Contact

You can reach me here:

Sophia Vassiliou
Vassiliou Empowerment
Chamber of Commerce: 09131158
J.H. van Aismawei 16
9045 PJ  Beetgumermolen (Province of Friesland)
Netherlands

M: +31 – 6 – 3427 7058 (Whatsapp and sms present)
T: +31 – 58 – 843 0449
E: sophyvassi@gmail.com

IBAN bank account: NL50 ABNA0 487676181 (name: S.A. Dijkhuis)

You are kindly requested to ask questions here on the website underneath the article you have a question about. Email is only meant for making an appointment. Thank you for your understanding!

 

Sophy’s Twitter   –   LinkedIn   –  Youtube

2 Comments

 1. Het is onmogelijk op een artikel te reageren (om dank te uiten, verbeteringen te formuleren, vragen te stellen of wat dan ook)… wat ik NIET leuk vind.
  Ik constateer dat je meermaals een titel (paragraaf hoofding) gebruikt die onbeantwoord blijft wat, volgens m’n klein persoontje, enkel maar frustratie oplevert. Een voorbeeld? “JE INTUÏTIE TRAINEN”, waaronder je nergens vermeld HOE je intuïtie te trainen. Spijtig niet? Of die je dit met opzet zodat personen verplicht zijn een afspraak met je te maken?

  1. Beste Danny,

   Wat een boosheid! Je kunt wel reageren hoor. Reacties moeten alleen wel even toegelaten worden en uiteraard zit ik niet 24/7 hier op mijn website te zitten.

   Ik vertel wél hoe je je intuïtie kunt trainen. In het laatste artikel bijvoorbeeld (Genezende werking: wat is dat eigenlijk?) staat er zelfs een oefening voor.

   En om je intuïtie te trainen – dat kun je in datzelfde artikel ook lezen – moet je juist ook heel erg je logica trainen, door je dingen af te vragen en te gaan onderzoeken. Of door sudoku’s te maken, zodat je getraind wordt om oplossingen te zien.
   Verder is er helemaal niets mis mee om een afspraak met mij te maken, hoewel ik er niet erg op gebrand ben om zulke boze mensen in mijn praktijk te krijgen. Fijne avond!

Comments are closed.

%d bloggers like this: