maar van me leren. Hier heb je mijn praktijkinformatie en hier kun je me contacteren. Alle anderen: schud het tuig maar van je af, terwijl je dit leest! 😀

Er zijn nóg steeds mensen, die op die achterbakse energetische wijze invloed op je hebben. Ze zitten je daar lichamelijk ziek te maken en je leven overhoop te gooien, door tegenslagen en verdriet op je af te sturen van daaruit. Daarom schrijf ik nu dit stuk en het is zowel duidelijk als subtiel genoeg, zodat ze zelf weten dat het aan hén is, dat ik dit schrijf. De mensen die misbruik hebben gemaakt van het feit dat ik genoodzaakt was om zulke stukken te schrijven, zijn daar een voorbeeld van. Ze verklaarden me voor gek en logen zelfs in de rechtbank dat ik een ‘persoonlijkheidsstoornis’ zou hebben, om mijn gezin te ontwrichten. Welke zeiden ze er niet bij, want het sloeg nergens op. Wat ze wél beweerden, was dat ik zogenaamd zó dwars en gek zou zijn, dat ik geen onderzoek zou willen laten doen naar ‘wat er dan met mij aan de hand zou zijn’. Eh tja, het is me dan ook nooit gevraagd en als ik in mijn eentje naar een goog gegaan was voor zo’n testje, hadden ze weer gezegd dat de goog door mij beïnvloed was. Wie een hond wil slaan, vindt licht een stok …

Daarom heb ik stevige muziek voor je, waar je eventjes flink jezelf en je omgeving mee los kunt schudden. Zet het maar even luid aan en breng je buren bloemen als compensatie ofzo, zodat ze niet de politie bellen en Jeugdzorg je kinderen pakt. Ze hebben allemaal een meldplicht en maken daar gráág misbruik van!

Koerdische zangeres Aynur Doǵan, die muziek van Śivan Perwer zingt en een heus klassiek kamerorkest, gedirigeerd door Naci Özgüc daarbij. Arrangement door Wolfgang Kerschek. Rony Barrak op de darabucca, Kinan Azmeh op de klarinet, Cemil Qoçgiri op de tambour (snaarinstrument), Hussein Zahawy op die enorme tamboerijn en Ibrahim Keivo ook zang. Het lied gaat over een mooi Koerdisch meisje en heet Keça Kurdan:

 

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu