Voedingsstoffen die niet meer werken

Ja nu zul je het krijgen. Je kunt het gewoon niet zo gek verzinnen of de mensen zijn er wel aan geweest met hun klauwtjes. Voedingsstoffen werken niet meer en langzaamaan herstellen we die één voor één. Maak je niet druk, want ik leg het uit!

“Maak je niet dik! Dun is de mode”, zongen we vroeger toen ik nog klein was. Maar als je toch per ongeluk dik of juist mager bent geworden, kun je niet meer herstellen. Als je dus aan een ander ging hangen, kon je een beetje jojoën en als je dat met héél veel kracht deed, kon je wel redelijk slank blijven. Moest je jezelf ook wel laten behandelen met dingen zoals liposuctie en andere plastische chirurgie en je kon niet meer per dag eten dan één blaadje sla.

Hoe komt dat? Omdat mensen aan de mineralen gezeten hebben.

Ga ik je vertellen met een voorbeeld van hoe dat dan ging. Heb je zo’n vrouw die een heksencursusje heeft gedaan. Die heeft een trosje druiven voor zich liggen en heeft geleerd dat het geen donder uitmaakt welke plant je neemt: als je er kracht op zet, alsof je een ei legt, dan ‘geneest’ ie je gewoon.

Met genezen bedoel ik dan dat je ziekte naar een ander gekeild wordt he. Dat weet je inmiddels. Via die ander worden er miljoenen mensen ziek. Maar wat gebeurt er nou met zo’n druif, als je daar zoiets mee uithaalt? Wel … laten we zeggen dat mevroy van hierboven reuma heeft. Als je daarvan wilt genezen, heb je tomaten nodig en geen druiven. En nog veel meer hoor, maar de mineralen die uiteindelijk je reuma helpen genezen, zitten in tomaten. Die druif die gaat als het ware een tomaat nadoen. Dat is wat er gebeurt: een druif is een aardig ding en die gaat proberen aan je vraag te voldoen. Hij wringt zich in allerlei bochten en haalt alle druiven van de wereld er ook even bij om kracht bij te zetten en dan perst ie het jodium en het germanium eruit, dat mevroy nodig had tegen d’r reuma.

Nu zijn er in totaal, als je die mineralen weer in elkaar zet zoals ze horen te zijn, 33 mineralen. Dat wat we kennen als vitaminen, hormonen, aminozuren en nog meer stofjes, die moet je allemaal bij elkaar nemen en dan krijg je een volledig mineraal. Vervolgens moet je die 33 mineralen óók weer bij elkaar nemen en als je dat gedaan hebt, ben je bij het genezende hart van een plant. Pas als alle stofjes en substofjes die we kennen, weer allemaal bijeengekomen zijn, gaan planten weer écht genezend werk doen.

In iedere helende plant zitten alle 33 mineralen. Alleen doen ze in iedere plant weer net iets ander werk. Dat heb ik al wel eens uitgelegd. In een druif bijvoorbeeld draait alles om vanadium. Dat veegt je maag en darmen leeg en schoon. De vitamine C die ook in een druif zit, die ondersteunt dus het vanadium. Het ijzer, het koper, de vitamine D en alle andere stoffen ook. In een roos gaat het om liefde en seksualiteit. De hoofdmoot is daar borium en alle andere voedingsstoffen die in een roos zitten, helpen het borium om z’n werk goed te doen.

Dus als je zomaar vitamine C uit een potje slikt, krijg je ten eerste alleen de basisvitamine binnen en niet de andere bijbehorende stoffen. Geen volledig, genezend mineraal met andere woorden. Ten tweede komt die vitamine C eigenlijk altijd uit een sinaasappel en het kan best zijn dat je andere vitamine C nodig hebt. Vaak werken deelstoffen toch, want je hebt soms meer nodig van zo’n substofje om de symptomen van je klacht of ziekte weg te krijgen. Maar je zou in zo’n geval eigenlijk de plant waar de rest van het mineraal óók in zit, in je dieet moeten opnemen, zodat je echt gaat genezen en dus niet wéér diezelfde ziekte krijgt.

Dat werk moet eerst voorbereid worden, omdat de mensen 25.000 jaar lang hebben lopen broddelen met planten en met wilskracht. Ze hebben niet alleen je hersenen platgelegd, maar ook de weg naar genezing met hun ikke-ikke-en-de-rest kan-stikkenmentaliteit. We zijn nu bezig om dat te herstellen, zoals ik hierboven al meldde. Op dit moment kun je niet afvallen, niet aankomen, niet écht helemaal voor de volle 100% genezen – dat wil dus zeggen dat je symptomen weg zijn EN je niet weer ziek kunt worden van hetzelfde – en stoornissen en dergelijke kunnen ook niet helemaal verdwijnen. Dat hebben we te danken aan onze geliefde en zeer egoloze medemensen met hun zogenaamde wijsheid en uitgebreide kruidenkennis. Niks weten ze!

Er zijn 87 helende planten en mineralen. Daar heb ik tincturen en oliën van gemaakt. Díe genezen nu al een stuk en straks gaan ze helemaal genezen. Beter nog: als je ze eet – voorzover mogelijk – werken ze net zo snel. Je kunt ze alleen niet allemaal eten, dus mijn tincturen komen binnenkort van pas. Dit proces zal over een paar dagen wel klaar zijn, denk ik en anders hoogstens een paar weken. Je weet nooit of er weer iemand is geweest, die de boel weer eens op slot heeft gezet.

De tips die ik door de jaren heen gegeven heb voor je klachten, werken iedere keer een stukje beter. Je kunt ze dus blijven gebruiken! Ik ga ervan tussen en wens je een prachtige avond.

Kwam nog een leuk liedje voorbij vanmiddag tijdens consult! Ouwe van Nico Haak, echt heel, heel erg vrolijk:

 

©Sophia Vassiliou 2016 – 2017

Twitter:   –   Facebook   –   LinkedIn

Dit bericht mag vrijelijk gekopieerd worden, inclusief afbeeldingen, die vrij van copyright zijn, op voorwaarde dat mijn naam en een werkende link naar mijn weblog en website aanwezig zijn.

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction