Verkiezingen – vrijheidsberoving

Daar hebben we op gestemd. Goed gedáán jongens!!

We mogen trots op onszelf zijn: we hebben de VVD, die ons land nu al zeker zo’n 15 jaar lang uit elkaar aan het trekken is, nog een keer weer gepaaid. De meest racistische partij ooit, met een minkukel aan het hoofd waar ik niet eens woorden aan vuil ga maken – oftewel de PVV – is nummer 2 geworden in het land. Jammer dat niet iedereen toegang heeft tot mijn schrijfsels en dat ze ook niet naar me luisteren. Het had beter gekund.

Alle Marrrrrroooookanen het land uit

Wat dat betekent, kun je op je vingers natellen: nóg meer geld naar de elite, want de managers die overal in overheidsfuncties zijn neergeplant, moeten allemaal vette salarissen blijven ontvangen. Of ze daar werk voor verzetten: dat maakt niet uit! Volgens de boeken van Winnie the Pooh is niets doen een talent en dat moeten we eren …

Niemand die SP of CDA gestemd heeft. Allemaal Groen Links, want ze denken dat die wat voor het milieu doen. Jah, maar al die ándere dingen dan? We gaan zien wat er gebeurt. Er kunnen nog kleine wijzigingen komen van één of twee zetels. Op deze pagina kun je de voorlopige uitslag zien én je eigen coalitie vormen. Niet dat het wat uithaalt, maar je weet nooit of ze registeren wat je kiest. Dan moeten de kabinetsformateurs er rekening mee houden. Dus ik zou zeggen: leef even in dromenland!

 

Excuses en bloemen!

In ieder geval maakte ik gisteren een grapje over dat ik een volgende keer als ik wéér gelijk krijg bij een klacht, bloemen krijg. En wat denk je? Vanmiddag ging opeens de bel … een jongen aan de deur met een grote zak vol bloemen. Voor mij! Van de ambulancedienst. Die blijkt van het UMCG te zijn: het academisch ziekenhuis in Groningen. Hoe vind je die? Pluim voor deze ambulancedienst!!

 

 

 

 

 

©Sophia Vassiliou 2017

Twitter   –   Facebook   –   LinkedIn

Dit bericht mag vrijelijk gekopieerd worden, inclusief afbeeldingen, die vrij van copyright zijn, op voorwaarde dat mijn naam en een werkende link naar mijn weblog en website aanwezig zijn.

10 Comments

 1. Wat mooi van die bloemen zeg…wel wat laat, maar beter laat dan nooit….kom speciaal hier met m’n reacties, wie weet wie het nog ‘ns leest 😉 …..zeg en jawel dat er iemand op de SP heeft gestemd, wij tweetjes in ieder geval, tja, hij had nooit moeten zeggen dat hij niet wilde regeren met de VVD, daar heeft hij z’n eigen ruiten mee ingegooid, maar allé de SP is aardig overeind gebleven, wel vond ik het o.a. hééél vreemd dat om 12 uur alle stemmen al waren geteld van Amsterdam….Amsterdam met zoooveel inwoners, o.k. veel stemlokalen dan ook, maar dat ze dus allemaal in 1 klap klaar waren net iets voor de klok van 12….en zo hoor of lees je wel wat meer de hele dag door, ook hoax neem ik aan, maar Pinoccio z’n neus kan weer aangroeien….groetjes maar weer xxx

  1. Ohwww…heb hem per abuis dubbel geplaatst hihihi….ja was ook helemaal ondersteboven van die uitslag van gisteren denk ik 😉 haal deze reactie en die hierboven maar weg, mij lukt dat n.l. niet meer

   1. Geeft toch niet Ankie!! Ik heb de dubbele reactie weggehaald en klaar.
    Nu maar hopen dat er een béétje regering komt he! In ieder geval geen PVV, dat is goed
    Ja het spijt me dat je geen reacties kunt weghalen. Dat kan hier niet, maar ik haal ze weg hoor, als je erom vraagt!

  2. Ja goed he! Het heeft me bijna 6 maanden gekost om dat bedrijf te vinden. Maar nu hebben we een kamer vol bloemen haha. Moet kunnen!

   O geweldig ja SP stemmen, ik geloof in ieder geval dat dat op dit moment de beste partij is. Onafhankelijk van mijn méning over politiek, gewoon omdat daar meer stabiele personen in zitten.
   Ja stom van Roemer om te zeggen dat hij niet met de VVD wil regeren! PVV okee, maar dat is jammer. Iedereen hup naar Groen Links pfff
   Neus van Pinocchio haha, je hebt gelijk hoor!!! 😀
   Inderdaad dat viel mij ook op! Dat sommige stemmen zó snel geteld waren. Nu is wel de gemeente Amsterdam lang niet zo groot als de stad zelf he? Die hebben een aantal gemeentes, vroeger wist ik wel hoeveel.

   1. Ohwww…zou het dat dan zijn met die telling in Amsterdam….tja, ik blijf toch m’n twijfels houden, het is nu eenmaal zo en daar moeten we het toch mee doen……of er nu gemanipuleerd is of niet….het bankwezen is machtig hoor, vergeet dat niet….

       1. Ergens las ik dat Rutte stiekem een deal gemaakt heeft met Merkel en nog iemand uit Turkije. Ging over het opvangen van vluchtelingen en daarom moest hij weer de grootste partij vormen.

        Nu ik het opschrijf, vind ik dat wel raar. Opvang van vluchtelingen is toch geen reden om in het geniep te beslissen dat hij per se premier moet blijven??? Tenzij het erom gaat dat er in het Midden-Oosten altijd problemen moeten blijven en dat de goeie mensen daar weg moeten richting ons om dat voor elkaar te krijgen.
        En daarna ook de foute mensen daar weg (dat is dan nu) om hier het land ook aan flarden te schieten. Of in ieder geval chaos te creëren, zodat Prutte aan de macht kan blijven.

        Tja, ze zijn er gek genoeg voor …

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction