Weg opwaarts niet bepaald geplaveid

Dit is ons Griekse tuintje op de plek waar we eerst geblokkeerd werden in letterlijk ALLES

De weg naar de hel is geplaveid met goede voornemens, zeggen we weleens. Het is dus wel héél makkelijk om daar te komen: gewoon een paar goede voornemens verzinnen en ze vervolgens niet uitvoeren. Of bij iemand in de buurt wonen, die jaloers op je is. Dan hoef je helemáál niets te doen. Er is iets wat een stuk ingewikkelder is en dat is weer úít die hel komen! Die weg is niet alleen niet geplaveid, maar ligt ook vol met enorme rotsblokken en ‘stiekelbozz’n’, zoals we in het Gronings stekelbosjes noemen. Πουρνάρια (poernárja) heten ze in het Grieks.

We weten nu wat er gebeurd is met ons allen: heel lang geleden in een grijs verleden had je zo’n engel die gek geworden was, Delilael, en die hield het eerste satanische ritueel. Zonder het te weten, dat wel, maar die ging dus in een heleboel stukken. Die kwamen in alle mensen te zitten en daardoor waren we duizenden jaren lang met elkaar verbonden. Toen ik 51 jaar geleden ook een satanisch ritueel mocht ondergaan, kon er begonnen worden met gammastraling en konden alle mensen, die door een te indringende aanwezigheid van Delilael in hen hebberig waren geworden, zomaar alle goede dingen des leven van anderen afpakken.

Vele malen is er wetenschappelijk bewezen (of in ieder geval geconstateerd) dat we inderdaad met elkaar verbonden zijn. Die onderzoeken ga ik niet opzoeken, want dat weet iedereen. Wat niemand wist voordat ik hierover begon te vertellen, is dat die verbondenheid – die zeker niet positief was – haar oorzaak vond in de aanwezigheid van dat mens. Ze zat namelijk niet alleen los in je, maar maakte ook deel uit van jouzelf. Zij was je duistere zijde en ik was de enige die haar niet zóver in me had zitten. Daarom moest ik haar opruimen en ook omdat het origineel van het mens in mij zat. Ik heb ‘r gisteren gevonden en: inderdaad, het was een engel.

Het goede nieuws is wel dat we nu echt aan de basis van al dat kwaad staan. Het stuk van Delilael dat macht wilde hebben, was namelijk toen in dat grijze verleden ook uit haar weggeschoten. Het heeft al die tijd gezeten bij de vorige bewoonster van ons huis hier op het Friese platteland. Als ze in China had gewoond, hadden we daarnaar toe moeten verhuizen, dus op zich hebben we nog geluk ook. Maar wat die vrouw gedaan heeft, is werkelijk te gek voor woorden: het hele huis en de tuin heeft ze volgepropt met een soortement van verdraaide Feng Shui. Ze wilde macht over het leven en dus moest alles zó haar kant opkomen, terwijl zij lekker zat te gamen.

Dat al die goeie dingen bij anderen vandaan kwamen, kon haar geen bal schelen. Als ZIJ de baas maar was en een mooi leven had, dan was het wel goed. Ik weet niet hoeveel mensen hier nu nog last van hebben, maar de hele wereld zit nog steeds vol met de gevolgen van die gammastraling of magie als je dat liever zegt. Sinds we hier wonen, wist ik al dat die vrouw helemaal op die kracht had geleefd. Maar dat het zó erg was, merkte ik het afgelopen weekend pas op.

Ik zal nog even in een rijtje neerzetten wat ze allemaal gemanipuleerd heeft en wat ervan over is inmiddels. Voor háár waren het goede dingen, maar ieder ander werd er dus slachtoffer van. Daarmee bedoel ik dat je, wat je ook probeerde, gewoon niet meer bij machte was om je eigen leven te sturen. Niks slachtoffergedoe, maar gewoon objectieve waarheid:

 1. Gelukkig zijn. Dit is geneutraliseerd
 2. Geld naar haar toekrijgen. Volgens mij is dat nog niet weg
 3. Ongedierte ‘bestrijden’. Dat is weg
 4. Vocht in huis laten wegglijden in de tuin. Is ook weg
 5. Ziektes van haar weghouden. Is weg
 6. Alle sociale relaties bevorderen. Ik denk dat dat weg is
 7. Bezit naar haar toekrijgen. Is ook weg
 8. Het huishouden doen. Is weg
 9. Nare mensen van haar weghouden. Ook weg
 10. Medewerking en ‘flow’ verkrijgen. Is ook weg
 11. Administratie voor elkaar boksen. Pleitos
 12. Ambitie, dus baan, studie, bedrijf enzo. Weg
 13. Hebben en houwen oftewel alles krijgen wat ze wil en dat heel en netjes houden. Is weg
 14. Ziektes afschuiven. Is ook verdwenen
 15. Goede reputatie krijgen. Dat is ook weg
 16. Seksualiteit (en liefde) naar zich toekrijgen. Dat was een enorm ding, dat overal door huis en tuin heenzat. Ze had zelfs alle rozenstruiken die overal staan, met elkaar verbonden in een soort elektrisch circuit, dat ik moest verbreken. Maar dat is nu ook weg
 17. Gezond koken en eten. Ook weg
 18. Flow voor haar, blokkeringen voor ons. Na lange gevechten is dit ook opgeruimd
 19. Mensen en situaties doorzíen. Is ook weg
 20. Schoonheid stelen en houden. Ben ik nog mee aan het vechten
 21. Slank worden en blijven. Ook nog in gevecht
 22. Alleen maar goed nieuws krijgen. Ook weg
 23. Speelgoed / kinderspullen schoon en netjes houden. Ook weg
 24. Kinderen opvoeden en eensgezindheid in het gezin. Ben ik mee in gevecht
 25. Studie, dus geheugen en concentratie. Ook daarmee ben ik in oorlog

Dus wat nog niet weg is, dat zijn deze dingen:

 • Geldzaken
 • Schoonheid
 • Slank worden en blijven
 • Eensgezindheid in het gezin en opvoeding kinderen
 • Studie, geheugen en concentratie

Ten eerste wil ik dit zeggen: moet je nagaan hoe iemand kan worstelen met het leven! Zo moeilijk is alles niet. Als ik niet zo ontzettend geblokkeerd werd, had ik altijd alles moeiteloos voor elkaar. Nu kost ieder ding me onvoorstelbaar veel moeite, maar nog krijg ik het meestal gedaan. Zij wordt helemaal niet geblokkeerd, maar ze kan niet eens normaal leven. Als je deze vrouw ziet, weet je gelijk dat alles aan haar nep en gemanipuleerd is.

Dan nog een paar tips om weer uit die hel te komen en weer op eigen krachten dingen voor elkaar te kunnen krijgen:

 1. Tijm helpt om het kwaad te stoppen. Dus alles wat door krachten, manipulatie en weetikwatallemaal is gedaan, wordt erdoor gestopt. Neem een paar fikse planten tijm en zet die neer op plekken, waar je voelt dat er rottigheid uit straalt. Gaan ze dood, dan heb je meer nodig!
 2. Rozemarijn helpt om machtige mensen te ontkrachten. Zet een paar flinke planten bij de ingang van je huis of tuin en je zult verschil zien.
 3. Rozen helpen om liefde en seksualiteit te bevorderen. Wees er maar kwistig mee en zet ze ook buiten.
 4. Leg bergkristallen neer op plekken waar het niet goed voelt of waar je last hebt van bijvoorbeeld vocht in huis of wat het ook mag zijn. Neem die dikke van het tuincentrum, want die kleintjes zijn niet krachtig genoeg.
 5. Gebruik je intuïtie om nog meer dingen te ontkrachten. Ik heb van alles gebruikt en op iedere plek moest ik weer iets anders doen. Brahman zei bijvoorbeeld dat ik, om dat slankheidsgebeuren weg te krijgen, mijn Levenselixer in de badkamer moest zetten. Maar toen ik erheen liep om de fles te pakken, zag ik ook seringentinctuur staan. Gelijk wist ik dat die er ook bij moest staan. Dat bedoel ik.

En kom daarna bij mij, want ik ben de enige die het echt weg krijgt. Dit waar ik nu mee bezig ben, is de wortel van al dat gemanipuleer, maar dat wat er mogelijk bij jou nog allemaal ‘zit’, is een derivaat daarvan. Het is gebaseerd op die wortel en het moet apart weggehaald worden, ben ik bang. De lijntjes (gammastralen) waarmee alles aan elkaar vastzat, zijn immers allang weg! Dus alles wat over is,, moet apart weggehaald worden en alles wat je daarvoor doet, behalve écht opruimen in de bovenwereld, is een lapmiddel. Het helpt even áls je geluk hebt, maar als je mij niet laat komen, komt het weer terug. Omdat het heel veel is! De daders worstelden namelijk héél erg met het leven.

Die 120 mensen die direct alles uit mij weghaalden, hebben allemaal om mij en mijn tweelingvlam heengestaan. Tja, we zaten aan elkaar vast en dus kreeg je dat geklit! En niet alleen dat: deze mensen zaten altijd daar waar het allemaal gebeurde. Dus in de 19e eeuw zaten ze in Oostenrijk, nu in Nederland, toen Jezus er was, zaten ze in Israel en ga zo maar door. Déze mensen hebben eigenlijk de wereld geleid, ook al waren ze lang niet altijd beroemd of hooggeplaatst. Je kunt de wereld ook beheersen vanuit je achterkamertje op drie hoog! En degene die de machtige afgod Beëlzebub was, the Lord of the Flies, die is nu schoolfrik. Toch heeft zíj gezorgd dat er overal slechte regeringen komen en zoveel kwaad had ze niet kunnen doen als ze bijvoorbeeld koningin was!

De basis van de foute macht ligt bij hen en andere mensen die veel meer macht of kwaadheid lijken te hebben, zijn vaak later ontstaan uit trauma’s van déze mensen, zie je. Veel van hun negativiteit zijn ze daardoor alweer kwijt ook en zo zie je niet bij al die mensen dat ze zo verrot zijn van binnen. Soms zijn ze dat zelfs niet meer. Toch zit bij hen de basis van het kwaad en die hebben heel erg veel misdaan. Als dat los is, gaan we verschil merken en dat is zich nu aan het voltrekken.

Bij dit stuk hoort dat oude liedje: Are you going to Scarborough Fair? Nu hou ik niet zo van Simon & Garfunkel (erg zoetsappig), dus ging ik op zoek naar een stevige rockversie van het nummer. Helaas! Iedereen die dit lied gaat zingen, maakt er weer een zacht wijsje van. Zelfs de paar rockbands die het probeerden! Alleen Bill Bailey maakt er humor van en dus krijg je die even van me. Op de bouzouki nota bene:

 

©Sophia Vassiliou 2017

Twitter:   –   Facebook   –   LinkedIn

Dit bericht mag vrijelijk gekopieerd worden, inclusief afbeeldingen, die vrij van copyright zijn, op voorwaarde dat mijn naam en een werkende link naar mijn weblog en website aanwezig zijn.

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction