Hoe je succes krijgt zonder wilskracht

gandalf clever

Sorry, this entry is only available in Dutch For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Een jaar of 50 lang heeft iedereen letterlijk álles kunnen krijgen door wilskracht te gebruiken. Wilde je van het roken af? Je hoefde je maar even een loser te voelen en met kracht te denken: en nou zál ik van het roken af of het gebeurde al. Daarna wist je nog wel dat je wilskracht had gebruikt, maar niet dat er op dat moment een wondertje gebeurd was: je eis werd onmiddellijk ingewilligd. Niet door God, maar door wilskracht.

Goede mensen schrokken zich het apezuur en deden dat één keer, maar nooit weer. Slechte mensen daarentegen kon het niets schelen dat ze met iets bezig waren, waar ze vanaf moesten blijven en gingen er helemaal op leven. Alles deden ze ermee: de kinderen africhten tot soldaatjes, de hond africhten, het gehakt voor de spaghettisaus rul krijgen (ja hij is leuk, ik kan het even niet laten), een baan afdwingen, een man bij zijn eigen vrouw wegjagen en voor zichzelf opeisen, koken, fietsen, schilderen, gitaar spelen … álles wat je je maar kunt voorstellen, deden deze mensen met deze vreemde, magische wilskracht. Daarom zitten we nu overal opgescheept met incapabele mensen, vooral bij de overheid, want daar zitten ze graag.

 

Wat deed men nou met die wilskracht?

Wat die slechte mensen óók deden met die kracht, dat was andere mensen vervloeken. Want ook dát deden die krachten voor je: als je iets had gewenst en dan zachtjes kracht erop zette, dan gebeurde dat echt. Die arme ander raakte z’n baan kwijt, z’n vrouw, z’n geld, z’n kinderen, z’n gezondheid … alles! In de vergevorderde en experimentele natuurkunde kan dit alles wetenschappelijk verklaard worden. Ik kan dat niet voor je doen, want zoveel weet ik daar niet van. Wat ik wél kan en ga doen, is vertellen wat die kracht is en waar die vandaan komt.

Als je ‘m hebt gebruikt, weet je dat er een enorme kracht uit voortkwam. Dat werkelijk íedereen elkaar tientallen jaren lang aanried om ‘je wilskracht’ te gebruiken voor ieder wissewasje. Niet alleen dat: iedereen bij wie die truc niet werkte, werd uitgemaakt voor loser en voor iemand die al die leuke dingen van het leven niet echt zou willen. Je gebruikte er je wilskracht immers niet voor? Nou, ik kan je zeggen dat ik één van de vele mensen ben, die die wilskracht níet konden gebruiken. En nog altijd niet. Ik doe alles met doorzettingsvermogen, door keihard te zoeken naar alternatieve wegen en dat soort dingen. Het grappige is dat je deze truc nu niet meer kunt uitvoeren. Dat is toch wel opvallend, niet? Het werkt nu al een paar jaar niet meer en niemand heeft het er ook meer over. En niemand durft toe te geven dat ‘ie niet meer weet hoe nog te leven.

 

Waar komt die wilskracht vandaan?

Op de een of andere manier weet men dat de tijd waarin mensen konden zeggen dat ze goden waren, voorbij is. Als je die wilskracht een paar keer had gebruikt, ging het vanzelf: dan kreeg je vanzelf alle goeie dingen van het leven naar jezelf toe, terwijl al je afval (ziektes, onkunde, onzekerheid, vitaminegebrek, sores etcetera) linea recta van je weg werden geleid. Naar de Bron, zeiden slimmerikjes dan. De Bron? Pardon?, vroegen nog slimmere mensen dan, maar daar waren er niet veel van. Het systeem was té leuk om NEE tegen te zeggen. Hoe goed je ook wist dat het koste van veel anderen ging.

Dus wat wás nou die Bron? Nou, die mensen dachten dat ze goden waren, toch? Dus de Bron dat was inderdaad God. De Godin eigenlijk en surprise: daar hadden die typetjes het eeuwig over. Moeder God, Moeder Aarde, de Godin enzovoort. Dat kan ik uitleggen! Jawel, want … zoals iedereen wel weet, is het leven ooit heel vrolijk begonnen in de Hof van Eden. Toen was alles goed en waren we engeltjes, die samen met Moeder en Vader God in een prachtige wereld leefden, die we nu meestal ‘tuin’ noemen. En toen … toen kwam de boze wolf: het kwaad! Eén van die engelbengeltjes werd kwaad en bleef kwaad. Ze ging uitzoeken hoe je kwade dingen kon doen, want dat wist uiteraard niemand. Waarom zou je zoiets doen als je ook leuke dingen kunt doen?

Nu was er in die tuin dus een boom met kennis. God en de Godin hadden die kennis in zich – dus alles wat er te weten valt – maar de engeltjes niet. Het is namelijk leuker als je niet alles gelijk al weet. Omdat je echter alles wel mág weten, was die boom er. Je kon je hand erop houden en dan kreeg je antwoord op iedere vraag. De boze engel ging als de wiedeweer naar die boom toe, nog net voordat God kans zag te zorgen dat je alleen nog kennis daaruit kreeg, als je iets positiefs vroeg. En zo kwam ze achter drie belangrijke zaken, waarmee ze het hele leven om zeep hielp:

  1. om kwaad te doen, moet je alles omkeren
  2. om beter kwaad te doen, moet je alle kennis hebben
  3. om ultiem kwaad te doen, moet je de creëerkrachten van God en/of de Godin afpakken

Razendsnel wist ze de krachten (en ook het geheugen) van Moeder God te pakken. Die zaten in haar ijzer, dus haar levenskracht, want ze wás die creëerkracht. Nu weet je ook weer waarom zóveel mensen een chronisch en niet te repareren ijzergebrek hebben! Snel programmeerde ze die krachten zodanig, dat zodra God zijn krachten gebruikte, zij hem daar gelijk voor afstrafte met een tegenactie. En daar heb je gelijk de reden waarom er al duizenden jaren geen wonderen meer gebeuren: God kijkt wel uit om dit te riskeren. We zijn dichtbij het moment waarop die krachten eindelijk weer terug zijn en we héél erg duidelijk voor eens en voor altijd zullen zien van wie die krachten nog maar waren en waar ze voor bestemd zijn.

Zo en dan voor jou, als je ook hebt gemerkt dat die ouwe truckendoos niet meer werkt! Ik kan me voorstellen dat dat balen is. EMDR om trauma’s te verwerken is vreselijk cru, net als die anti-rookpleisters. Je gehakt gewoon 3 minuten langer laten bakken en geduld hebben totdat het vanzelf rul wordt, is ook saai en kinderen of honden opvoeden moet nu met een methode, wat ook behoorlijk newb is.

 

Zo vang je je wilskrachtloosheid op

Dus daarom is er het volgende supersonische voorstel! Als je gevoelens, emoties en/of trauma’s niet vanzelf verwerkt geraken, is er een klein stukje van je frontaalkwab dat niet goed functioneert. Ik mag dan die krachten niet gehad hebben, maar bij mij werkt dat stukkie hersenen wél. Ik kan dat voor je repareren in een (of een paar) healingsessies. Hoelang het duurt om het weer te laten werken, hangt af van hoe erg je op die krachten hebt geleefd, hoeveel negatieve mensen je in je omgeving hebt gehad en die je verwenst hebben, bij hoeveel foute therapeuten of artsen je geweest bent, die die krachten beroepsmatig misbruikten en waar ze je aan vast hebben geknoopt met die leuke ‘wensen’ van ze.

Om je kinderen op te voeden, heb je de boeken van Dr. Thomas Gordon. Het maakt niet zoveel uit welk boek je neemt, want zijn methode is die van ik-boodschappen uitzenden en dat staat in ieder boek van zijn hand. Enfin, lees ze maar! Persoonlijk heb ik er heel veel aan gehad. Om handiger te leren communiceren, heb je de klassieker Emotionele Intelligentie van Daniel Goleman. Er is ook een werkboek bij. Om je hond op te voeden, zijn er genoeg trainers die daar veel verstand van hebben.

Om op krachten te komen, is er geconcentreerd bosbessensap en (versgeperst) sinaasappelsap, om gezond te blijven kun je mijn website en blog volgen of komen voor een consult. Er is immers een hoop verwarring over wat nu wel en niet gezond is en je kunt jezelf behoorlijk schaden als je een extreem dieet volgt. Om een baan te krijgen, moet je redelijkerwijs naar een functie zoeken die bij je past en eventueel een cursus volgen op het gebied van die functie. Dan een goeie brief schrijven en je CV zo opstellen, dat het jou verkoopt. En zo is er eigenlijk voor ieder probleem een oplossing of soms wel meerdere. Geen wilskracht, wél succes!

Dan weet je gelijk hoe al die mensen die nooit wilskracht hebben gehad (die werd namelijk bezet en geblokkeerd door degenen die hem wél wisten te gebruiken), moesten leven. Wij moesten altijd extreem creatief zijn en werden gelijk uitgescholden voor dombo en loser, als we iets niet voor elkaar kregen. Daarbij hadden we een enorm chronisch ijzertekort (bloedarmoede), dat door artsen meestal nog werd ontkend ook. Dat heeft voor vele problemen gezorgd, want als je niet kunt werken omdat je geen kracht hebt en je ijzer staat niet zó laag dat zelfs een arts het snapt, dan moet je doorgaan totdat je erbij neervalt. Resultaat: járenlang chronisch ziek.

Ook het uitschelden heeft er flink ingehakt, want als je je leven lang niet anders hoort dan dat je verkeerd bent, onhandig, dom, raar en een sukkel, dan hou je niet veel eigenwaarde over. Nu zitten we allemaal in hetzelfde bootje en je weet het al: juist de mensen die op eigen krachten leven, díe zijn slim en talentvol! Als jij jezelf traint, kun je dat ook weer en nee, jij wordt niet uitgescholden. Mensen die op eigen kracht leven, zijn niet zo oordelend. Ook niet arrogant, gestresst of burnout trouwens. Het heeft echt voordelen om weer jezelf te zijn! Ik wens je er succes mee en als je hulp nodig hebt, hoor ik het wel.

Mogelijk heb je nog iets aan deze video. Ik heb hem ingesproken met als invalshoek het opvoeden van kinderen voor ouders, die geen leuke jeugd gehad hebben. Die hebben immers geen voorbeeld van hoe ze het zelf als ouders willen gaan doen. Ik vertel daar hoe ik zelf aan mezelf heb gewerkt en aan mijn kinderen. Dat heb ik veelal met boeken gedaan. Ik denk dat dat je er wel iets aan kunt hebben, dus hier heb je hem nog even:

 

© Vassiliou Empowerment

Saffraan: een win-winsituatie

Safrraan helpt voor meevallers en rijkdom

Sorry, this entry is only available in Dutch For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Omdat er in saffraan vrij veel jodium zit, wil het nog wel eens ontsmettend werken. Dus als je een keer ergens op reis bent waar je wel saffraan hebt maar geen jodium, kun je het proberen. Maar de échte helende powerrrrr van saffraan is dat het je helpt om het materieel gezien goed te hebben. Armoede is eigenlijk een soort van besmetting (ja toch?) en saffraan is één van de handige dingen die je kunt doen, als je geen geld hebt. Daarnaast zijn een opleiding volgen, goeie sollicitaties schrijven, een eigen bedrijf beginnen en dan ook aan je ondernemersvaardigheden werken of eventueel verhuizen ook heel goede ideeën. Of een cursus beleggen.

O ja: als je dit bericht een like geeft, helpt dat ook om meer geld te krijgen (eigenlijk helpt het mij ook aan meer patiënten en dat is niet meer dan redelijk). Als je het ook nog deelt op plekken waar mensen het lezen enzo, is het nóg beter voor de zaken. Minder word je er in ieder geval níet van.

 

© Vassiliou Empowerment

Een léuke toekomst en ja: ufo’s!

sprookjesdorp

Sorry, this entry is only available in Dutch For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Ik denk helemaal niet dat de toekomst maffia-achtig is, suf of dat je honger moet lijden. Enzo. Enfin, hier ikkes op een fillempie over waar de wereld mijns inziens naar toe gaat. Eén tipje van de sluier: ufo’s en cool!

Als jij ook een leuke toekomst wilt, ga dit dan delen! En denk aan de likes he? 😉 En deel naast mijn bijzonder leuke en hoopvolle berichten zoveel mogelijk leuke foto’s en filmpjes: van mensen die een leuk huisdier hebben, die iets leuks doen met hun kinderen, die lekker eten maken en hopen dat jij het met behulp van hun voorbeeld ook kunt, die een ander mooi maken op een filmpje, die grappen vertellen, mooie muziek maken of de natuur beschermen. Of nog andere leuke dingen. Hoe meer de mensen daarvan binnenkrijgen, des te sneller ze genezen van alle narigheid die ze meegemaakt hebben én des te sneller ze die filmpjes en foto’s tot werkelijkheid gaan maken. Wereldwijd, want dat is hoe dat tegenwoordig gaat!

 

 

© Vassiliou Empowerment

Genezen is wél mogelijk, kijk maar eens hoe!

Ability to heal

Sorry, this entry is only available in Dutch For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

https://youtu.be/YsSliRjzzoc

Genezing is gewoon mogelijk en ik leg in deze video uit hoe het werkt.

 

© Vassiliou Empowerment

Good news for vegetarians

gezond eten

You can very well be a vegetarian, if only you get in enough iron. That is best done by drinking blueberry juice concentrate. A few times per week whole milk products, don’t forget to eat bread and you will be as fit as fastest athlete ever Usain Bolt!

 

© Vassiliou Empowerment

Simple and painless trauma processing

psycholoog

Nowadays there is a totally hip way of trauma processing by psychologists: EMDR. Unnecessarily painful and extremely complicated it is. You have to constantly think about your trauma, talk about it and simultaneously make all kinds of gestures. I think I can do that better! In a healing session I simply eliminate traumas. Then the pain is gone and if you like, you can quietly talk it over afterwards.

 

© Vassiliou Empowerment

Vitamine B12 en een goede opname uit je darm

regenboog goud

Sorry, this entry is only available in Dutch For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Als je last hebt met je vitamine B12, bekijk dan mijn video daarover eens! Ook zijn er meerdere pagina’s op mijn website over deze vitamine:

Allergie en vitamine B12 en

IJzertekort en vitamine B12

 

© Vassiliou Empowerment

Chagrijnig? Het prikkelbare darmsyndroom

zeikwijf

Sorry, this entry is only available in Dutch For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Het prikkelbare darmsyndroom is een nare ziekte, waar je ook ontzettend prikkelbaar en boos van kunt worden. Kijk daar eens naar als je daar last van hebt of iemand kent die dat heeft! Hier is mijn video erover:

https://www.youtube.com/channel/UClYHdpLhAQyWYjtsW2u82Bg?

Voor de goede orde: het zijn nu KORTE video’s van een paar minuten! 😉

 

©Vassiliou Empowerment

Overgewicht door hormonen

overgewicht-loesje

Sorry, this entry is only available in Dutch For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Video opnieuw ingesproken en nu kort en bondig! Hoe het zit als je dik wordt door hormonen en dat geldt voor vrouwen na hun zwangerschap. Je vindt video op mijn Youtubepagina!

https://www.youtube.com/channel/UClYHdpLhAQyWYjtsW2u82Bg?

 

© Vassiliou Empowerment

Overgewicht door vocht uit darmen in je lymfestelsel

vrouwopman-overgewicht

Sorry, this entry is only available in Dutch For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Mijn ontdekking: je wordt niet dik door vet, maar door één of meerdere opeenhopingen van vocht. Bijvoorbeeld uit je darmen. Op mijn Youtubepagina kun je de video ‘overgewicht door vocht’ vinden:

https://www.youtube.com/channel/UClYHdpLhAQyWYjtsW2u82Bg?view_as=subscriber

 

© Vassiliou Empowerment

Rye for strong muscles!

hulk

Want well-developed muscles? Then leave your powder vitamins and steroids alone and try rye! You can make a breakfast of it with boilt milk and if you like oatmeal and other cereals. Also very good if you have weakened after a long disease.

Vitamin D for correct growth

koolzaadveld

Vitamin D takes cares of a correct growth: you yourself, your bones, a correct mitosis etcetera. You take in two thirds of this vitamin through the air, so do go out! Diseases caused by low vitamin D: cancer, MS, Parkinson, bone diseases, skin diseases and hereditary diseases that emerge.

 

© Vassiliou Empowerment