header
Daarom zijn genezers meestal zelf ziek

Daarom zijn genezers meestal zelf ziek

Wij hebben als mensen een perfect lichaam gekregen. Met een brein erin dat ons gezond, succesvol en gelukkig houdt. Op voorwaarde dat je het gebruikt, uiteraard en dat schort er bij de meesten aan. Je wordt ziek, wanneer je je helemaal zélf met zwarte krachten bezighoudt. En je wordt óók ziek wanneer een ander dat met jou doet. Een andere oorzaak voor ziekte bestaat niet en dat zeg ik als de genezer die zoveel mensen genezen heeft. Voor zwarte krachten is immers altijd een slachtoffer nodig, zoals je vast weet of anders wel eens in een film gezien hebt. Het is namelijk waar en dat is hoe het gros van de mensen leeft: op de krachten van een ander, die daardoor ziek wordt, zichzelf verliest, arm wordt en ongelukkig. Bovendien zet je op deze manier ook helemaal eigenhandig de deur in je eigen lichaam open, waardoor anderen die net als jij ook gewoon dom zijn, weer bij jou naar binnen komen om af te pakken of af te tappen wat je net zelf gestolen had (of getapt anyway) van je slachtoffer. En dan vind je het nog gek dat de hele planeet ziek en ellendig is!

 

“God heeft u verstand gegeven: gebruik het!”

Dat brein dat we gekregen hebben, houdt ons dus onder andere gezond. Dat doet het door een enorme lading aan voedingsstoffen, hormonen enzovoort door ons hele lijf heen te sturen. Die houden allemaal een miniem stukje van ons intact. Misschien heb je wel eens gehoord of zelf opgezocht wat er gebeurt als je een te hoog natriumgehalte hebt: overgewicht vooral. Bij een tekort krijg je hoofdpijnen, depressies en soms zelfs agressie. Een tekort aan melatonine zorgt niet alleen dat je niet slaapt, maar vooral ook dat je geen succes hebt. Een tekort aan vitamine C maakt dat je niet snel herstelt van ziektes en zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan. Als niemand zich ooit helemaal zelf met zwarte krachten had beziggehouden om een ander zijn of haar leven af te pakken ten gunste van zichzelf, was iedereen gezond, gelukkig, succesvol en zelfs onsterfelijk. Helaas zitten we echter opgescheept met een vracht ongeduldige en labiele malloten, die het niet kunnen laten om met hun klauwen aan een ander te zitten.

Voordat je mensen echt permanent kunt genezen, is het dus logisch dat je moet zorgen dat die labiele malloten de mogelijkheid niet meer hebben om aan een ander te zitten. Aangezien niemand hier op aarde weet hoe dat moet, hebben we daar God voor nodig, want die weet het wél. Van alle mensen op aarde koos die mij om het te vertellen en om hem te laten helpen dit ook daadwerkelijk te doen. Waarom dat niet eerder kon? Wel, zwarte krachten zijn natuurlijk afkomstig van de duivel en die moest zichzelf eerst klem rijden. Die had één ding dat ze in ieder leven weer per se moest en zou hebben: een bepaalde man die ze ooit voor zichzelf had gemaakt (ze was immers ooit een engel). Die man zat bommetjevol met magie en zij moest hem uit eigen beweging loslaten. Dat had nu in dit leven gekund – en in ieder leven hoor, maar nu is wat inzichtelijker – door die man met mij te laten gaan, waar zij bij stond. Dan was ze zo getraumatiseerd geweest, dat ze hem niet meer had gewild. Dat lukte alleen nooit zo best en ook in dit leven ging het hopeloos fout.

 

De duvel aan de kant

Toch ging het in zoverre volgens plan dat ze die man helemaal kapotmaakte. Tja, de duvel als levenspartner, wat wil je? Hij kreeg niets voor elkaar; hij raakte uiteindelijk helemaal verslaafd aan drugs en stortte mentaal in. Toen hoefde madam hem niet meer en liet ze de man stikken. Dat was klaar, zou je denken, maar toen bleek dat er nóg iets diende te gebeuren: hij moest haar óók loslaten en daarvoor heb ik moeten zorgen. Dat heeft me zes jaar gekost en ik heb moeten aanzien dat hij zich niet door mij liet genezen, maar ervoor koos om de afgrond in te storten. Dat heeft me heel veel verdriet gedaan, omdat hij een mooie mens is en ik hem alle geluk had gegund. Toch is degene die de duvel is, ook al is ze al heel lang een ‘gewone’ mens, overwonnen. Toen moest haar leger nog overwonnen worden, wat niet via een lijfelijke oorlog ging zoals films en boeken suggereren, maar door die mensen één voor één allemaal hun magie af te nemen. Dus om dat wat ze gestolen hadden van anderen stukje bij beetje terug te pakken. Een krachtmeting op het schaduwrijke gebied van de magie dus, net als Jezus 2000 jaar geleden ook al deed. Het is misschien een wat minder lollige show dan bij een traditionele duiveluitdrijver, maar wel zo effectief. Ik let tenminste op waar die lui naar toe gaan.

Dat heeft nu 10 jaar geduurd en is nog steeds niet klaar. Magie kunnen ze inmiddels al een tijdje niet meer bedrijven en al die anderen die weer op hún magie leefden, worden langzaamaan ook van de bult afgehaald en je ziet ze naar beneden donderen. Ze storten in, zien er leeg en ongezond uit, hebben geen macht meer over anderen en trekken zich terug in hun huis. Bang voor de wereld en voor het leven, want dat is wat die mensen van nature zijn: de duivel, ook niet gek, heeft een leger gemaakt van mensen die zó bang waren om te leven, dat ze het leven uit anderen gingen wegzuigen. Het gaat héél traag vooruit, want de macht van de duivel heeft maar liefst 25.000 jaar geduurd en zolang hebben die gasten dus zitten roken en doen met uiterst krachtige en pikkiezwarte magie. Daarvoor waren er wel mensen op aarde, maar geen mensen die van origine een engel waren en dus een etherisch lichaam in zich droegen. Dat zijn er nu ook nog steeds slechts een miljard en de rest wordt één keer geboren, waarna ze overlijden en voor altijd weg zijn. Reïncarnatie is dus voor sommigen waar, maar lang niet voor iedereen.

Dit totale ontmantelen van het kwaad op de wereld is nog nooit eerder gebeurd. Wel vele malen geprobeerd, zoals in het leven van Jezus, met de orthodoxie, de reformatie en zo nog wel een paar keer in de oudheid en daarna. Je ziet dat deze ontmanteling behoorlijk wat deining met zich meebrengt: natuurrampen, mensen die helemaal gek worden en zomaar anderen neersteken enzovoort, uiterste strijd tussen rijkdom en armoede, torenhoge corruptie die nu trouwens voor het eerst in de geschiedenis wel uitkomt en verschrikkelijke dictaturen, die óók weer zichzelf beginnen te ondermijnen zoals in Turkije bijvoorbeeld. Mensen weten niet meer wat ze moeten geloven, zijn door 30 jaar terreur van zogenaamde ‘spiritualiteit’, die al die kwiebussen overal aan de macht heeft geholpen, de weg kwijt en ja, dat alles komt doordat de duivel schroefje voor schroefje uit elkaar geramd wordt. En iedereen is ziek, ook door die spirituele beweging, die via magie op allerlei ondoorzichtige manieren de kliek van madam de duivel enorm heeft versterkt en anderen ziek heeft zitten maken. Reiki is daar een goed voorbeeld van en oh wat waren ze allemaal woedend toen ze dat niet meer konden!

Wil je me geloven als ik zeg dat één zo’n heks in Wageningen heeft gezorgd, dat mensen nooit een progressieve (moderne) regering kunnen kiezen, die de problemen eens oplost? Dat één Miep in Rotterdam heeft gezorgd dat al het geld op de hele wereld oneerlijk verdeeld moet blijven, omdat zíj er per se bakkenvol van moet hebben? Dat nog zo’n mafketel in Kroatië ervoor heeft gezorgd dat we met ons allen wereldwijd geen greintje respect kunnen opbrengen voor elkaars godsdienst én dat veel moslims zo vreselijk radicaliseren? Dat nog zo eentje in Brussel heeft gezorgd dat er maar altijd overal onrecht moet zijn, omdat zíj anders haar onbeperkte graaibaan in de EU kwijtraakt? En het is nog niet eens zeker of ze nú wordt ontslagen, want ze doet zielig: dé tactiek bij uitstek van de graaiende medemens. Zó groot is de macht van dit leger trollen geweest en die is nog niet voorbij. Nou ja, dat kun je wel zien als je naar buiten kijkt of je tussen de mensen begeeft. Die zijn echt niet allemaal zo slecht en negatief als ze nu lijken, want ze zitten allemaal nog vet onder de hypnose van dat ene gestoorde mens. Weet je wel, die Eva ooit uit het paradijs. Die is nog steeds onder ons, alleen niet meer zo springlevend gelukkig. En nog té levend om even pauze te kunnen nemen.

 

En de hamvraag: waarom zijn genezers zelf vaak ziek?

Ja, er zijn mensen geweest die zichzelf ‘genezer’ noemden. Of ‘healer’ of ‘sjamaan’ of nog iets anders. Die konden hun wil opleggen, omdat ze bij die magiekliek van juffertje Eva hoorden. Dan ging zo’n misbruikend stuk verdriet dat in een ander zat om die ziek of gek te maken, er met veel bombarie uit. Om gelijk naar een ander te gaan of erger nog: om los rond te spoken en heel véél mensen daardoor kapot te maken. Als je aan zo iemand vroeg (of vraagt, want ze zijn er soms nog wel eens) wat hij of zij nou eigenlijk dóét om de mensen te genezen, weten ze dat niet. Bovendien kregen ze vaak de ziektes van hun klanten zelf. Vind je dat niet oerdom of wat? De enige persoon die wél weet wat ze doet en waaróm mensen bij haar genezen, dat ben ik. Ik heb het openlijk op mijn website gezet, zodat iedereen het kan zien. Ik heb zelf een hele goeie linker hersenhelft en daarin ben ik de enige. Verder heeft niemand dat, hoe triest dat ook is en dat is een reden waarom God bij míj kwam. Je linker hersenhelft is namelijk je zelfherstellende vermogen en dat van mij werkt zo perfect, dat ik het ook kan inzetten om er anderen mee te genezen. Je wil kunnen opleggen werkte heel vroeger misschien nog, maar nu echt niet meer! Juist in die spirituele gektetijd hebben mensen elkaar massaal in de war zitten maken en dat is zo’n enorme kluwen geworden, dat zelfs Gods wil niet meer voldoende is om die uit elkaar te halen. Anders had hij dat toch wel gedaan, niet?

Naast mijn helende gave hielp ik mensen van trauma’s af en hielp ik ze aan zelfvertrouwen. Zo gingen hun ziektes en kwalen van het slot af, kon ik de boosdoeners vakkundig uit ze wegvissen en gingen ze genezen. Er waren er ook die daar niet voor kozen en die kon ik wel helpen, maar niet geheel genezen. Als je echt niet wilt en liever ziek blijft, kan ik je niet dwingen beter te worden. Dat kun je vrije wil noemen, hoe ironisch ook. Het klopt overigens niet, want het zou nergens op slaan als er een God ergens in de hemel ofzo op een gouden wolk zat, afstandsbediening in de hand en dan maar kijken hoe de misbaksels van mensen die hij in zijn ‘Grote Wijsheid’ had zitten maken, het deden. Het leven is geen voetbalwedstrijd! Nee, zoals je bovenaan dit artikel kunt lezen, zijn we perfect gemaakt. Normaliter had iedereen in die mooie en gezellige Hof van Eden gewoon geboren moeten worden, maar dat mens ging dus een eigen wereld zitten flansen en maakte daar een zootje misdadigers in van heb-ik-jou-daar. Toen kon God niet anders dan ook goede mensen erbij maken, in de hoop dat die die slechteriken het goede voorbeeld konden geven en anders konden overwinnen met zijn hulp. Hij heeft alles geprobeerd om de wereld mooi en gelukkig te laten zijn en is zelf ook een keer of 10 deze kant op gekomen om als mens tussen ons te leven, maar dat kwaaje mens van een Eva was niet zo simpel aan de kant te krijgen. In de hof van Eden is iets meer dan een jaar verstreken sinds we hier wonen (en hier dus 25.000 jaar). Dit is een iets logischere verklaring van wie God is en wie het kwaad en dit is dus ook de waarheid.

O ja en waarom ik zelf dus iedere keer weer ziek word: ik gebruikte toch mijn eigen zelfherstellende vermogen om anderen te genezen. Ik moest die losers laten zien dat het nergens voor nodig is om anderen te laten bloeden voor je eigenbelang. Hun ziektes en andere rotzooi die ze bij zich droegen, kwamen in mij terecht en als dat heel giftig was, werd ik er ook ziek van. Dat is even kort door de bocht uitgelegd hoe het ongeveer werkte. Ze maakten me ook ziek met die zwarte krachten van ze en vervloekten me vele tientallen malen. Soms kwam dat aan en andere keren niet. Hoe erg mijn leven ook stukgegaan is door deze krachtmeting met het kwaad, de meeste porties magie en rommel deden niets met me. Daarom heb ik het overleefd, zie ik er nog altijd ruim 10 jaar jonger uit dan ik ben en ben ik psychisch helemaal jofel, ondanks alles wat ik dagelijks meemaak aan ellende.

 

Waarom ik dan toch gestopt ben?

Nog één ding: waarom ben ik nu klaar met genezen? De hele wereld is toch nog ziek? Ja nou, die kiezen er massaal voor om hardnekkig te geloven dat genezing onmogelijk is. Daarom heb ik ook zoveel mensen wél genezen, zie je wel? Omdat genezen niet kan. Echt logisch! Als ik zeg dat – voorbeeldje – je vitamine B12 niet hoger moet staan dan rond de 275 pmol/l en jij denkt dat je het beter weet, terwijl de mensen die míj volgen, genezen en jij niet, dan houdt het op! Als ik vertel dat havermout je helpt ontspannen en je denkt dat je jezelf met die informatie wel kunt genezen van een ernstige ziekte, zonder dat ik de ziekmakers er uittrek (voorwaarde numero uno voor genezing) én zonder dat je naar een dokter gaat, wat moet ik dan nog zeggen? Als je de immer op de genezende medemens azende kwakzalverij op me afstuurt, omdat ik naar waarheid vertel dat ik autisme kan genezen, wil je dan nog steeds dat ik een lege praktijk openhou? Ben ik daar niet een beetje te goed voor? Ik mag toch ook een succesvol, gezond en gelukkig leven hebben? En ik kan nou niet echt zeggen dat me dat gegund is tot nu toe! Ik heb nog meer talenten naast die van genezer en ben academisch gevormd. Mijn leven is echt niet op, ook al ben ik geen 18 met 10 jaar werkervaring.

Ook zo’n onzinnig iets om te geloven. Dat moet ik nog even zeggen voordat ik afsluit. Dat je geen baan kunt krijgen, omdat je te oud bent, te wit, te geel, te moslim, te jong, te … noem es wat. Natuurlijk is alles makkelijker als je jong bent, slank, mooi én met een pak diploma’s op zak, maar wie is dat nou eigenlijk? En kijk eens naar de werkende bevolking? Bestaat die uit alleen maar slimme Barbies en Kens? Ik weet niet wat jij ziet, maar ik zie oudere mensen, lelijke, behoofddoekte, homofiele, dikke en rokende mensen aan het werk overal! Waarom zou jij daar niet tussen passen dan? En anders kun je toch zelf een bedrijf beginnen? Heb ik ook gedaan, toen ik niet meer in het onderwijs wilde werken, toen ik geen zangeres meer wilde zijn, geen vertaalster en geen freelance docent of projectleider. Er zijn opties zát om aan een inkomen te komen. We wonen in één van de rijkste landen ter wereld!

 

 

© Sophia Vassiliou

 

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu