Terugkeer naar geluk en gezondheid: de wig weg

Sorry, this entry is only available in Dutch For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Vandaag is blijkbaar de Dag van de Alliteraties. Geluk en Gezondheid; de Wig Weg … Ondertussen is er dus echt een wig en die gaan we inderdáád weghalen. Een wig oftewel een blokkering om terug te kunnen keren naar een situatie waarin je gezond was, gelukkig en blij. Wat je vast wel gemerkt hebt, als je ook een stuk geluk in je leven bent kwijtgeraakt, dat is dat je maar steeds niet kunt terugkeren naar het wél gelukkige gevoel dat je daarvoor had. Naar je gezonde, mooie, slanke lijf, naar je geliefde die bij je hoort en die je onderweg kwijtgeraakt bent. Ja het is heel erg moeilijk, maar het kán en vandaag leg ik je uit hoe één en ander in malkander steekt.

Terwijl ik dit schrijf, zit ik naar een prachtig stuk helende muziek te luisteren, dat ik kortgeleden al eerder met je gedeeld heb. Het komt uit Iran en is 800 jaar oud. Toen leefde er een wijze filosoof en dichter met de naam Jalalludin Rumi uit Balkh, een stad die toen in Perzië lag en nu in het afgesplitste Afghanistan. Het heet in het Engels The poem of the atoms (het gedicht van de atomen) en is bewerkt door de Frans-Marokkaanse componist Armand Amar. En dus geschreven door Rumi:

Als je het Scheppingsverhaal zoals ik dat teruggehaald heb uit de vergetelheid, gelezen hebt, weet je al heel veel van hoe onze wereld in elkaar zit. Het is een vrij lang verhaal (21 A4-tjes, het valt dus erg mee), maar je leest ook tientallen boeken van mensen die helemaal niets weten en je nog verder het bos insturen. Dus dan kun je ook een stukje lezen dat wél waar is en dat je leven weer goed-om helpt keren. 🙂 Terug richting een leven in puur geluk, gezondheid, samenzijn met anderen en vrolijkheid vooral ook. En nee: dat is dus NIET saai!!!!

Goed, we leven dus, zoals je inmiddels gelezen hebt – ik ga er verder gewoon vanuit dat je het scheppingsverhaal kent! – leven we in een door een kwaadaardige vrouw in elkaar geflanste wereld. Er is een boel aan gesleuteld en verbeterd door ons, de rest van de engelen die wél gewoon leuk wilden leven, maar optimaal is deze wereld beslist niet. Dat weet je! Toch mag je me op mijn woord geloven, als ik zeg dat je zelfs hier in deze wereld in een fysiek lichaam niet zomaar ziek zou kunnen worden, als dat niet voor ons verzorgd werd door anderen. Je hebt van nature een gezond lijf gekregen – vroeger vóór de magie werden er geen gehandicapte kindjes geboren! – en dat wordt echt niet zomaar ziek. Er moet een heleboel gebeuren, zoals dat anderen eindeloos lopen te knoeien om je ziek te krijgen, dat je daarbij verkeerd gaat eten enzovoort, voordat je lijf het gaat begeven.

Hier heb ik even een video van een (volgens mij) nogal houtje-touwtje uitgevoerd onderzoek naar die psychische krachten, waar ik het altijd over heb. Mentale krachten noemen ze dat in die video – ook goed! Als het maar een naam heeft. Als ze dit onderzoek, dat inmiddels alweer jaren oud is, nu opnieuw zouden doen, zou er uitkomen dat die krachten helemaal niets doen. Enfin, hier heb je de video van nog weer zo’n oplichter. Een psychiater uit Canada in dit geval, Norman Doidge heet de man en hij duurt 2 minuten:

Normaliter, als je gewoon etherisch bent en leuk in de Hof van Eden woont (tegenwoordig zouden we zeggen dat je dan een engel bent), heb je gewoon een wilskracht die iets uithaalt. Met één gedachte kun je alles creëren wat je nodig hebt. Het is er dan gewoon gelijk en je kunt het helemaal mooi maken met je gedachtes. Hoef je niet in ik-weet-niet-wat-voor-diepe meditaties of stiekem ‘krachten’ erop te zetten! Gewoon iets verzinnen en dan wordt het instant gemaakt. Door jou en voor jou! Dat is dus een heel stuk cooler, echter en oprechter dan die vuile mentale krachten die je eerder hoogstwaarschijnlijk hebt gehad en die je nu dankzij mij niet meer hebt. Dat mag niet meer, dat zul je begrijpen.

De terugkeer gebarricadeerd

Als je mijn verhaal gelezen hebt, zal het je mogelijk opgevallen zijn dat die vrouw Daradiya oftewel Delilael zoals ze later ging heten, jaloers werd en nooit meer terug wilde keren naar haar staat van gelukkig leven. Dat is raar, niet? Het leven was écht gelukkig en fijn, niets was saai of zonder opwinding en de mensen leefden gewoon perfect toen. En toch wilde zij niet terug daarnaar toe en was ze vastbesloten om kwaad te blijven doen. Bij iedere stap die ze zette, werd die vastberadenheid groter.

Het heeft Brahman en Saraswati heel wat tijd en moeite gekost om uit te vinden hoe dat kon. Ze ontdekten eerst de pijnappelklier, die opdrachten geeft aan je lichaam om voedingsstoffen aan te maken en die je soms ook doet besluiten om in actie te komen. Daarna ontdekten ze de geest, die in je fysieke lichaam ‘het limbische systeem’ heet. Dat is je wil en Delilaels wil zat op slot: ze wilde niet meer terugkeren naar het goede, mooie leven. Dat is de enige reden waarom we toen niet met het kwaad konden afrekenen: als iemand niet wil, kun je niets.

Maar nu in dit leven, duizenden jaren later, zit mijn tweelingvlam precies net zo op slot. Hij is verslaafd aan drugs en wil niet afkicken. Hij wil wel, maar kan het niet zeggen, dat is het eigenlijk. Hij denkt dat er geen weg terug is. Met zijn geest is dus ook iets uitgehaald door die vuile vrouw Delilael, die er helaas nog altijd is, waardoor hij niet terug kan naar zijn gezonde staat en naar mij. Toch moet hij terug en het is zó ernstig dat zelfs zijn enorme liefde voor mij niet voldoende is om de stap te zetten. Instanties hebben de mogelijkheid om hem tegen zijn wil te laten afkicken en weten dat hij na een poosje wél wil. Maar instanties bestaan uit alleen maar mensen die ook Delilael zijn en … die willen het goede niet. Dat zit immers op slot.

Je wil op slot gezet

We moesten dus uitvissen wát dat gekke mens gedaan heeft met haar wil en met die van ons allemaal, waardoor ons lichaam niet meer gezond wil worden. Waardoor bijna iedereen ook gewoon denkt dat hij of zij niet terug kan keren naar iets wat goed was. Dat de wereld niet meer goed kan worden, want hij is immers zo verpest enzovoort. Dáárom worden mijn artikelen niet méér gelezen: mensen denken dat wat ik schrijf, onmogelijk is. Nee hoor, dat is het niet en dat ga ik je nu bewijzen.

Het limbische systeem

Zo! Hierboven je limbische systeem. Dat nemen we er eventjes bij. Vereenvoudigd uiteraard, maar toch. Op de afbeelding rechts dus je limbische systeem met daarin helemaal in het midden je thalamus. Daarover heb ik vaker geschreven en dat is dus waar je wil vandaan komt. De wetenschap weet hier geloof ik niet echt heel veel over, want ik heb nog nooit ergens gelezen dat je wil vanuit je thalamus gericht wordt. Maar het is toch zo en daar gaan we vandaag dus vanuit.

Hoeveel mensen heb ik wel niet uit mijn lijf geramd in de afgelopen jaren? Miljarden!! Maar veranderde er iets in mijn leven? Mwah, er gingen wel wat ziektes uit me, ja dat is waar. Ik kreeg er ook nieuwe bij, zonder daar iets voor te hoeven doen. Maar slank worden ho maar! Alles wat maakt dat ik verplicht dik moet zijn en dat ik nooit meer slank mag worden, dat is er allang uit, maar mijn weegschaal blijft 87 kilo aanwijzen en mijn buik lijkt precies op die van een 9 maanden zwangere vrouw. En dat klopt, want ik ben dik geworden door mijn zwangerschappen en toen kon het overgewicht er niet meer af. Het is ook inderdaad geen vet, maar vocht. De situatie zit op slot, precies net zoals Delilael op slot zit, zodat ze nooit meer goed kan worden. Ik weet zeker dat je dit fenomeen heel goed kent uit je eigen leven.

Dan krijg je gedachtes zoals de volgende voorbeelden:

  • ik kán niet meer gelukkig worden
  • ik ben voor altijd dik en zal nooit meer afvallen
  • ik ben ziek en kan niet genezen
  • mijn man heeft me verlaten en nu zal ik voor altijd alleen moeten blijven
  • er is een elite aan het hoofd van de wereld en die kan nooit weg
  • de dictatuur waarin we momenteel leven, moet voor altijd blijven
  • we zullen voor altijd moeten reïncarneren, ook al heeft het geen enkele zin en leer je niets in je levens

Ken je ze? Zulke beperkende gedachten. Ach, er zijn methodes genoeg om die weer weg te krijgen. Maar is het je al opgevallen dat er dan gewoon weer nieuwe ontstaan in je geest? Er is een mechanisme binnenin je, dat beperkende gedachten aanmaakt en dat denkt dat alles wat nu een feit is, nooit kan veranderen.

En dat is een truc die Delilael, dat rare wijf dat kwaad ging doen en daar nooit meer mee wilde stoppen, in ons allemaal heeft gestopt. Nou ja, eigenlijk heeft ze dat helemaal niet gedaan, want ze is per ongeluk in ons allemaal terechtgekomen en maakt sindsdien bij iedereen, behalve bij mij nog, deel uit van je persoonlijkheid. Dat kan een heel klein beetje zijn of je kunt helemaal haar geworden zijn, maar ze zit toch in je persoonlijkheid. En met haar zit die truc die ze heeft uitgehaald met zichzelf, duizenden jaren geleden, dus ook in jou. In mij ook trouwens, want in mijn pijnappelklier zit ze niet, maar in mijn geest wél. Ik ben ook niet meer helemaal vrij, zoals het hoort.

Doorgaan tot in het oneindige

lemniscaat

Ken je dit teken hiernaast? Het is een lemniscaat: een oneindigheidsteken. Als ik de bovenwereld inga om mensen een healing te geven, zit de hele lucht daar vol met die dingen. Ze zijn ontzettend moeilijk weg te krijgen, maar ik ben inmiddels ervaren. Mensen die die vuile mentale krachten gebruikt hebben, wensten meestal dat datgene wat ze ermee wilden bereiken, voor altijd zou doorgaan en dan verscheen er dus zo’n lemniscaat in de lucht. Dat is hoe het werkte: je hebt het zelf gedaan.

Je hebt je ingelaten met duivelse krachten plus je hebt daarmee voorkómen dat de wereld ooit nog kan uitgroeien tot iets goeds. Ik ben hard en heel eerlijk, dat weet ik! En ik heb misschien makkelijk praten, maar aan de andere kant zou ik er nooit aan gedacht hebben om mezelf op te vullen met nota bene gammastralen, teneinde macht te hebben over andere mensen. Dat ik die te kust en te keur aan de kant kon smijten, zodat IK van alles kreeg, wat ik willens en wetens van hen afpakte. Je weet best wat je gedaan hebt en het is echt tijd om eindelijk eens eerlijk te zijn tegen jezelf. Begin maar vast met het goedmaken, want ook dát is gewoon mogelijk. En het zal geaccepteerd worden. Denk maar eens aan het bijbelse verhaal van de teruggekeerde zoon en het feest dat zijn vader toen organiseerde.

De lemniscaat is namelijk niet alleen het teken van het altijd maar doorgaan! Het is feitelijk het teken van nooit meer in jezelf kunnen kijken, zodat je je fouten ziet en jezelf kunt corrigeren. Erger nog: het is een teken, waarmee je óók voor anderen en zelfs voor Brahman en Saraswati (als je wilt, mag je ze samen God noemen), kunt verbergen wat je uitgevroten hebt. 

Delilael heeft helemaal in het begin van de wereld, toen ze zo boos was, zo’n ding gebruikt om voor ons te verbergen wat ze allemaal deed. Ze heeft het ding in haar eigen geest – haar wilskracht, weet je nog? – gezet en dát hebben wij dus gemist. Gelijk daarna zijn wij binnenin haar gaan zitten, zodat we toch nog wisten wat ze allemaal dacht, zei en deed. Maar die ene handeling, waarmee ze haar wil op slot zette, die misten we. We kwamen er pas zo’n 150 jaar geleden achter en sindsdien zijn we aan het werken aan de ommekeer. Ze zet namelijk altijd alles vast wat ze doet en bij dit ding moesten we uitvinden waar het allemaal aan vastgemaakt was. En nú kan het eruit, omdat we het nu weten.

Jigme Khesar Namgyel Wangchuck, de koning van Bhutan

Totdat we deze ontdekking deden, kon de wereld inderdaad niet meer teruggekeerd worden. We zouden nooit meer terug kunnen keren uit het universum naar de Hof van Eden om daar het leven voort te zetten; het geluk zou nooit meer kunnen terugkeren als standaard voor het leven, ook al is de grondwet van Bhutan het Bruto Nationaal Geluk. We zouden nooit meer kunnen genezen van ziektes, onze tweelingvlam niet meer terugvinden enzovoort. Maar we ontdekten het. Te laat om de Eerste en Tweede Wereldoorlog nog te kunnen voorkomen, maar een Derde komt er niet! En dat komt omdat we nu weten hoe Delilael het leven steeds miserabeler maakte.

Ik weet dat je toch niet bij me komt voor een behandeling, zodat ik dat lemniscaatding uit je kan verwijderen. Pas als dat ding eruit is, kom je. Luister ondertussen maar naar het prachtige lied hierboven, want dat helpt om het geval wat losser te laten zitten. Het geeft hoop en optiek voor een goede toekomst. Die is je beloofd door Brahman en mij en die komt dus. Het is er nu de tijd voor! Ik weet niet hoelang het duurt om dat vieze 8-ding uit de mensen te krijgen en dat zal ik ook weer in mijn eentje moeten doen zonder hulp. Ik heb er stinkend genoeg van dat niemand naast me komt staan om dit samen te doen! Maar mijn eenzaamheid zal niet lang meer duren. Daar troost ik mezelf maar mee, bij gebrek aan iets wat nú helpt.

Reken er maar op dat er heel binnenkort steeds meer mensen zullen komen, die ‘hun’ geld aan de gemeenschap afstaan. Mensen die hun gestolen talenten teruggeven, die de door hen ziek gemaakte mensen loslaten, zodat ze weer kunnen genezen, die de door hen ingepikte partner van een ander teruggeven en nog veel meer zulke wonderen. Let maar op, want mijn voorspellingen komen uit. En gebruik nooit meer een lemniscaat! Een spiegel, dat is een stuk beter 😉 .

 

 

©Sophia Vassiliou

Twitter:   –   Facebook   –   LinkedIn  –  Pinterest  –  Instagram

Dit bericht mag vrijelijk gekopieerd worden, inclusief afbeeldingen, op voorwaarde dat mijn naam en een werkende link naar mijn website aanwezig zijn.

This message may be freely copied and shared including images, on the condition that my name and a working link to my website are present.

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction