Verdeelde rijkdom en een bloeiende planeet

Sorry, this entry is only available in Dutch For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Dat er een heleboel initiatieven worden ontplooid op de hele wereld om een betere samenleving te creëren, dat weet je vast wel. Projecten met schattige Hobbithuisjes in Australië, milieuprojecten en ach te veel om op te noemen! Dagelijks kom ik er wel een paar tegen op Facebook, bij oplettende vrienden. Oplossingen voor allerlei milieuproblemen, voor eerlijkere internationale handel, voor meer geluk op de wereld en een eerlijker geldsysteem zijn daarvan voorbeelden. Allemaal op projectmatige schaal uitgevoerd en daarna in de prullenmand. Dat probleem plus de oplossing ervoor ga ik je vandaag laten zien.

Het einde der tijden

Wat ik je vandaag wil laten zien, dat is dat we nú in de zwarte tijd zitten, die eeuwen geleden al voorspeld is. Eerst in de bijbel en later nog een keer door Nostradamus in de 16e eeuw. Maar wat voorspeld was, dat was een pikzwarte dictatuur, waarin 90% van de mensen vermoord zou worden en de rest in kampen moest zitten enzo. Dat is hier in Nederland misschien niet gebeurd, maar wat dacht je van Vietnam? Van Spanje, Griekenland, Rusland, de VS, heel erg veel landen in Afrika (bijna alle) met als uitwassen Somalië, Ethiopië, Eritrea en Burkina Faso? En Cambodja, Joegoslavië, Polen, Tsjechoslowakije toen nog, Saoedi-Arabië en zoveel landen?

Een levensechte Derde WereldOorlog is misschien niet uitgebroken, maar overal zijn haarden van destructie. De Tweede Wereldoorlog was het begin daarvan en sindsdien is het overal strijd en dood. Vietnam, Soedan, Joegoslavië, Griekenland, Koerdistan, Irak, Libië, Israel en Palestina, Syrië, Noord-Ierland … ik noem er zo maar een paar op. Als die oorlogen met elkaar verbonden waren, was er wel degelijk wereldwijd oorlog geweest en dan had waarschijnlijk niemand dat meer overleefd. Dat is niet gebeurd, doordat er iemand intervenieert. Iemand die jij niet kunt zien, maar die er wél is.

Zelluf doen?

Ik weet dat jullie allemaal denken dat je het zelf wel kunt. Maar wie heeft Fukushima gered? Ik ben erbij geweest dat Brahman en Saraswati, onze twee geweldige aartsouders en vader en moeder God, alle gifstoffen opzogen. Ik heb Brahman zeker 4 jaar lang 24/7 tegenover de duivel zien staan, allebei met een afstandsbediening in de hand. Zij om alle kerncentrales op de hele aarde in één keer te laten ontploffen, hij om te zorgen dat alle gif dan in haar gezicht zou komen. Maar als ik het gigantische haatproject, dat deze vrouw in haar aardse leven heeft gecreëerd op de school waar ze directrice van is, niet had opgeruimd, had God niet tegen haar opgekund.

Waarom denk je dat mensen de ver afgedreven dieren iedere keer vinden? Door hén! Zij beïnvloeden politici, zij geven positieve gedachten aan leiders om iets anders te gaan doen dan oorlog voeren of het volk uitmelken. En ik help hen daarbij door dat monster dat we meestal duivel noemen, uit te roeien. Dat moet ik voor het grootste deel doen, omdat ze eigenlijk alleen in mij zit en vanuit mij opereert. Met dat mens onder ons kan God niet bij ons komen om ons te helpen.

En dan mag je voor jezelf antwoord op de volgende vraag geven: had jij het aangekund om 8 jaar lang overal voor paal gezet te worden? Om iedere dag allerlei belachelijke instanties op je dak te krijgen, die je je kinderen wilden afpakken, gewoon omdat ze de ziekte van Pfeiffer hadden of omdat je ex ze niet van school had opgehaald? Rechtszaken, in elkaar geslagen worden door de politie, omdat je per ongeluk ergens fietste waar dat niet mocht, maar waar ook geen borden hingen, terwijl je kleine kind erbij was en alles moest aanzien. Geen enkele advocaat die het voor je opneemt, geen arts die je helpt. Geen inkomen, mensen die over je liegen en roddelen, je gezin uit elkaar door alle ellende en op de koop toe dood- en doodziek met verlammingen en eeuwige pijn. Dat had niemand gekund. Alleen ik hou dat vol, omdat ik dingen weet die niemand anders weet.

Het probleem is niet dat er geen ideeën zijn voor een betere wereld, maar dat die worden tegengewerkt door een macht die groter is dan die van gewone mensen.

Ideeën zijn er in overvloed

Voor alle problemen op aarde zijn er oplossingen. Voor het gekonkel met geld en banken zijn oplossingen. Ik heb een paar video’s zitten bekijken van mensen, die weten hoe het moet, maar er gebeurt niets hoor. Voor het klimaatprobleem dat wel degelijk echt is, is een prachtoplossing, waarbij er op strategische droge en hete plekken op aarde stukjes groen worden aangelegd. De bovenste laag grond is verpest door de droogte en laat geen regen meer door. Die wordt weggeschept en dan krijg je weer een waterkringloop. De mensen hebben dan ook weer vers water, wat nu een gigantisch probleem is. Maar dit project bestaat al zeker 12 jaar, zonder dat er iets uitgevoerd wordt!

De elite van de aarde bestaat gewoon uit net zulke types als de nare personen in je omgeving: ze moeten altijd alles HEBBEN, krijgen, graaien, hebben nooit genoeg en ze hebben altijd commentaar. Ze gaan over lijken om hun hebzucht te stillen en die mensen krijgen alléén wij aan de kant. Je kent ze ook in je omgeving, alleen zijn die niet rijk geworden. De elite van de aarde bestaat uit ‘normale’, negatieve mensen en niet uit buitenaardse gastjes of zoiets.

Die duivel moet eruit, want zoals ik zo vaak heb verteld, zit dat idiote mens in iedereen. Dat weet je: dat het kwaad in iedereen zit! Nou, zo werkt het dus: de geest van dat mens zit miljarden keren in mij en daarmee ben jij verbonden. Ze is ontzettend sterk, omdat zij de aarde heeft gemaakt. Dit is haar domein en daarom denkt iedereen alles beter te weten dan ik. Ik moet altijd aan de kant staan met mijn armen over elkaar en toekijken hoe iedereen het wéér niet voor elkaar krijgt om iets van de grond te tillen.

Ik heb ook plannen! Tientallen. Van alles heb ik verzonnen tegen allerlei problemen. Het obstakel is dat alles wat goed is, wordt tegengewerkt. Al die negatieve mensen in overheden en andere beslisorganen houden alle mooie projecten tegen. Die macht wordt alleen gebroken als jullie mij erbij laten om mijn werk te doen. Je laat je gootsteen toch ook repareren door een loodgieter en niet door een rechter?

Zoveel krachtige mensen, maar geen resultaat. Als muziek heb ik een voorbeeld voor je van hoeveel powerrrrr er in een mens kan zitten. Turkse zangeres van Albanese afkomst Candan Erçetin is een ontzettend vrije, vrolijke en krachtige vrouw met een dijk van een stem. Ze heeft conservatorium gedaan, archeologie gestudeerd en is ook lerares op een school. Unut sevme heet het:

Tekst:

Aşka gönül vermem, aşka inanmam
Yıllarca boş yere ağlayıp yanmam
Böyle bir arzuya meyledip kanmam

Unut sevme beni, bu aşkın sonu
Ne yazık ki hicran, gözyaşı dolu

Nasıl olsa sonu gelmeyecek mi?
Her güzel şey gibi bitmeyecek mi?
Bırakıp da beni gitmeyecek mi?

Vertaling engels:

I won’t give my heart to you, I do not believe in love
I have been crying in vain for many years
Such a desire will mislead me

Forget me do not love me, the end of this love
Unfortunately a handkerchief full of tears

How will it not come to an end?
Will not it end like every good thing?
Will he not let me go?

=================

©Sophia Vassiliou

Twitter:   –   Facebook   –   LinkedIn  –  Pinterest  –  Instagram

Dit bericht mag vrijelijk gekopieerd worden, inclusief afbeeldingen, op voorwaarde dat mijn naam en een werkende link naar mijn website aanwezig zijn.

This message may be freely copied and shared including images, on the condition that my name and a working link to my website are present.

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction