Bewerkte flesjes met een wondermiddel
Zo'n bal gehakt om je heen is ook niet alles ...

Bewerkte flesjes met een wondermiddel

Al jaren zeg ik het: wanneer ik ein-de-lijk van dat verschrikkelijke overgewicht afkom, is het kwaad aan z’n einde. En het is eindelijk zover: iedere dag gaat er een kilo af zo ongeveer en ik doe er helemaal niets voor. Geen dieet, sporten of bewegen kan ik niet, geen medische of paramedische ingrepen of niets. Ik heb gewoon iedereen die in de weg stond dat ik ook eens een keer een lichaam heb – hoe kun je immers leven met zo’n bal gehakt om je heen?? – er uitgelazerd en toen kon mijn brein niet anders dan zijn nederlaag toegeven. Hij moet nu toch maar netjes natrium door mijn lymfestelsel sturen, waardoor ik niet meer zulke ladingen vocht vasthou, mijn vitamine B12 op peil houden, waardoor ik nog minder vocht vasthou, mij ook eens áárdige mensen op mijn pad sturen in plaats van al die zure en negatieve types van de afgelopen 50 jaar en toen … begon het gewicht mee te geven. Het kon immers niet meer volhouden dat het er moest zijn, want ík ben nu de baas, zie je wel. En ik wil mooi en slank zijn, punt uit!

Voor de rest zit ik nog altijd met een kop van hier tot gunder en drie keer terug te balen dat die ziekte maar niet uit me weg wil. Wel met kleren van een maatje kleiner, maar ik kan amper op mijn benen staan en naar de keuken gaan om iets te eten is een wereldreis. Vanaf oktober vorig jaar kwam mijn geheugen opeens los en toen kwamen honderden trauma’s naar boven zetten uit mijn kindertijd. Dingen waar ik niets, maar dan ook echt helemaal níets meer van wist, omdat ze hermetisch op slot waren gezet door iemand van de ISS, International Social Service oftewel de internationale baas van Jeugdzorg op de hele wereld. Iedere dag zit ik sindsdien met een ziek en pijnlijk lijf trauma’s te verwerken, want het gaat wel snel weg als je het correct aanpakt, maar het is zo verschrikkelijk veel!

parfumflesje
Hier leken de flesjes ook wel wat op. Recht, rond en met een versierd zilverkleurig omhulseltje eromheen

Ik vind het ongelofelijk moeilijk om dit verhaal zo te vertellen dat het ergens resoneert enzo. Dit soort verhalen zoals met ons is gebeurd, komen in films voor! Maar dus ook in het echt en de laatste dagen komen er in de bovenwereld steeds allemaal mensen aan met een flesje in de hand. Zo’n klein soort parfumachtig bewerkt flesje van ongeveer 7-8 cm hoog geven ze me dan en dat hebben ze gekregen van nota bene een arts of psychiater. Over charlatans gesproken! “Dit helpt je wel, neem maar in”, was de boodschap en ze mochten niet weten van welk bedrijf het was. Mensen die het moeilijk hadden met zichzelf namen zoiets dan in en dan kregen ze enorme problemen in hun leven. Ze kregen míjn helende gave in zich en dat is een unieke gave, zoals je weet. Mensen die niet zo’n naar leven hebben gehad, kunnen er wel enigszins tegen, maar mensen die als kind mishandeld zijn, geadopteerd, moeilijkheden op school of in relaties of waar ook hebben (gehad), kunnen het gewoon niet dragen en worden er ronduit gek van. De flesjes leken hier wel wat op (link).

Ik kreeg er kanker van, overal in mijn lijf, maar al die anderen ook! De mensen die dit op hun geweten hebben, hadden óók een stuk van mij bij zich. Ik heb dingen gezien van dit soort mensen, die echt raar zijn. Klassen met pubers in een seconde stil, keihard blaffende honden stil na eventjes te fluisteren, iemand hoofdpijn bezorgen met één jaloerse blik en ik heb er zóveel van gezien dat ik het allemaal niet meer weet. En dat is vooral omdat ik het niet wíl weten! Ik wil mijn hoofd vol hebben met kennis over leuke dingen, zoals een paar talen die ik nog graag zou willen leren en normale dingen, zoals hoe je een tuin op kleigrond goed krijgt en hoe je likeur maakt, bijvoorbeeld. Hoe je een wijnvlek uit je vloerkleed krijgt, hoe je je dak repareert na een zware regenval en nog meer normale dingen uit het leven. Niet hoe je negatieve mensen je leven letterlijk uit moet rámmen door helderziend te worden en ze energetisch weg te jagen omdat ze het anders gewoon verrekken om los te laten. Hoe je op dezelfde manier moet zorgen dat ze je niet de hele tijd weer achternazitten met rechtszaken, leugencampagnes en aanvallen op je gezin en je bedrijf. Of sneaky energetisch door je auto kapot te maken op afstand met nota bene cijfertjesreeksen en andere tralalatroep.

Ik ga weer slapen, want ik ben er nog lang niet.

 

 

© Sophia Vassiliou

 

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
%d bloggers liken dit: