De bron van alle geneeskunde deel 2: onrecht

De bron van alle geneeskunde deel 2: onrecht

Als je onrecht wilt bevechten op een manier waarop het ook echt werkt, dan moet je naar de bron gaan. Dat is niet alleen de bron van dat ene onrecht waar jij tegen vecht, maar ook de bron van álle onrecht! Het punt waarop de wereld niet meer goed, harmonieus, vrolijk en lief was en er iemand kwam, die gemene, onrechtvaardige en domme dingen ging doen. Ik ga je zo vertellen waarom dat moet. Het algemene verhaal dat daarover gaat, is dat van Adam en Eva in het paradijs. Dus daar ga je heen om te kijken in hoeverre dat klopt, wat de ware toedracht was, of het waar is dat er écht een paradijs was en zo ja: hoe we dat terug kunnen krijgen. Dat is hoe een professionele onderzoeker dat aanpakt, toch? Precies zo heb ik het gedaan en ik heb de waarheid gevonden: de bron van alle onrecht en kwaad. Én de manier om uit de vicieuze cirkel te komen, want daar deed ik het tenslotte voor.

 

Het evenwicht tussen goed en kwaad

Precies zoals dat schema uit de oudheid er was, dat hielp om te genezen van ziektes en ongeluk, was er ook een bron van kennis over hoe je alles kapot kon krijgen. Meestal noemen we dat de apocriefe kennis, apocrief ‘verborgen’ betekenend. Als je wilt dat de wereld een betere plek wordt, zonder dat je één plek mooi maakt en dan een andere plek de grond ingaat, zoals het nu is, moet je de basis aanpakken. Er is namelijk een mechanisme dat de wereld in een soort balans van 80% kwaad en 20% goed houdt en dat moet je doorbreken, als je meer goed wilt zien. Nú is het zo dat iedereen die iets goeds naar zich toetrekt, daarmee automatisch een ander benadeelt. Je moet onzuivere dingen doen om meer rijkdom, gezondheid of geluk te creëren in je eigen leven of je eigen leefomgeving. Er moet een ander kapot als jij het beter wilt hebben en dat mechanisme moet stoppen! Iedereen heeft immers recht op een mooi leven. Het is gecreëerd door de mensen zelf, die nooit eens tevreden waren en nog altijd niet zijn en altijd een ander de grond in moeten hebben ten gunste van zichzelf.

Daarom kan ik me ook bont en blauw ergeren, wanneer ik mensen hoor zeggen dat je je eigen leven toch in de hand hebt. Nee, dat is niet zo! Iemand kan jou maar zo onderuithalen, ja zonder dat je iets verkeerd gedaan hebt. Kijk maar naar míjn leven! Ik heb nog nooit iets verkeerds gedaan of een ander benadeeld, maar kijk mijn leven eens. Hopeloos kapot, iedere keer weer en het maakt geen ene bal uit wat ik voor keuzes maak. Mocht je nog denken dat ik de vrije keuze had om me wel of niet met dit systeem van goed en kwaad te bemoeien: nee, dat had ik níet! Als ik dat níet gedaan had, dan had mijn ex mijn jongste zoon ontvoerd en dan was ook die kerncentrale van Fukushima ontploft, waardoor álles kapot geweest was. En als we die kerncentrale nog hadden kunnen redden, dan was er op dat moment een derde wereldoorlog uitgebarsten. Alles stond er klaar voor. Dus nee, ik had geen keuze. Ik kón het en dus moest ik het doen. Met alle gevolgen vandien, waar ik toen helemaal niets over wist. Als ik het over moest doen, had ik het weer gedaan, zelfs als ik had geweten wat het allemaal zou brengen. Dan had ik het anders aangepakt, zodat ik niet zoveel ellende over me heen hoefde te krijgen, maar die kennis was toen nog niet voorhanden.

 

Zo haal je het evenwicht onderuit

Dat wat de mensen helemaal zélf gedaan hebben om de status quo erin te houden, is gebruik maken van die apocriefe kennis. De kennis van hoe je kwaad doet, zeg maar. Net als dat het doen van goeie dingen op één papier kon staan – zie het vorige artikel – past de kennis over hoe je de boel molt, ook op één papier. Het is namelijk doodsimpel en zeer wreed: je moet een slachtoffer nemen, dat het slecht gaat krijgen en dan kun jij het goed krijgen. Doe je het níet op die manier, dan ga je na een poosje zelf ook stuk. Dat is omdat de taart van wie er rijk mag zijn en wie niet in de oudheid al verdeeld is door de slechteriken en inhalige gekken onder ons. Om dat hele mechanisme te slopen, moet je het ten eerste kunnen zien; daarna moet je bij je positieven blijven en door hebben dat het om zeep moet, wat je uiteraard niet kunt als je zélf op een ander leeft; en dan moet je dat ook daadwerkelijk gaan doen. Jarenlang met de sloophamer in je ene hand en een bijl in de andere alles kapotslaan wat je aan energetische dingen tegenkomt. Of het nou mooi en lief lijkt of niet: het kwaad vermomt zich immers altijd als iets moois en energetische dingen horen niet te bestaan! De wereld hoort duidelijk, open en oprecht te zijn en we kunnen nou niet echt zeggen dat dat ook het geval is op de wereld.

Even over dat laatste: mensen denken altijd dat zij het sloopwerk dat ik doe, zelf ook wel kunnen. Ondertussen gaan ze dan dat energetische gedoe juist vereren en uitbuiten om er zelf beter van te worden. Waardoor een ander het dus rot krijgt, zie je wel? En die ander dat ben ik in ieder geval in álle gevallen! Dat is wat we ‘magie’ noemen, maar eigenlijk is het gewoon logisch en zelfs wetenschap. Ik ben tot nu toe de enige van ontzettend veel mensen die ik heb leren kennen en die het allemaal wel éven zouden doen, die de boel ook daadwerkelijk met de grond gelijkmaakt. Blijkbaar moet het zo zijn. Ik had liever net als jullie een leven, maar zo moet het dan maar zijn. Ik ben ook inderdaad de enige die in enige mate tegen het kwaad op kan en die het gedaan heeft gekregen om een enorm gat in zijn imperium te slaan.

Het basisopruimwerk moet ik dus doen, maar je kunt wel degelijk helpen. Mocht je wel eens iemand verwenst hebben, maak dat dan gelijk ongedaan! Dat is het eerste. Even in gedachten tegen die persoon of personen zeggen dat het je spijt en dat je ze loslaat. En het daarna grandioos goedmaken met ze. Ook als ik degene ben die je verwenst hebt! En verder: geef alles terug wat je illegaal gepakt hebt en wat je niet toebehoort. Ik ben, doordat zóveel mensen mij vervloekt hebben, aan de verkeerde kant van de weegschaal terechtgekomen en het is niet okee dat ik daar nog één seconde langer moet blijven! De enige manier om het ooit weer goed te krijgen, is om dit hele mechanisme tot op de bodem toe kapot te maken, want echt niemand gaat de welvaart die hij of zij over mijn letterlijke lijk heeft gepakt, teruggeven. Dat heeft nog nooit één iemand gedaan, dus het zou dom van me zijn om te denken dat dat nog allemaal gaat gebeuren. Ik lees de kranten op Facebook en zie hoe ongelofelijk wraakzuchtig de meeste mensen zijn. Een beetje relativeren is er niet bij en in de spiegel kijken om te zien wat ze zelf anderen aandoen, ook al niet.

 

 

© Sophia Vassiliou

 

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
%d bloggers liken dit: