Afslankdieet voor de gemeente Wageningen

corruption

Sorry, this entry is only available in Dutch For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Enige maanden geleden was er nog een dikkevette bal met leugens en laster over mij, die de wereld rondging. Inmiddels wordt die steeds slanker en zo hoort het ook. De bal dateert uit de periode 2001-2017, een pikzwarte periode in het leven van mijn gezin. En zoals je hieronder zult kunnen opmerken, is er nóg altijd een stel minkukels dat de bal krampachtig in leven houdt. Prima hoor, maar het werkt nu voor de verandering eens tégen ze.

Vandaag was het weer even hard tegen hard met de gemeente Wageningen, die ook hard vecht, maar dan om voor altijd te blijven teren op z’n corruptie. Voor mij moeten ze dat zelf weten. Maar overleven op leugens die mij en mijn gezin vernietigen, dat gaan we niet langer doen. Even een kort verslag, waarin ik ook gewoon namen noem. Zij noemen míjn naam immers ook in hun lasterrapporten en leugendossiers en die sturen ze het hele land door! Dus ik doe het even terug, zodat ze kunnen zien hoe fijn het is als je naam besmeurd wordt.

Dit mag je dus gewoon vet riant vrijelijk overal delen! Graag zelfs. En geef effies een vette like! Het blijft gewoon staan totdat ze inbinden. Zo behandelen ze mij immers ook.

Het verhaal gaat over een klacht van mij aan de gemeente Wageningen. Een of ander jong mokkeltje van amper 30 jaar oud, genaamd Sjoerdtje Meijering, is daar al jaren jeugdconsulente. Niet alleen haar leeftijd is totaal ongeschikt voor een dermate verantwoordelijke baan, maar haar persoonlijkheid ook. En dat kan ik weten, want zij heeft precies de enige drie mensen die mij altijd pikzwart hebben gemaakt in Wageningen allemaal om “informatie” over mij en mijn kinderen gevraagd. Die speelde zij onder de noemer “objectieve informatie” achter mijn rug om door aan Veilig Thuis na onze volkomen legale verhuizing naar de suburbs van Leeuwarden City. Het gaat hier over mijn ex-man Nassim Berkati, leerplichtambtenaar Henny Sweers en directrice van obs de Wereld Monique Delno.

Nassim Berkati’s belang om over mij te liegen is dat hij onze zoon wilde afpakken. Hielenlikkert Henny Sweers heeft als belang dat hij al 15 jaar over mij had gelogen en dus geen gezichtsverlies wilde lijden, door nu opeens de waarheid te gaan vertellen. Monique Delno is gewoon een heks van een mens met een dikke duim, die alle goede ouders zo hard mogelijk dwarszit en als ze even de kans krijgt, hun kinderen laat afpakken door Jeugdzorg. En ook die heeft 15 jaar lang gelogen over mij. Het zou haar heur baan kosten, als ze opeens de waarheid over me vertelde. Met andere woorden: verhalen van dit tuig zijn géén informatie.

Deze drie hufters in het kwadraat zijn door Grande Diva Meijering ondervraagd over mij. Mijzelf wenste zij niet te spreken, maar dat kon ze niet hard maken bij Veilig Thuis (nieuwe hippe naam van het AMK / Jeugdzorg). En dus loog ze er nog even bij dat ik háár niet zou hebben willen spreken. Eén leugentje meer of minder maakt niet uit, toch? Dat ik het hele mokkel niet kende, maakte daarbij geen snars uit.

Vervolg van het feuilleton: oersukkel Getty de Vries van Veilig Thuis Leeuwarden vertelde mij dat Mademoiselle Chourdje (Sjoerdtje op z’n Frans voor wie het even vergeten is) háár uit eigen beweging gebeld heeft in september 2016. Maar de Diva zelf beweert dat zíj chique en wel gebeld is door de oersukkel. Toen ik aandachtsfreak Jan Athmer, tegenwoordig geloof ik klachtenkneus van de gemeente Wageningen, vandaag dit probleem voorlegde, had hij opeens enórme haast en gooide hij de telefoon in mijn gezicht uit. Een delicaat stukje Wageningse beschaving.

Dan hebben wij daar nog der Führer Peter Feitsma, tevens werkzaam bij Veilig Thuis. Je loslaten omdat je gewoon een toffe moeder en een superwijf bent, daar doen deze lieden niet aan. Dat Veilig Thuis niets bij ons te zoeken heeft, aangezien zij over kindermishandeling gaan en daar bij óns totaal geen sprake van is, dringt niet tot deze machtwellusteling of zijn collegae-sukkels door.

Dus moet er na een halfjaartje weer op staatskosten gemonitord worden of je inmiddels de jou opgelegde Befehle opvolgt. Toen ik een keer zeer terecht na 16 jaar lang gestook in mijn gezin woedend op hem werd en eiste dat de leugens per nú uit mijn dossier gingen, deed hij in plaats daarvan een zelfs in Oezbekistan ongeëvenaarde wraakmelding bij de Kinderbescherming (tevens Raad genoemd door professionele dombo’s).

Uiteraard was het doel van deze Rache dat deze organisatie me mijn kind zou helpen afpakken. Dat déden ze eerst ook, maar bij de Kinderbescherming is het motto bescherm kindertjes en bied excuusjes aan indien nodig. Bovendien zijn ze al eens vet fout geweest bij mijn adoptie als baby, dus die kijken wel drie keer uit voordat ze zich nogmaals te schande maken. Nadat ik enorme nationale stampij had gemaakt tot de hoogste directeur aan toe, Annette Roeters, zagen ze in dat er toch wel degelijk zorgen om mijn zoon bestaan, nu hij bij mij weg is.

Dat was een fantastisch dieet voor de dikkevette bal met leugens. Hij werd er instant zo slank van als een den en sindsdien is alleen alles wat en iedereen die met de gemeente Wageningen van doen heeft, nog over om te kiezen tussen buigen of barsten.

Ik heb echter nog een paar flubbergastjes om aan je voor te stellen. Daar hebben wij glamourqueen Lara Debrito, na jarenlang hengelen naar een betaalde baan eindelijk wethouder van onderwijs, sociale zaken en nog meer zulkse flauwekul. Ik ken haar persoonlijk en zij weet al jaren hoe moeilijk ik het heb met mijn kinderen door die corrupte gemeente. Desondanks liet ook zij mij keer op keer stikken. En tenslotte hebben wij nog hansworst Alexander Pechtold, ooit een blauwe maandag lang burgemeester van het Wageningse, die gelijk één bliksemschicht vertrok richting Den Haag toen hij zijn kans schoon zag. Ook hem ken ik persoonlijk en hij liet mij net zo hard stikken als alle anderen daar.

Ik kan nog bakken vol met namen noemen, maar vind het zo wel best voor vandaag. Aangezien ze niet meewerken en hun van ego stinkende maskers niet laten vallen, laat ik ze even voelen hoe het is als je naam door het slijk wordt gehaald. Het verschil is nog altijd dat dat in míjn geval onterecht gebeurt en in hun geval terecht, maar dit soort mensen vindt al dat hun leven voorbij is, als ze een kleine reprimande krijgen van hun baas. Of een negatieve beoordeling van een klant. Laten we beslist hard stampen op hun tere hartjes, maar niet gelijk in dit artikel al.

Daar ga ik van nu af aan dus voor zorgen. Je moet je vierkant doodschamen als je mensen belastert, met als enige reden dat je de macht ervoor bezit. Dat je kleine kindertjes zó zwart maakt, dat ze alleen nog maar dood willen op de leeftijd van 6 jaar. Dat je hun intens lieve moeder zó publiekelijk straal voor schut zet en dat jarenlang, dat ze haar niet meer durven te vertrouwen. Dat ze daardoor niet meer verder kunnen in hun leven op de leeftijd van 14 jaar. Allebei. Mijn geduld is op en ik schuw vanaf vandaag geen enkel middel meer om die smerige gemeente Wageningen op de knieën te dwingen. De oorlog is begonnen en de winnaar staat nu al vast: IK.

Nogmaals: deel dit maar overal waar je wilt. Maakt geen donder uit of er negatieve of positieve mensen zitten. Als iedereen het maar voor z’n snufferd krijgt, want het is genoeg geweest! Geef ook es even een paar vette likes, ja? Alvast mijn eeuwige dank dat je me eindelijk steunt. Het moest er ooit eens van komen!

 

©Sophia Vassiliou – Vassiliou Empowerment

5 Comments

 1. Nou meiske je hebt je bewijs bij elkaar! Ik zei het net al elders, maar het moet hier ook staan. Je kreeg een ontzettend vuile, lelijke brief van Veilig Thuis Leeuwarden over dit stuk. Dat was een shock, maar je wist toen ook dat je gewonnen had. Samen met wat de Kinderbescherming nog weer openbaarde een leugens ben je nu zover dat het recht gaat zegevieren en dat jij wint van deze vuile kliek criminelen.

  Ze hebben tegenwoordig allemaal domme artikelen over zichzelf dat ze zogenaamd zó goed optreden bij echte kindermishandeling, maar meestal falen ze daar juist. Dat zie je overal om je heen gebeuren! Nooit grijpen ze in bij kinderen die echt in gevaar zijn. En in plaats daarvan pakken ze kinderen af van geweldige ouders met de ergste leugens over die arme mensen, die hen vaak zelfs tot zelfmoord drijven. Of die hen, zoals bij jou gebeurt, professioneel zo in de weg staan, dat ze geen inkomen meer kunnen verdienen, hoe goed ze ook zijn in hun werk. Ja, dit zijn criminelen! Ook die malloten bij de gemeente Wageningen zijn criminelen om precies dezelfde reden. De rest van de leugens komt ook wel uit, nu het eerste begonnen is

  Liefs, Theo xxx

  1. Jaaaa detective Neus heeft d’r informatie bij mekaar gescharreld. Aan mekaar geknoopt en jammer dat ze zo’n hekel heeft aan confrontaties brrr . De smileys doen het hier niet he? Zonde toch.
   Maar we stoppen het tuig gewoon in de gevangenis waar ze horen. Ik ben een beetje melig na een slapeloze nacht. Had opeens zoveel energie dat ik stijf sta van de adrenaline. Tja niet meer gewend om dingen te kunnen! Hoe doen andere mensen dat? 7 jaar ziek is eigenlijk best veel. Je ben een schat
   Liefs terug hoor xxx

 2. Lieve Sophy, dit is je allerbeste actie tot nu toe al die jaren!! De lieden die dít met je gedaan hebben, verdienen levenslange gevangenisstraf. Noem ze maar overal bij naam en ik blijf het delen waar ik kan.

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction

%d bloggers like this: