Mevrouw Vassiliou aan gemeente Wageningen

Mevrouw Vassiliou aan gemeente Wageningen

Dit is mijn klacht nu openbaar aan de gemeente Wageningen na achttieneneenhalf jaar treiteren, liegen en konkelen. Mij als mens én professional expres kapotmaken en mijn gezin de afgrond in sturen. Niet luisteren naar mijn klachten, mij in mijn pijn uitlachen, mijn zoons mishandelen op school en juristen achter mij aansturen met dreigementen.

De video stopte op een gegeven moment en ik kon een paar dingen niet meer zeggen. Een paar heb ik onder de video gezet op YouTube. Aangezien er niet met jullie te praten is en jullie ten enen male weigeren mij de dossiers van mijn eigen kinderen te geven, vertel ik dit openbaar. Dat mag voor de wet, ik mag mijn gezin verdedigen tegen onrecht en daarbij ook namen noemen. Dus waag het niet om mij ook nog aan te klagen! Na 18 jaar terreur is het genoeg geweest! Laatste stukje van de video dat weggevallen is: “Ik wil dat mijn zoon op een goeie school komt en wil mijn beide zoons TERUG! En ik wil hun = mijn dossiers, alles wat jullie over hen bijhouden en dat jullie alles goedmaken inclusief schadevergoeding voor het expres kapotmaken van mijn gezin, mijzelf en mijn 2 bedrijven”.

Maar er moet nog iets bij. Twee jaar geleden, toen deze vuile gemeente in samenwerking met Jeugdzorg en nog een paar partijen mijn jongste zoon zijn moeder afhandig maakte, kwam de gemeente ook nog even met een claim dat ík de bijstandsuitkering van mijn ex maar even moest vergoeden. Vergeet ik bijna nog te zeggen dat die gewoon kan werken en niet onderhouden hoeft te worden door de overheid. Dat werd dikke ruzie, want de jurist die ik om raad vroeg, zei dat ik hun niet eens moest antwoorden, omdat het zo schandalig en traumatisch was voor mij. Ik heb wél geantwoord en netjes ook, maar Wageningen was weer eens onbeschoft en wetteloos. Ze stuurden me allerlei claims, terwijl het hún schuld zeker voor 50% is dat mijn twéé bedrijven kapot zijn en ikzelf mijn erfenis zat op te maken. Daar eis ik ook excuses voor en schadegeld. Als we toch bezig zijn … Vergeet ik nou nog de jarenlange ruzie met jullie omdat jullie het verrekten om mij mijn zoons leerplichtdossier te sturen, waar ik als gezaghebbend ouder recht op heb? Hiermee! Hieronder zet ik de documenten die ik liet zien in de video. Ze lijken misschien oud, maar deze leugens gaan rond over mij en dat is nu nog steeds.

 

 

klacht-geschcom2
Schooldirectrice liegt in haar verweer over mijn klacht bij Geschillencommissie dat leerplicht en schoolarts haar zouden hebben verzocht dossiers bij te houden over mij in mijn zoons leerlingdossier. Dit is verboden, dus kunnen zij niet gezegd hebben. Ik heb hun erover opgebeld en zij ontkenden het inderdaad.
lldossier-nude-roddels7
Leugens ex op school zoon

 

 

 

 

lldossier-nude-roddels3
Verboden onderonsje schooldirectrice met Veilig Thuis

 

 

 

 

 

lldossier-nude-roddels4
Vierkante leugens over mij door schooldirectrice overal verspreid!!

 

lldossier-nude-roddels6
Leugens over ons door VT aan schooldirectrice!! Het hele bezoek was bovendien verboden en al helemaal om verkeerde informatie aan school te geven door VT/AMK toen nog!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

© Natassa Vassiliou

 

Dit bericht heeft 2 reacties.

 1. orcun1983

  Ohhh Sophia, wat zijn dat onbeschofte lui zeg. Lijkt erop dat ze framen om leugens geloofwaardig te maken. Het ergste is dat andere instellingen hun snel geloven op hun woord. Heel eng hoe dit soort macht misbruikers omgang met gezinnen!
  Héél veel succes Sophia! De waarheid komt hopelijk snel boven water en dan hoop ik dat iemand de ballen heeft om voor rechtvaardigheid te zorgen binnen die kring.
  Nou ja, ballen hoeft eigenlijk niet, ik hoop dat er een normaal persoon tussen zit, dat bedoel ik meer.
  Heel veel sterkte Sophia!
  Ik weet dat jij een van de beste moeders bent op aarde! En ook de meest lieve persoon die ik ken!!!

  1. Ha Orčun (oh het dingetje aan de c wil opeens niet meer), Ja precies zoals je het zegt, zo is het! Redelijke mensen zijn er niet in Wageningen, daar hoef ik niet op te rekenen. Maar misschien dat ze zich eens een keer schamen of dat iemand anders het leest en hen dwingt.
   Ik ontdek net iets wat nog schokkender is en ben helemaal van de kaart. Ik probeer je even te bellen, als het niet uitkomt, niet erg! Liefs en groetjes voor jullie allen!

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.