Bye bye praktijk en blik op oneindig

Bye bye praktijk en blik op oneindig

Het is dan eindelijk zover: mijn praktijk is over na precies 10 jaar bestaan te hebben. In plaats van een leuk jubileumfeestje met allemaal blije, genezen mensen, waaronder ikzelf, zit ik verdrietig te wachten totdat het vonnis wordt geveld over mijn toekomst. Geen veiling of dat soort dingen, wees maar niet bang (of blij, want die heb je ook). Maar ik zal toch ergens geld vandaan moeten hebben, nu ik nauwelijks kan praten, nog steeds niet op of neer kan van de rugpijn en niemand toch bij me wil komen om beter te worden.

Ik hoor de gekste smoezen en dan denk ik: is dit nou serieus of wat? Ik zal wel nooit begrijpen waarom jullie allemaal niet willen genezen en liever ziek blijven of zelfs doodgaan dan dat je je hoofd buigt en mij accepteert als je oplossing. En voorlopig hoef ik er ook niet over na te denken, want mijn praktijk is afgelopen. Al deze 10 jaren heb ik van een zwaar onder het minimum gelegen “inkomen” moeten overleven. Normaliter zijn mensen die je kennen, toch blij met jouw bedrijf en helpen ze je graag verder! Normale mensen vinden het leuk om iemand die een bedrijf heeft, overal voor te stellen en aan klandizie te helpen, maar ik weet niet waarom ik dat alles niet krijg.

Er is dus weer een nieuwe layout, want de vorige was bedoeld om toch nog één poging te doen om mijn praktijk uit het onverdiende slop te trekken. Maar ja, ik moet in mijn dooie eentje het hele machtsblok op de ganse wereld omvertrekken. Niemand, maar dan ook echt helemaal nie-mand komt helpen. Dat was niet de afspraak! Slechte mensen wéten wie ik ben en waarvoor ik hier ben; die helpen me nooit, want die zijn door mij hun macht kwijt en beginnen dankzij míj NU die macht kwijt te raken. Dat is zich NU aan het voltrekken en jij bent onder hypnose! “Goede” mensen, dus mensen die in ieder geval niet op de levenskracht van een ander leven, snappen het hele verhaal niet en klappen onmiddellijk dicht, zodra ik één woord probeer te vertellen over wat er gaande is op de wereld en wat ík daaraan doe. En dat ik HULP nodig heb.

Hoe moet ik deze klus klaren als jij je klein laat krijgen door één zo’n taart, die het kwaad verzonnen heeft op een slechte dag en die door iedereen gehaat wordt? En niet alleen dat, maar je staat me bovendien brutaal in de weg! Je laat mij niet in de krant met mijn verhaal over jeugdzorg, terwijl ik 100 keer verteld heb dat dát Jeugdzorg omvergooit. Maar het boeit je gewoon niet! Je gaat gewoon door met slapen, ik kan dit niet volgen, echt niet! Nou is mijn praktijk kapot, terwijl dat nergens voor nodig was. Gun jij het jezelf, je kinderen nota bene, je ouders, je zussen en broers, je vrienden, je familie, je collega’s en je buren dat ze voor altijd ziek moeten blijven en dat het steeds erger moet worden? Gun jij het alle ouders in Nederland dat er NU op dit moment een nieuw dictatoriaal systeem is gekomen, waarbij geen enkele ouder meer baas over zijn of haar kind is? En hoe vreemd vind je het dan dat er geen woord over in de media te vinden is over deze nieuwe regeling? Is je zeker niet opgevallen! Gisteren schreef ik er nog over, maar wat heb jíj ermee gedaan? Ik ben aan het werk gegaan om er iets tegen te doen, alweer in mijn uppie uiteraard. Maar kom je me nou eindelijk eens helpen dan? De enige die wakker genoeg is en de innerlijke kracht heeft om dat al die machtsblokken omver te keilen, ben ik en dat weet je best.

Dus: allemaal aan de kant, aangezien je niet in staat bent om gewoon in actie te komen en laat mij er eens langs! MIJN verhaal moet in de krant en ik wil nu onder dit artikel een reactie hebben van iemand die voor mij een interview regelt! Ik krijg het niet voor elkaar, want ik word ijskoud geweigerd, terwijl alle anderen die niet eens kunnen schrijven en die ook niks te zeggen hebben, wél in de krant mogen! Eén vriendin heeft het voor me geprobeerd en die kreeg me er ook niet in, maar als jullie het allemaal doen, kunnen ze niet meer weigeren! Dat wat in de krant moet om de samenleving weer gezond te maken, is mijn verhaal van jeugdzorg én van mijn medische ondekkingen. Allebei! Ik wil dat je snapt dat het mij er niet om gaat dat jóúw verhaal níet wordt gepubliceerd, maar dat alleen míjn verhaal het verschil kan maken. Alleen ik heb de kracht immers om die tent van de macht af te breken! Jullie hebben elkaar en werken samen. Als jullie het konden, was het allang gebeurd. Maar dat ís dus niet zo en dat zul je moeten accepteren als je wilt dat je kinderen nog een wereld hebben om in te leven!

Zó machtig is dat ene ouwe wijf dat zogezeid het kwaad verzonnen heeft! Die Delilael waar ik het altijd over heb. Je laat je gewoon in slaap sussen door die heks en je schaamt je niet eens. Ik ga tekeer hoor, want ik heb nu geen patiënten meer nodig en hoef niet voorzichtig te zijn met wat ik zeg. Dat ik niet op egootjes trap enzo. Niemand kan me ergens op pakken, want ik vertel alleen maar en ik probeer niets te verkopen. Nu zál ik het gedaan krijgen dat ík gezien word, gerespecteerd en gewaardeerd en dan komen de veranderingen wereldwijd. En je zult nooit weten of ik de waarheid spreek als je niets doet! Je hebt gezien dat er steeds debielere en ook gevaarlijkere types aan de macht komen. Als Poetin aan de kant wordt gemaaid in Rusland, dan komt die engerd van een Navalny aan de macht. Die weet totaal niet hoe hij moet regeren en kan alleen maar een grote waffel hebben. Dat is er net zoeen als Trump en Johnson en net zoeen als Baudet en Wilders.

Als jij mij nu er niet langs laat, hebben wij hier straks ook een Gestapo die over je kinderen de baas speelt en ik heb ook verteld dat de EU een paar doodenge griezels heeft aangenomen op de hoogste plekken: Christine Lagarde als voorzitter van de Europese Bank en Ursula von der Leyen als voorzitter van de Europese Commissie. Dat is het kabinet zeg maar, van Europa en zij is nu de allerhoogste baas. Totaal níet toevallig zijn zij Frans en Duits en bovendien geen socialist, terwijl de socialistische partij zoveel stemmen gewonnen heeft! En dat noemen ze dan democratie in Europa. Ze verdienen dus iets van ruim 3 ton per jaar en zijn absoluut niet geïnteresseerd in de mensen. Deze twee vrouwen willen een land maken van Europa en ze willen ook een Europees leger. Verder zijn beide dames wel een paar keer gepakt op corruptie en aanverwante zaken. Democratie is hun wezensvreemd.

O en wat ik óók zeer duidelijk verteld heb, dat is dat AL deze types die macht hebben, állemaal aan Kabbala doen. De magie die er ermee doen met die occulte krachten, werkt niet meer, natuurlijk, maar ze hebben zóveel macht naar zich toegetrokken, dat ze er nog tientallen jaren op kunnen voortstumperen. Dát is waar die macht vandaan komt: uit het oude Egypte, want de joden hebben de kabbala in Egypte geleerd. Die stamt echt niet van een paar eeuwen terug hoor. Toen is deze troep alleen herontdekt, maar hij bestond allang en hield ook al die farao’s aan de macht. Dus wanneer heb je de wekker gezet om wakker te worden uit je hypnose en me te komen helpen? Laat me even weten, okee? Dan kan ik erop rekenen hoelang ik nog alles alleen moet doen en steeds zieker en ellendiger moet worden, omdat jullie gewoon niet meewerken! Welterusten, want jullie zullen wel lekker slapen, zo zorgeloos over de wereld en alles! Ik lig ‘s nachts plannen te maken en problemen op te lossen, dat je dat maar weet. En ik ben er goed zat van dat je mij niet waardeert en nooit eens helpt en bedankt voor al mijn werk.

 

 

© Sophia Vassiliou

 

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
%d bloggers liken dit: