header

vallende sterAls je jezelf hebt bevrijd van een negatieve persoon in je leven, zul je meemaken dat je overal pech krijgt. Vaak is pech nog zeer zwak uitgedrukt. Vette tegenslagen, verlies van je gezin, familie en vrienden en zelfs ziekte behoren tot de erfenis van zo’n negatieve persoon. Het kan een narcist geweest zijn, keurig netjes met labeltje of misschien wel iemand die héél zacht en lief leek, maar ondertussen wel je hele leven bedisselde en over de kop smeet.

Juist omdat ik zelf niet één, maar welgeteld een stuk of 1000 narcistische mensen heb overleefd, weet ik precies wat je doormaakt. Als ik niet had kunnen genezen, was ik jaren geleden al overleden aan de MS die ik ervan kreeg. Dan had ik de magere jaren waarin mijn praktijk niet mocht lopen, ook niet overleefd. Een heleboel ándere mensen hadden zonder mijn hulp ook geen leven meer gehad, want zo diep kan het gaan na het verlaten van een negatieve, mogelijk narcistische, persoon.

Het hoeft niet per se je partner geweest te zijn. Het kan je moeder en/of vader geweest zijn, een allesoverheersende broer of zus, een vriend die vals bleek, een collega of baas … En ja, het is mogelijk om je leven weer op de rails te krijgen! Hoe snel dat gaat, hangt af van hoeveel negatieve mensen je overleefd hebt. Hier op de website kun je lezen hoe het komt dat je zo gehavend raakt door de aanwezigheid van dit soort mensen in je leven en hoe ik je erdoorheen help.

Dat is door krachtige maar geduldige coaching, door aan je zelfvertrouwen te werken, door naar je te luisteren en door vakkundige, pijnloze en snelle traumaverwerking. Op die manier verdwijnen de obstakels die je zelfherstellende vermogen in de weg stonden en gaat je leven weer lopen. Zelfs ziektes gaan dan genezen, hoe erg ze ook zijn.

 

Sophia geeft meer om ons dan wij om onszelf geven
-een goede vriend

 

Sluit Menu