Uitverkoop!

Was je op zoek naar een nare eigenschap? Zocht je precies die ene karaktereigenschap, die je tot een Ware Toverkol of Trotse Tovenaar zou maken? Kom dan eens langs bij Sophy deze dagen. Hier is het uitverkoop in rottige eigenschappen. De ene nog erger dan de andere. Er zit vást wat van je gading bij.

Wát je je ook had voorgesteld bij het uiteindelijk verwijderen van je schaduwzijde, ik weet zeker dat het niet dat was wat zich hier momenteel afspeelt. Mocht je nog denken dat dit ook een grap is: nee, zo erg is het nou ook weer niet. Je schaduwzijde, dat nare kantje aan je karakter dat je probeerde te verbergen voor anderen, waar je je nogal voor schaamde, dat kan gewoon uit je. Het hoorde niet bij je, hadden we geconstateerd en dus mot het eruit. Zo simpel is het.

Ik besef dat iemand die mij niet goed genoeg kent, dit niet gelijk zal geloven. Snap ik, want dat deed ik zelf ook niet. Jaren was ik bezig in de bovenwereld met allemaal ‘engelen’ en ik weet niet wat voor monsters en rare bouwwerken allemaal. En nog geloofde ik er allemaal niets van. Toch zijn we met ons allen vele tonnen lichter geworden de laatste jaren. Mensen moeten nu met fysieke inspanning hypocriet zijn, als ze niet door de mand willen vallen. Alles wat naargeestig is, kost steeds meer moeite. Mensen die een baan hebben die ze niet aankunnen, vallen steeds vaker op en worden terecht ontslagen. En ga zo nog maar een tijdje door.

Het is met andere woorden nu een stuk gemakkelijker om de waarheid van leugens te onderscheiden dan een jaar of 8 geleden. Dat is voor veel mensen erg leuk, maar zij die iets te verbergen hebben knijpen ‘m steeds harder. Tja, dan moet je maar eerlijk zijn! Eerlijkheid duurt het langst … Mensen met een liefhebbend hart en een capabele geest hebben het loodzwaar gehad de afgelopen pakweg 50 jaar. Negatieve mensen – ik heb vanochtend de term zuigtuig voor ze toegevoegd aan de Nederlandse taal – trokken hen compleet leeg, maakten hen ziek en ellendig en gooiden hen aan de kant. De hele maatschappij raakte ontwricht hierdoor, culturen gingen verloren etcetera, etcetera.

Maar dat alter ego of die schaduwzijde (noem het zoals je wilt) heeft 25.000 jaar in je gezeten. Aangezien er geen feiten bekend zijn uit die tijd, behalve misschien een beetje uit de geologie, weet niemand dit meer. Mensen beweren wel dat ze contact hebben met ehm … ‘entiteiten’ die hun vertellen over Atlantis – och van álles lees je op het WereldWijde Web – maar die entiteiten ZIJN alter ego’s oftewel ze zijn allemaal Delilael. De duivel: dat is wat ze zijn en die staat er nou niet echt bekend om dat ze de waarheid spreekt. Wel? De duivel heeft toch die gevorkte tong, weet je nog? Ja.

We hebben toch allemaal dat gekke mens Delilael, de duivel of Satan in ons zitten? Hoe vaak heb ik dat nou niet verteld? Zij is onze schaduwzijde! Daarom voelt dat zware en zwarte in je niet als iets wat van jou is: omdat dat niet zo is. Je gevoel heeft het niet áltijd mis! Nou, als je dan een geest ziet – een entiteit is immers gewoon een geest – dan is dat toch ook gewoon diezelfde duivel? 1 + 1 = 2, bij mijn weten tenminste …

Al dat oeverloze gezemel van mensen, die beweren dat ze gidsen hebben en wat allemaal nog meer, dat is gewoon geneuzel. Ze hebben een gids nódig, want ze weten niet hoe ze moeten leven. Daarom luisteren ze naar de duivel en die had niet echt iets met de waarheid, zoals we daarnet al hadden gezegd. Ze zetten hun oren eens goed open, gaan voor de computer zitten, terwijl hun hersenen druk zijn. Niet met nadenken – zoals een normaal mens zou doen – maar met het aanmaken van gammagolven voor de concentratie. Dan gaan ze gewoon zitten typen en komt er allemaal flauwekul uit hun vingers.

Ome Joop kan het ook

Dan zijn ze zowaar interessant, want ze hebben gechanneld. Channelen voor dummies, ik moet er eens een boek over schrijven. Dan kan tante Mien het ook leren en ome Joop. Okee, nou ze hebben dan een heel wollig zeververhaal opgetypt en daar luisteren ze naar in het vervolg. Dat dat rare mens Delilael – die tenslotte heel wat stommiteiten heeft uitgehaald in haar leventje – hun leven totaal met de grond gelijkmaakt, zien ze niet en kan ze ook niets schelen: ZIJ zijn de nieuwe hit en als je haar maar goed zit. Als je verder Jan en Alleman meezuigt naar beneden, kan dat niet bommen.

Hoe gaat dat verwijderen van alter ego’s?

Wat je je er ook bij had voorgesteld, ik weet zeker dat het niet dat was wat een vriendin en ik vandaag meemaakten. Ik vertelde de vorige keer dat er in iedereens hoofd een schacht zit, die kilometers naar beneden gaat. Van álles vond ik daarin: van hele kamers tot parken met bankjes, mensen, keukens, auto’s en machines. Ik dacht dat er geen einde aan zou komen, want met ieder consult dat ik deze week had, moest ik met die schacht aan de gang.

In de etherische wereld kan een voorwerp zich ook nog eens op meerdere plekken tegelijk bevinden. Dat is helemáál jofel en lekker handig voor de logica ook. Word je helemaal blij van, maar niet heus. Iedereen was dus soortement van verbonden met die ene schacht en vandaag bleek er toch een einde aan te komen. Daarna was er een gigantische zwarte ruimte, weer vol met die vieze, dikke, zwarte walm. Na een minuut of 10 daarin gegraven te hebben, vond ik het weer welletjes geweest: als Delilael je alter ego is geweest, dan moet ze IN je hoofd zitten, niet? In je pijnappelklier, de baas van je harses. Als ze in een put zit, kan ze je niet besturen, leek me.

Ik daarnaar toe en wat denk je? JAAAAAA! Hebbes: de engel Daradiya oftewel Delilael, zoals ze later ging heten (ze kreeg een splaakgeblek doordat ze zo dom ging doen). Zomaar bij de kladden had ik ut mens en ze was er binnen een paar minuten uit. Nou, toen hebben we nog maar een paar mensen bij de kop gepakt. Logisch toch? Brahman hielp mee van zijn kant en na een half uur ongeveer zat de hele planeet met z’n hoofd tegen de plek waar die schacht had gezeten en kwam er een soort slangachtig ding uit, dat wel van paardehaar gemaakt leek.

Toen nog een paar dinkies en toen kwam bij iedereen Delilael eruit. Bij de een wat makkelijker en sneller dan bij de ander, maar ze kwam er toch echt uit! Sommige mensen bleken er meerdere te hebben en uiteraard was dat weer mijn gezin. Mijn tweelingvlam bleek alle 120 soorten alter ego die er bestaan, in zich te hebben en mijn zoons ook minstens een stuk of drie.

Het is als het tweekoppig monster uit de Muppetshow, maar dan twee miljard koppen. “Ik wil eruit!!” “Ja maar ikke niet!!!” pfff ….

Het is nog aan de gang allemaal en Delilael inmiddels als mijn broekzak kennende, kan ik je nu al zeggen dat dit dagenlang gaat duren. Een heleboel van die stukken van haar verrekken het om eruit te komen, andere zitten vastgebakken en weet ik wat allemaal … je kent het: ik vertel er altijd over toch. Daarna heeft ze weer van alles gedaan daar in onze hersenen en op de plek van die schacht, waar later een dikke walm uit kwam en mogen we dat weer opruimen. We zijn er dus nog niet, maar mijn vriendin was de Eerste Persoon op Aarde die weer zonder alter ego door het leven gaat. Ze zei dat ze blijheid voelde en ook opluchting. Zelf had ik niet echt een alter ego, dus ik kan je ook niet zeggen hoe het voelt als ze eruit is. Bij mijn jongens zie ik geen enkel verschil, maar daar zitten er ook meerdere. Brahman is er nog mee bezig.

Dit was even je update vandaag!

 

©Sophia Vassiliou 2017

Twitter:   –   Facebook   –   LinkedIn

Dit bericht mag vrijelijk gekopieerd worden, inclusief afbeeldingen, die vrij van copyright zijn, op voorwaarde dat mijn naam en een werkende link naar mijn weblog en website aanwezig zijn.

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction