header

 

Na een consult kan het zijn dat je je eventjes niet zo lekker voelt. Er gebeurt veel in een sessie en we werken diep om de wortel van je klachten op te sporen en te verwijderen. Meestal zal het hoofdpijn of vermoeidheid zijn. Het kan ook zijn dat je buikpijn hebt. Het duurt hoogstens een dag. Je mag me altijd bellen als je je niet lekker voelt en dan help ik je ermee. Duurt het langer, dan is er iets anders aan de hand en is een bezoek aan de huisarts een optie.

Wat ik je alvast kan aanraden om na een consult te doen, is het volgende:

  • een kop kamillethee is iets om altijd in huis te hebben. Na een behandeling is het een goed idee om een kop kamillethee te nemen.
  • Het is ook belangrijk dat je rust neemt, want stress en spanningen zijn één van de diepste oorzaken van alle klachten die je kunt hebben. Als die er uitkomen, kun je je heel moe en geradbraakt voelen. Ga daar niet tegenin, maar neem dan rust.
  • Verder is gezonde voeding belangrijk. Dat is natuurlijk altijd zo, maar als je moe bent na een behandeling, geeft bijvoorbeeld een glas goed vruchtensap weer kracht. Vers sinaasappelsap is hierbij kampioen, maar ook andere vruchtensappen werken goed. En een goede maaltijd. En … even een paar dagen geen junkfood!

 

Ook als je andere klachten hebt na een consult, kun je me altijd bellen. Ik ben redelijk goed bereikbaar, want ik werk thuis. Er is nog nooit iemand geweest die klachten over een behandeling had of over mijn manier van werken, maar alles is bespreekbaar binnen logica en redelijkheid. Hier vind je mijn contactgegevens.

 

Sluit Menu