Boos om bijtend gif

poison

Sorry, this entry is only available in Dutch For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Boos kwam ik zonet thuis uit de supermarkt. Ik wilde even wat Clearasil voor mijn zoon halen, maar dat hadden ze niet. Kan natuurlijk verkeren en daar was ik dan ook niet boos om.

wrattentinctuur
Dit levensgevaarlijke bijtende gif mag je tegenwoordig gebruiken tegen wratten!

Waar ik wél boos om was en nog steeds een beetje ben? Kijk maar hier rechts!! Unipharma bijtend gif voor op je wratten. Vermomd als natuurmiddel staat het tussen de andere natuurlijke geneesmiddelen in de super, maar o wee als je dat op je wratten douwt!

Okee, er stond op de verpakking dat je het alleen op handen en voeten moet gebruiken. Maar daar heb ik ze niet zitten. Nee, bij mij zitten ze midden in mijn gezicht. Ik probeerde dus met dat ontzéttend onhandige en keiharde aanstipgeval een druppeltje op mijn kin te krijgen. Was er voorzichtig mee omdat het op mijn gezicht was, maar het mocht niet baten.

Eerst gebeurde er niets, waardoor ik stoïcijns doorging en ook een druppel op mijn hals manoeuvreerde, waar sinds kort óók zo’n hangwrat zit. Toen ik die er, na wat onhandig knoeien, eindelijk op had, begon mijn kin opeens keihard te branden. Ik wist niet wat me overkwam en dát, m’n lieve lezer, dat stond níet op de verpakking. Er kwam een hele witte kring om de plek waar ik het spul had gedropt, heen en ja, daar werd ik toch wel even boos van.

Waarom? Okee, je weet dat wratten krengen van gasten zijn! Die heb je niet zomaar weg. Maar wat je óók weet, is dat al die zwammen en toestanden op je huid veroorzaakt worden door iets wat zich ergens in je organen afspeelt. Een kapotte huid is een reactie op een ziekte binnenin je. Die moet je dus zien te beteugelen. Aangezien dat bij mij al die jaren niet wil lukken en ik inmiddels verdácht veel op een heks begin te lijken – om niet te zeggen op een pad – met al die vieze wratten, steenpuisten en andere rotzooi, dacht ik dat er misschien sámen met de andere dingen die ik doe, ook nog iets chemisch te combineren zou zijn. Nee dus. Ik zit nu al een paar uur misselijk en draaierig van het gif bij te komen, terwijl ik het niet eens ingenomen heb. Deze aanslag had ik ook op mijn handen beslist niet kunnen verdragen!

Ook dát is nog niet echt een reden om kwaad te worden. Waar ik uiteindelijk zo boos om ben, dat is het volgende. Iets gezonds mag je tegenwoordig niet meer nemen tegen je ziektes. Het mág nog wel, per gratie dan, maar je mag niet weten welk middel je tegen welke klacht dient te gebruiken. Zelfs in een winkel die natuurmiddelen verkoopt, mogen de verkopers niet vertellen wat je moet hebben voor welke klacht. Verkopen en tegelijkertijd informatie geven over natuurmedicijnen is verboden sinds december 2012. Dat maakt dat genezen verboden is, want met chemische middelen uit de farmaceutische industrie genees je dus niet.

Er zijn nog genoeg mensen die gewoon ijskoud in hun webwinkel uitgebreide en vooral ook verkeerde informatie over kruiden hebben staan. Daarnaast verkopen ze ze ook. Uiteraard worden die niet gepakt. Míj moesten ze hebben in 2016, terwijl ik niet eens iets deed wat niet mocht. Sterker nog: ík was degene die had uitgezocht wat er wel en niet mocht en dat had ik aan iedereen rondverteld. Wat je nu nog wél mag, is jezelf vergiftigen met monochloorazijnzuur tegen wratten. Met aspirine tegen hoofdpijn, met corticosteroïden tegen zenuwpijnen en met levensgevaarlijke middelen die op een héél andere manier op je psyche werken dan je zou wensen, tegen psychische klachten. Allemaal middelen die niet alleen niet genezen, maar die bovendien vaak levenslange schade toebrengen aan je systeem.

Als je giftige stoffen gebruikt, maakt het niet uit of die uit een plant komen of uit een fabriek: gif geneest niet. Het kan alléén éventueel bij een andere therapie gebruikt worden om symptomen van een ziekte weg te krijgen. Dus zoals ik nu een keer schoon genoeg heb van al die onrust op mijn huid en dan naast al het andere dat ik doe, even probeerde of die wratten wilden verdwijnen met een beetje gif erbij.

Als je alléén giftige stoffen gebruikt, gaan je wratten (of wat je klacht ook is) wel weg; op voorwaarde dat je geluk hebt. Maar na een tijdje zitten ze er gewoon weer. Of andere, zoals ik had onder mijn ene oog. Ik had er zo’n hangwrat afgetrokken met een draadje, dat ik eromheen gespannen had, maar een jaar later zat de ruimte onder mijn oog vol met gerstekorrels, die ik ‘zwammen’ heb gedoopt. Zo mogelijk is dat nóg erger. Als een ziekte nog in werking is, heeft het geen zin de symptomen weg te krijgen. Dan moet je namelijk zware gifstoffen gebruiken en … nou ja, je ziet het: die doen altijd iets anders dan wat je wilt én je klachten komen later terug.

Zowel artsen als homeopaten vinden dat je best giftige stoffen kunt gebruiken ter genezing. Ik hoop dat je vanaf vandaag weet dat dat niet waar is! Dit was een overduidelijk voorbeeld, met die wrattentroep. In heel veel gevallen duurt het lang voordat een ziekte terugkeert of, zoals ik al zei, word je ziek van iets anders. Dan zie je het verband niet, dat er toch is: gif werkt averechts. Ik ga dit gifspul gauw weggooien en beloof dat ik niet meer ongeduldig zal zijn. Zelfs niet als ik zó gelijk heb dat het de juiste weg lijkt. Schijn bedriegt!

 

© Vassiliou Empowerment

2 Comments

  1. Ben je de wratten al eens te lijf gegaan met shungiet water? paar brokjes shungiet uitkoken, afspoelen onder stromend water, en dan vervolgens die brokjes in een potje met water zetten, dit 24 uur laten staan, en dan steentjes eruit halen en met een watje gedept in dat water de plekken afdeppen, het duurt wel een tijd voor ze weggaan, ik drink iedere dag een glaasje water waar shungiet in heeft gezeten en dep de wratten ermee, en er zijn er al een aantal weggegaan, en het beste is dat er geen nieuwe meer bij zijn gekomen sinds ik dit doe, nu voor zo,n 2 maanden

    1. Hoi Francis, oh da’s mooi spul, koolstofsteen! Ja het eerste is dat er geen nieuwe meer bij moeten komen he? Dat is al een hele prestatie, waarvoor applaus hoor! Bij mij is het ook tot stilstand gekomen, toen ik aan de havermout ging. Toen stopte mijn lijf opeens met alles wat op hol was geslagen, dus ook die puisten- en zwammenfabriek. Maar weggaan doen ze echt alleen maar als je organen weer ‘normaal’ gaan doen. In mijn geval mijn maag, maar ik had daar ik-weet-niet-hoeveel verschillende ziektes en blijkbaar zijn die nog altijd niet zover weg dat mijn huid zich weer gedraagt. Shungiet is niet sterk genoeg om wratten enzovoort écht weg te krijgen. En zelfs dat monochloorgebeuren niet! Ik zit nu met allemaal bruine brandplekken op mijn gezicht en hals, maar de wratten gaan zelfs met dit gif niet weg. Dat kan echt alleen maar van binnenuit, als je er voor altijd vanaf wilt tenminste! Dus ik ga nog effies door!

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: