Echt genezen en de wetenschap: video

Sorry, this entry is only available in Dutch For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Hoelang blijf je jezelf nog ziek maken door dingen te eten die geen eten zijn en die je zéker niet genezen?

Op de blog maar weer. Anders wordt het niet gelezen … Na 9 jaar wordt het eens tijd dat de waarheid erdoor komt! Ik neem aan dat je het daarmee eens bent. Deel dit dus alsjeblieft via de mail, via whatsapp, social media, in de krant en in tijdschriften, maar dan wel zó dat iedereen het kan zien en op plekken waar positieve mensen komen. Iedereen moet nu eindelijk eens de keuze krijgen om te genezen of niet!

Dus hier mijn video met duidelijke uitleg waarom ik dingen soms net even anders vertel dan de wetenschap het zegt. Daar zijn logische redenen voor en die vertel ik daar. Dat is belangrijk om te delen, want de wetenschap is nu bezig om officieel allerlei heel foute planten als geneeskrachtig te bestempelen. Daar worden mensen zieker van en dat is niet wat zij willen, niet wat jij wilt en ook zeker niet wat ík wil. Dus deel het alsjeblieft! Ik moet dit hele werk al helemaal in mijn eentje doen en dan is het toch wel fijn als je me als lezer een handje helpt om het te verbreiden. Niet op je Facebook die alleen je vijf vrienden kunnen lezen, maar echt openbaar! En ook niet op plekken waar mensen zitten, van wie je van tevoren al kunt uitrekenen dat die gaan tegenwerken en blokkeren.

Ik kan maar niet begrijpen dat de mensen er niet zat van zijn om overal altijd maar wéér al die flauwekul te lezen en te horen over wietolie, kurkuma, aloë vera, vitamine-injecties en meer troep die gewoon niet werkt en die je juist zieker maakt. Zoveel mensen hebben er niet alleen geen baat bij, maar ondervinden er ook schade van. Ook dat leg ik heel duidelijk uit in deze video en dat moet iedere Nederlandssprekende persoon nu kunnen beluisteren!

De belangrijkste reden waarom de waarheid die ik vertel er niet doorkomt bij de mensen, is omdat jij die niet deelt op sociale media. Dáárvoor word ík bestraft door Google met extreem lage posities voor mijn website en blog! Dat is wat ik ontdekt heb in de weken dat ik tot mijn nek in de SEO zit. En dat is helemaal niet okee, dus kom op: delen en liken graag! De knoppen zitten er niet voor niets! Bij voorbaat dank.

Hier is mijn video met cruciale informatie over hoe écht genezen wél werkt en waarom dat zo is:

 

@Sophia Vassiliou – Vassiliou Empowerment

 

Tags: medische wetenschap, voedingsstoffentekort, echt genezen, werking hersenen

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction